Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Pa ok. Samo malo da se izbrusi i to je to.
No!

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
A vidi kome je danas rođendan..
Čestitke.

Lady
GP3
GP3
Mislim da bi te trebali otvorit anketu glasanja : Max not DOTD..... to bi vam bilo najrealnije i mjerodavnije......
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Lady je napisao/la:Mislim da bi te trebali otvorit anketu glasanja : Max not DOTD..... to bi vam bilo najrealnije i mjerodavnije......
Hoćeš reći da je u konkurenciji za DOTD? Gdje je SAD zakinut?
Uostalom utjeha ti je sto na službenoj stranici f1 do kraja godine ce osvojiti svaki DOTD.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Lady je napisao/la:Mislim da bi te trebali otvorit anketu glasanja : Max not DOTD..... to bi vam bilo najrealnije i mjerodavnije......
Lady, uz dužno poštovanje, nemoj baš toliko biti sarkastična. Znamo da ti je Max ljubimac i respekt prema tome, ali priznaj da je ovo pomalo suludo što se dogodilo na F1 u vezi Maxa. Reakcije na f1 pulsu su samo posljedica toga. Mislim da mu nitko ne osporava talenat, usudio bih se reći i znanje iako je još uvijek jako mlad, ali u ovoj utrci gotovo da se i nema nešto pozitvno reći o njegovoj vožnji, a kamo li da je vozač dana. Sluđenost i neobjektivnost njegovih fanova nema, ama baš nikakvog smisla. Iako sam veliki fan McLarena, dao sam Sainzu malu, skroz malu, prednost nad Alonsom, iako volim taj način vožnje i podržavam ga, jer mi diže adrenalin i ubija monotonost. Uostalom, i "naš" Senna je tako vozio, bezkompromisno, na nož, ali sad su pravila malo drugačija i pokušavam se uklopiti u to da tako mora biti, iako ide teško. Budimo realni, nije ovo nikakva hajka na Maxa, već jednostavno nije zaslužio, u ovoj utrci, ni spomena. Nije ni završio utrku i to svojom krivicom.Znam da redovito pratiš komentare na ovom portalu i mogla si primjetiti da krajnje rijetko, ako uopće, komentiram kada svi skaču po Maxu, ali ovog puta nisi u pravu. Nadam se da mi ne zamjeraš na, ovog puta, neslaganju sa tobom. :pusa:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
zekohonda je napisao/la:marko o fia dotd:
http://www.paddocktalk.com/news/html/story-308482.html
"Verstappen is incredibly quick, but I think he came to the box because he believed he would beat Ricciardo that way."
:shock: :shock: :shock:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
napravio je samom sebi undercut, to mlađe generacije nazivaju još i selfie undercut. :rofl:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la:napravio je samom sebi undercut, to mlađe generacije nazivaju još i selfie undercut. :rofl:
http://www.modernsalon.com/article/2539 ... d-undercut
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Lady
GP3
GP3
raca je napisao/la:
Lady, uz dužno poštovanje, nemoj baš toliko biti sarkastična. Znamo da ti je Max ljubimac i respekt prema tome, ali priznaj da je ovo pomalo suludo što se dogodilo na F1 u vezi Maxa. Reakcije na f1 pulsu su samo posljedica toga. Mislim da mu nitko ne osporava talenat, usudio bih se reći i znanje iako je još uvijek jako mlad, ali u ovoj utrci gotovo da se i nema nešto pozitvno reći o njegovoj vožnji, a kamo li da je vozač dana. Sluđenost i neobjektivnost njegovih fanova nema, ama baš nikakvog smisla. Iako sam veliki fan McLarena, dao sam Sainzu malu, skroz malu, prednost nad Alonsom, iako volim taj način vožnje i podržavam ga, jer mi diže adrenalin i ubija monotonost. Uostalom, i "naš" Senna je tako vozio, bezkompromisno, na nož, ali sad su pravila malo drugačija i pokušavam se uklopiti u to da tako mora biti, iako ide teško. Budimo realni, nije ovo nikakva hajka na Maxa, već jednostavno nije zaslužio, u ovoj utrci, ni spomena. Nije ni završio utrku i to svojom krivicom.Znam da redovito pratiš komentare na ovom portalu i mogla si primjetiti da krajnje rijetko, ako uopće, komentiram kada svi skaču po Maxu, ali ovog puta nisi u pravu. Nadam se da mi ne zamjeraš na, ovog puta, neslaganju sa tobom. :pusa:
Ne mislim na ovu utrku jer mu ni ja ne bi dala dobru ocjenu, a kamoli DOTD, ali mi je više smiješno od silnih kritika i pljuvanja po Maxu.....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
slika

