https://twitter.com/sebvettelnews/status/1188582436067774464
https://twitter.com/sebvettelnews/status/1188586915190181893
Možda mi se čini, ali njih dvojica se baš nekako dobro slažu u zadnje vrijeme
Baš je isfurao onog lika s selfie štapićem:
https://twitter.com/F1/status/1188611838230978561
A bio je izrazito kritičan i prema podiju, koji dominira Heinekenom: https://www.racefans.net/2019/10/28/vet ... -trophies/
@Brumica
Seb i Lujo uvijek imaju postovanja jedan prema drugom i dosta cesto smo gledali kako ga iskazuju i tu i tamo se znaju ovako pred kamerama zezat .. Na stranu ona kukanja iz bolida za vrijeme utrka..
Pa ovo i nije neka tolika zajebancija, kad je manje-više istina.
Tako se, u principu, ispostavi na kraju trke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma...koga briga? Dosta mi je čestitanja drugima i biti prvi, drugi ili treću luzer.
Eto sad svi nešto puni emocija, čestitaju, goat, ovako onako...yey big deal.
"Neočekivano".
Da salty sam, ali s pravom. Dosadilo mi je da smo stalno tu negdje, a na kraju ništa...stalno isto. Definicija ludila.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
E @Ferrari ti ko i ovi tvoji koji postrojavaju igrace. Polagano, cemu ludilo. Za osvojiti naslov neke stvari se trebaju posloziti na svoje mjesto. Kad se posloze naslov cemo slaviti ko da je prvi ikada, s Vettelom ili bez njega i ovako nije vise bitno.
Iceman je napisao/la: 03.11.2019., 23:14
E @Ferrari ti ko i ovi tvoji koji postrojavaju igrace. Polagano, cemu ludilo. Za osvojiti naslov neke stvari se trebaju posloziti na svoje mjesto. Kad se posloze naslov cemo slaviti ko da je prvi ikada, s Vettelom ili bez njega i ovako nije vise bitno.
Gluposti. Ne može biti dalje od istine.
Pa ja sam prvi koji brani ekipu ili vozače...nije da napadam nekoga niti nešto slično. Samo je frustrirajuće već toliko godina.
Pogotovo kada se valjda samo nama događaju ovakve gluposti kao danas.
Nije da ih ni napadam zbog ovoga danas...samo sam razočaran i najgora je stvar što se pomalo navikneš na to i zapravo se ni ne nerviraš, već samo čekaš i OČEKUJEŠ da će se nešto dogoditi.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Ha jbg... ja sam se naviknuo da budem iskren. Mislim i nije neka novost. Vidis sto mozes ocekivati kroz prvih par utrka i to je to. Meni samo ostaje zal za 2018. sezonom kad smo imali najbolju priliku za osvajanje vozackog naslova nakon dugo vremena.
A i uvijek postoji nova sezona. Ferrari da bi dobio na stazi mora pocet dobivati i za zelenim stolom, a tu po meni redovito puše ili zbog toga sto su intelektualno ograniceni ili su svjesni svega ali i dobro financijski potkovani kao nitko drugi pa šute. Naravno i Maranello kroz sezonu treba odraditi svoje, a ne da 6-8 mjeseci traze odgovore. Pa pitwall, pa vozaci itd itd. Mislim preopsirna je to tema koju smo prevrnuli tisucu puta jos od gp1.hr foruma kada se pricalo o Alonsu i njegovom odnosu sa momcadi, kao i o zracnom tunelu koji daje pogresne brojke. Ja iako i dalje navijam za Ferkana ipak u cijeloj toj situaciji vidim nesto dobro a to je jako dobra sezona i izvrsni dvoboji. Bit ce bolje
Ferrari je napisao/la: 03.11.2019., 23:06
Ma...koga briga? Dosta mi je čestitanja drugima i biti prvi, drugi ili treću luzer.
Eto sad svi nešto puni emocija, čestitaju, goat, ovako onako...yey big deal.
"Neočekivano".
Da salty sam, ali s pravom. Dosadilo mi je da smo stalno tu negdje, a na kraju ništa...stalno isto. Definicija ludila.
A gle i meni je knedla bila u grlu na kraju utrke. Nemam problema priznati da je Hamilton sve titule zasluženo osvojio i da je bio najbolji kad je trebalo, ali uvijek bude teško gledati tuđe uspjehe. Slažem se s Icemanom da se za naslov više stvari treba posložiti i možda sam pretjerani optomist, ali mislim da Seb ima još dosta toga za reći.
Problem je navika gubljenja sto smo se polako svi navikli kao sto je ovaj sada navikao da pobedjuje i ima veliki motiv sada kada je na korak od svih rekorda a iza je ovakav Merc sa Totom koji je po meni kljuc u ovim godinama sada kada bi trebali da se zasite malo i ne budu na ovom nivou.
Mislim da je najveci problem sto nismo za ovih pet sesona od kada je Seb u timu i od kada nekako detaljnije gledam i desavanja u Ferr ne napredujemo dovoljno i konstantno ,imamo neki bljesak ali sve ukupno kao paket i tim nemamo tu konstantu . Treba biti optimista ali mi se cini da je RB odnosno da ce biti sledece god ispred nas ,ukipno kao paket i tim i oni su druga snaga u karavanu posle Merca ,realno gledano.
Zao mi je Seba kada vidim da je pokusao sve i da je naj godine ulozio u projekat koji na kraju nece doneti rezultat ....
Iceman je napisao/la: 03.11.2019., 23:43
Ha jbg... ja sam se naviknuo da budem iskren. Mislim i nije neka novost. Vidis sto mozes ocekivati kroz prvih par utrka i to je to. Meni samo ostaje zal za 2018. sezonom kad smo imali najbolju priliku za osvajanje vozackog naslova nakon dugo vremena.
A i uvijek postoji nova sezona. Ferrari da bi dobio na stazi mora pocet dobivati i za zelenim stolom, a tu po meni redovito puše ili zbog toga sto su intelektualno ograniceni ili su svjesni svega ali i dobro financijski potkovani kao nitko drugi pa šute. Naravno i Maranello kroz sezonu treba odraditi svoje, a ne da 6-8 mjeseci traze odgovore. Pa pitwall, pa vozaci itd itd. Mislim preopsirna je to tema koju smo prevrnuli tisucu puta jos od gp1.hr foruma kada se pricalo o Alonsu i njegovom odnosu sa momcadi, kao i o zracnom tunelu koji daje pogresne brojke. Ja iako i dalje navijam za Ferkana ipak u cijeloj toj situaciji vidim nesto dobro a to je jako dobra sezona i izvrsni dvoboji. Bit ce bolje
A meni je više dosadno slušati o toj 2018. godini. Da je Ferrari bio savršen sa paketom koji su imali, opet bi se trebali nadati po kojem kiksu Mercedesa da dođu do tog naslova...