F1 Vijesti
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
https://www.youtube.com/watch?v=hGUPL1x5vtY&t=686s
Od 19:05 pa dalje je li potvrđeno to s gumama? Da ekipe mogu donijeti bilo koje gume npr neko ce US SS S, neko SS S M?
Od 19:05 pa dalje je li potvrđeno to s gumama? Da ekipe mogu donijeti bilo koje gume npr neko ce US SS S, neko SS S M?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Multi 21
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Slazem se da glupo mijenjat naziv, al ovo s razlicitim gumama mi djeluje zanimljivo. Mecke bi izbjegavale US, Ferrari medium i bilo bi raznolikih strategija, pogotovo s jos meksim gumamaFerrari je napisao/la: 22.10.2017., 16:46 Prvi puta čujem za to...bezveze.
Pogotovo oznake od A do E umjesto Ultra Soft, Supersoft i ostalo..
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
financije timova (osim ferarrija) u prošloj sezoni:
http://www.bbc.com/news/business-41610963
http://www.bbc.com/news/business-41610963
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Liberty Media razmislja o novom startnom gridu koji bi ovako izgledao:
https://www.motorsportweek.com/news/id/16193[ link do slike ]
https://www.motorsportweek.com/news/id/16193[ link do slike ]

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Liberty Media ne može donijeti tu odluku, to nije u njihovoj domeni koliko znam.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zanimljiva ideja, bilo bi mi prečudno za naviknuti se, ali startovi bi definitivno bili luđi i nepredvidljiviji uz ovakav raspored 

- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 9 god
- Navija za: Alonso, Renault
Ne sviđa mi se, nimalo. Uostalom, ako me oči ne varaju, prednost drugoplasiranog u odnosu na trećeplasiranog je veća nego što je prednost trećeplasiranog u odnosu na četvrtoplasiranog.
Jednostavno je, toliko se zamaraju nepotrebnim glupostima kad ima toliko važnijih stvari, poput onog smiješnog halo sustava kojeg su navodno već potvrdili za 2017., zatim retardiranog ograničenja od dvije i pol pogonske jedinice po sezoni, kontroliranje protoka goriva recimo, nedosljednih sudačkih kriterija, i tako dalje...
Jednostavno je, toliko se zamaraju nepotrebnim glupostima kad ima toliko važnijih stvari, poput onog smiješnog halo sustava kojeg su navodno već potvrdili za 2017., zatim retardiranog ograničenja od dvije i pol pogonske jedinice po sezoni, kontroliranje protoka goriva recimo, nedosljednih sudačkih kriterija, i tako dalje...
-
Har Kl
- Formula 1
- Navija za: Mercedes
I ja sam isto primjetio samo sto je obratno.Crankshaft je napisao/la: 25.10.2017., 10:05 Uostalom, ako me oči ne varaju, prednost drugoplasiranog u odnosu na trećeplasiranog je veća nego što je prednost trećeplasiranog u odnosu na četvrtoplasiranog.
Prednost drugog vozača u odnosu na trećeg je manja od prednosti trećeg u odnosu na četvrtog.
Za ostale stvari si fakat u pravu. Od toliko gluposti koje su uveli u pravilnik zadnjih 10 godina oni našli da mijenjaju stvar koja super funkcioniše toliki niz godina.
- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 9 god
- Navija za: Alonso, Renault
To sam htio reći, ali sam se zabunio.Har Kl je napisao/la: 25.10.2017., 10:12I ja sam isto primjetio samo sto je obratno.Crankshaft je napisao/la: 25.10.2017., 10:05 Uostalom, ako me oči ne varaju, prednost drugoplasiranog u odnosu na trećeplasiranog je veća nego što je prednost trećeplasiranog u odnosu na četvrtoplasiranog.
Prednost drugog vozača u odnosu na trećeg je manja od prednosti trećeg u odnosu na četvrtog.
Za ostale stvari si fakat u pravu. Od toliko gluposti koje su uveli u pravilnik zadnjih 10 godina oni našli da mijenjaju stvar koja super funkcioniše toliki niz godina.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
nemam ništa ni protiv 3 vozača po ekipi, tko to može priuštit. i jedan vozač po ekipi ako treba.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- KERS
- Karting
- S nama već: 10 god
- Navija za: Mclaren
Zanimljivo, nisam siguran ali nekako mi je premala razilka između recimo 1. i 2. mjesta tj. općenito između bolida.. Ako ne živim u neznanju sada je recimo razlika za bar dužinu bolida a na ovoj skici se to smanjuje na pola dužine bolida.
HIGH VOLTAGE!! 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Može i 3 vozača po ekipi.zekohonda je napisao/la: 25.10.2017., 11:26 nemam ništa ni protiv 3 vozača po ekipi, tko to može priuštit. i jedan vozač po ekipi ako treba.
Samo neka se za konstruktorski poredak boduje plasman dvojice bolje plasiranih vozača iz te ekipe.
Samo, ne bi to bilo dobro zbog sezona tipa 2014. - 2016.
Nikako [ link do slike ]
Što se tiče ovog prijedloga grida, nisam za to.
Prevelika gužva, krš i lom dosta vjerovatniji,......
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”