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Msm d mu nitko nemože zanijekati sposobnosti, to su svi vidjeli kod njega, ali i da je pod protekcijom otkad je doveden, no to je interna stvar tima, protekciju kod sudaca sam i ja osobno malo teže "progutao", ali ni prvi ni zadnji..
neznam, nisam baš stigao previše to komentirati otkada je prešao u RB, a nisam ni želio baš, dok ne vidim kako će taj potez ispasti, priznajem da mi nije bilo drago to kadroviranje u pola sezone, ali isto se već dešavalo mnogim budućim prvacima, pa ok, ali bilo mi žao kvyata, 2 nespretne trke i noga, nezgodan je taj svijet uvijek, i za većinu vozača znamo da su iskusili razna sr. od svojih šefova..
što se tiče klinca, treba razlikovat kritike i pljuvanja, nije isto!
što i da mu se dopustilo da vozi kako je vozio, netko bi to njemu napravio na kraju, ili ga spucao u zid negdje, problem je taj, da ako mu se dopusti da radi što hoće, onda će i ostali vozači početi sa sličnim manevrima i dovoljan je još jedan mlađi i neiskusniji vozač s istim stavom da se tako postavi u dvoboju s njim, i netko će poginuti, ili ostati nepokretan, nemožeš voziti karting u f1 :chill:

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
danas je u prvom planu bio Wettstappen

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Od Španjolske više kontroverzan nego zadivljujuć, ali danas je bio special one. Svaka čast na vožnji koju je danas prikazao. :thumbs:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Sta rec o malom senni :)

Ili novom senni, ili boljem cak od njega :)

Ok, malo cimam ali polako ljudi...

Od prvog dana se vidjelo da ovaj malac nije ovdje dosao probat osvojit naslov i zaradit. Odmah se vidjelo da mali ili rusi najvece od najvecih ili zavrsava ko kvijat npr...

Ova voznja iz brazila je cisti dokaz toga. U onakvim nevidljivim uvjetima sa potopima i prekidima i sudrima on unisti cijeli grid.

Kimia je uzeo odmah u prvoj prilici. Ko mulca ga odro vec u prvih 20 sekundi. Kasnije rosberga isto tako... Nema tu borbe i me znam cega. Odmah ga je rjesio ko i kimia.. To su dva velika poteza. Jako velika.

Nakon promasene taktike sa intericama i pada na sam kraj poretka on se u 15 krugova vraca na p3!!! Ljudi moji svatko mora proznat da ovo stvarno je jedna od najvecih voznji ikad i to sa samo 19 godina i u prvoj sezoni f1 koju je poceo u slavoj momcadi iz jedva sredine poretka da bi se odmah nametnuo u rb i opravdao sve to. Nametnuo se svima
Vozacima. Sefovima
Sudcima.. Gledateljima. Ne jebe nikog zivog o za njega postoji samo jedno. Biti ispred.. Nije bitno kako nego to mora biti i me zanima ga nista drugo.

Mali je ccudo sporta u svakom pogledu a najvise vozackom!! U prvoj f1 sezoni nitko u povjesti nije postigao sto on. Ronaldihno formule 1!! Balic formule 1...

Usporedbe sa sennom. Zasto ne. Ionako vec duze vremena nam je mnogima u podsvesti da je on novi senna ali smo se svi iz postovanja prema velikani bojali to na glas reci da nas ne razapnu kolege iz f1 svijeta ali nakon svega sto je napravio mo njega nemamo s kime usporedjivat osim sa sennom i gazdom. Ostali su za sada iza njega. Naravno gledano sta su napravili u prvoj sezoni i koliko su imali godina tada..

Napravit ce on dar mar samo takav. Vettel i drugi su smjesni pored njega. Mali ih gura i prolazi ispred kako god pozeli. Bespomocni su i je znaju kako se obraniti ni sta raditi.

