De mi samo reci je li se kvaliteta imalo smanji? Jer mi se na laptopu ne čini kao da je 4K, max 1440p mi se čini tokom prijenosa u 50fps ako me oči ne varaju.
McLaren
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Max rezolucija je 1080p u 30 fpsa na F1TV.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ne znam koja je rezolucija. Prije ovog TV-a imao sam full HD i razlika se osjeti.
Grafička karta na laptopu bez problema može podnijeti 4k. Da li sam dobivao 50fps ili 30fps ne znam.
Znam samo da mi je bilo najbolje gledanje do sada. Bez ijedne Pirelli gume i bez ijednog trzaja.
Meni ne treba ni bolja rezolucija niti bolja usluga
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Meni je se ovu utrku činilo da ima 50fps, kako da kažem, glatko je išlo sve, jer inače vidim ako je ispod toga, a i kvaliteta nije nikad bolja bila, baš je slika bila za razliku od nekih utrka koje su mi se činile kao da je 720p, ova je izgledala 1440p.
Jedino je bez veze što onboard stalno šaltaju između nosa, ramena i T kamere

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma kakvi... nije ni približno 50 fpsa...tu je na 30 od početka i 1080p je max rezolucija.
Možeš vidjeti to u VLC-u ako tamo prebacis F1TV (postoji način), a i vidim na oko.
Možeš vidjeti to u VLC-u ako tamo prebacis F1TV (postoji način), a i vidim na oko.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Da vidite kvalitete slike na SK7, kad nam ukinuse prenos na SK10. Jebo Minecraft 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Strašno, ne možeš vjerovati da ljudi mogu nešto tako uraditi._bataziv_0809 je napisao/la: 09.09.2019., 23:03 Da vidite kvalitete slike na SK7, kad nam ukinuse prenos na SK10. Jebo Minecraft![]()
Znači prijenos F1 je rezerviran na SK1, ali kad god bude neki teniski meč ili košarka oni ili ne prenose barem jedan trening, često i dva. Onda ne ubace nekad kvalifikacije na vrijeme, dok se nešto ne završi. A ovo u nedjelju je prevršilo sve mjere, zbog košarkaške utakmice Srbije i koga već nisu prenosili utrku uopće na SK1 i šta urade prebace utrku na jebeni SK10, od 10 kanala oni sport koji je predviđen za prvi prebace na deseti kanal i usred utrke prekinu s prijenosom nje i nastave sa promo programom, a u rasporedu piše da je utrka na programu

I onda moraš gledati na SK7, gdje nema komentatora i gdje 30-40% ekrana zauzima onboard dva vozača. Ja još nisam bio kući i gledao utrku na manjem starom TV-u, tako da ništa od informacija na ekranu nisam mogao vidjeti. Htio se prebaciti na stream, ali je on kasnio krug dva najmanje, pa zbog praćenja live timiga nisam imao volje to uštimavati.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kao neki cover iz Need for Speeda.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
I mene je isto odmah na Need for Speed asociralo.
Bravo za McLaren

Nadam se da će imati bolji vikend u Singapuru, od prethodna dva

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
To sigurno, spore krivine su McLarenova specijalnost što se tiče sredine poretka.Vettel-Ferrari je napisao/la: 19.09.2019., 12:38 Nadam se da će imati bolji vikend u Singapuru, od prethodna dva![]()
Dobar je poster, upravo i mene podsjetio na neku omotnicu video igre kao NFS