On koristi sve sto moze i sigurno je najveci talent ikada u f1 koji je dosao.

19 godina i prva sezona!!!

Go max. Go. Go. Go!!!!

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
zelot je napisao/la: .........Nakon promasene taktike sa intericama i pada na sam kraj poretka on se u 15 krugova vraca na p3!!! Ljudi moji svatko mora proznat da ovo stvarno je jedna od najvecih voznji ikad i to sa samo 19 godina i u prvoj sezoni f1 koju je poceo u slavoj momcadi iz jedva sredine poretka da bi se odmah nametnuo u rb i opravdao sve to........

Ne pretjeruj sa "jednom od najvećih vožnji ikada".
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zelot
Formula 1
Formula 1
Kao sto rekoh gledajuci prvu sezonu. Tko je napravio ovo sto max u prvoj sezoni i sa godinama koje on ima. Nitko!

Naravno da nema 200 utrka i ne usporedjujem po toj cinjenici. Ali zamisli sta ce sve napraviti do te brojke iki do 300te...

Jednostavno ovo sto je napravio do sada nije nitko uspio. Proboj u momcad unsred sezone pored odlicnog sainza. Odlicno se nosi sa ricciem koji je seba pobjedio i koji je top top.. Pretjecanja. Utrke.. Mali je cudo intontko ne vidi onda ili je zeli ili ne razumije...

zelot
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la:
zelot je napisao/la: .........Nakon promasene taktike sa intericama i pada na sam kraj poretka on se u 15 krugova vraca na p3!!! Ljudi moji svatko mora proznat da ovo stvarno je jedna od najvecih voznji ikad i to sa samo 19 godina i u prvoj sezoni f1 koju je poceo u slavoj momcadi iz jedva sredine poretka da bi se odmah nametnuo u rb i opravdao sve to........

Ne pretjeruj sa "jednom od najvećih vožnji ikada".
Edit.. I je jedna od najvecih.. Uz donington.. Uz silverstone 08. Uz kanadu u butt. Uz brazil 2012.. Ima tu jos desetak i vise epic utrka ali i ova njegova spada u taj krug a rookie i 18/19 godina... Sta je vise mogao napraviti. Ima i pobjedu.. Vec je skinuo neke rekorde itd...
zelot je napisao/la:Kao sto rekoh gledajuci prvu sezonu. Tko je napravio ovo sto max u prvoj sezoni i sa godinama koje on ima. Nitko!

Naravno da nema 200 utrka i ne usporedjujem po toj cinjenici. Ali zamisli sta ce sve napraviti do te brojke iki do 300te...

Jednostavno ovo sto je napravio do sada nije nitko uspio. Proboj u momcad unsred sezone pored odlicnog sainza. Odlicno se nosi sa ricciem koji je seba pobjedio i koji je top top.. Pretjecanja. Utrke.. Mali je cudo intontko ne vidi onda ili je zeli ili ne razumije...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Pretjerujete bezveze. Red Bull je već dvije sezone ponajbolji auto na kiši, a Max je u zadnjem stadiju imao nove gume i ispred sebe bolide koji to na kiši nisu. Nitko ne poriče da je vožnja bila sjajna, ali stvarno se bezveze razbacujete riječima, da jedna od najboljih vožnji u povijesti...
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Explorer je napisao/la:Pretjerujete bezveze. Red Bull je već dvije sezone ponajbolji auto na kiši, a Max je u zadnjem stadiju imao nove gume i ispred sebe bolide koji to na kiši nisu. Nitko ne poriče da je vožnja bila sjajna, ali stvarno se bezveze razbacujete riječima, da jedna od najboljih vožnji u povijesti...
Bez da slova dodam. :thumbs:
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Ronin
Karting
Karting
Navija za: Vettel
Explorer je napisao/la:Pretjerujete bezveze. Red Bull je već dvije sezone ponajbolji auto na kiši, a Max je u zadnjem stadiju imao nove gume i ispred sebe bolide koji to na kiši nisu. Nitko ne poriče da je vožnja bila sjajna, ali stvarno se bezveze razbacujete riječima, da jedna od najboljih vožnji u povijesti...
:klanjam: :pivo:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