Nico Rosberg
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ja navijam da Alonso dođe, da gledamo okršaj za šankom kao 2007. 2 najbolja vozača generacije u najboljoj ekipi, pa kud ćeš bolje 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mogu bez zadrške reći da je ovo najšokantnija F1 vijest koju sam ikad doživio. Taman sam pod satom razrednika otvorio FB iz nekog razloga i prva stvar koju vidim je WTF1 objava o Rosbergovom umirovljenju. Još si mislim da je neka zajebancija (ipak je to WTF1), skrolam malo niže, vidim Motorsport, F1, Autosport, Puls, svi objavili vijest...Šok jednostavno najbolje opisuje osjećaj nakon saznanja o ovome. A još jučer sam čitao članak o tome kako Rosberg zasad nije odlučio hoće li nositi broj 1 ili 6 iduće sezone, tko bi nakon toga očekivao nešto ovakvo
Odluka je poprilično razumljiva - Nico očito želi otići s trona, ne želi riskirati nove poraze i zadovoljan je jednim naslovom i to je to, on je svoj životni cilj ispunio. Poštujem tu odluku, ali zbilja nikad to ne bih pomislio.
Ne znam je li se ikad u povijesti dogodilo da prvak ode na potencijalnom vrhuncu karijere? Znam da su neki otišli nakon naslova, poput Prosta '93., ali on je već bio na "prirodnom" kraju karijere, tako da mislim da je ovo prvi put u F1.
Uglavnom, sad se nameće tema o kojoj će se pričati tijekom cijele zime - tko dolazi na Rosbergovo mjesto? Zanimljivo je kako stvari ispadnu, do jučer se špekuliralo o otvaranju mjesta u Mercedesu Hamiltonovim odlaskom ili otkazom. Wehrlein nekako izgleda kao najlogičniji kandidat, Mercedesovo dijete, nema ugovor za 2017., pokazao odlične vožnje za Manor, osvojio DTM prvenstvo, ali da F1 uvijek prati logiku, ne bi ju nazivali cirkusom. Alonsovo ime spominje se posvuda, iskreno me strah toga jer kakve je on sreće, McLaren bi mogao taman proraditi kad bi on otišao, dok bi Mercedes pao...Silly season sad kreće u hardcore mod

Odluka je poprilično razumljiva - Nico očito želi otići s trona, ne želi riskirati nove poraze i zadovoljan je jednim naslovom i to je to, on je svoj životni cilj ispunio. Poštujem tu odluku, ali zbilja nikad to ne bih pomislio.
Ne znam je li se ikad u povijesti dogodilo da prvak ode na potencijalnom vrhuncu karijere? Znam da su neki otišli nakon naslova, poput Prosta '93., ali on je već bio na "prirodnom" kraju karijere, tako da mislim da je ovo prvi put u F1.
Uglavnom, sad se nameće tema o kojoj će se pričati tijekom cijele zime - tko dolazi na Rosbergovo mjesto? Zanimljivo je kako stvari ispadnu, do jučer se špekuliralo o otvaranju mjesta u Mercedesu Hamiltonovim odlaskom ili otkazom. Wehrlein nekako izgleda kao najlogičniji kandidat, Mercedesovo dijete, nema ugovor za 2017., pokazao odlične vožnje za Manor, osvojio DTM prvenstvo, ali da F1 uvijek prati logiku, ne bi ju nazivali cirkusom. Alonsovo ime spominje se posvuda, iskreno me strah toga jer kakve je on sreće, McLaren bi mogao taman proraditi kad bi on otišao, dok bi Mercedes pao...Silly season sad kreće u hardcore mod

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Rosberg je bacio prvi april prije prvog aprila...... 

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Ali meni nije jasna sad ova ekipa sa teorijama zavjere, a naravno @Dani je vlakovođa.
Ono kao to je sve dogovoreno, dogovoren je naslov, dogovoreno je umirovljenje.
Zbog čega wtf? Zbog PR-a? Veće prodaje C i E klase?
Jbt lik je angažirao Bergera da mu vodi pregovore i tražio je ugovor na dvije godine... Onda je za pretpostaviti i da Berger ima prste u ovome.
Ajde ljudi dajte razlog.... A ne samo meni ovo smrdi....
Budimo realni u F1 je sve moguće, ali stvarno ne mogu naći dovoljno dobar razlog da bih ovo sve smatrao namještaljkom.
Ono kao to je sve dogovoreno, dogovoren je naslov, dogovoreno je umirovljenje.
Zbog čega wtf? Zbog PR-a? Veće prodaje C i E klase?
Jbt lik je angažirao Bergera da mu vodi pregovore i tražio je ugovor na dvije godine... Onda je za pretpostaviti i da Berger ima prste u ovome.
Ajde ljudi dajte razlog.... A ne samo meni ovo smrdi....
Budimo realni u F1 je sve moguće, ali stvarno ne mogu naći dovoljno dobar razlog da bih ovo sve smatrao namještaljkom.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zašto ne bi on na polovici sezone nakon svih svađa i međusobnih optuživanja rekao dosta i je na kraju sezone? Zar je to tako teško shvatiti? Uostalom da li ti je ovo veći šok i bolje privlačenje pažnje od recimo toga ,da je najavio u ljeto da odlazi,. Jer kao što je on sam rekao, nije namjeravao sve to prolaziti iz početka.

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
@Dani Oprosti ali kakav ti je to odgovor? Ponekad mi se čini da u cijeloj toj raspravi Mercedes-Hamilton-Rosberg od ljudi praviš budale.
Ono.... ljudi volim F1, ali od silnih svađa odlučio sam se umiroviti. Puno logičnije nego recimo potražiti novu momčad.
Sorry, ali jeftine fore.
Ono.... ljudi volim F1, ali od silnih svađa odlučio sam se umiroviti. Puno logičnije nego recimo potražiti novu momčad.
Sorry, ali jeftine fore.
- MrDoomroom
- Formula 1
Rosbergu sve najbolje u mirovini i daljnjim izazovima osao je na vrhuncu kao prvak, a biti ce zapamćen kao jedan od rijetkih koji su pobjedili jednog od najboljih u F1!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vala sam se i ja sad pošteno ismijao

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Jel` te opomenuo da se ne zayebavaš na nastavi ??croatic f1 je napisao/la:Mogu bez zadrške reći da je ovo najšokantnija F1 vijest koju sam ikad doživio. Taman sam pod satom razrednika otvorio FB iz nekog razloga i prva stvar koju vidim je WTF1 objava o Rosbergovom umirovljenju. Još si mislim da je neka zajebancija (ipak je to WTF1), skrolam malo niže, vidim Motorsport, F1, Autosport, Puls, svi objavili vijest...Šok jednostavno najbolje opisuje osjećaj nakon saznanja o ovome. A još jučer sam čitao članak o tome kako Rosberg zasad nije odlučio hoće li nositi broj 1 ili 6 iduće sezone, tko bi nakon toga očekivao nešto ovakvo![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
ma to ti je dns normala na casu mobitel izvadit'Frantic je napisao/la:Jel` te opomenuo da se ne zayebavaš na nastavi ??

mi u razredu redovno na casovima igramo slagalice

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lkp-_dwrr_8[/youtube]
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Opomenula*, ali ne, to je sat razrednika, ništa ne radimo pa smijemo i visiti na mobitelima, a osim toga, F1 je ispred svegaFrantic je napisao/la:Jel` te opomenuo da se ne zayebavaš na nastavi ??

Ali inače ja nisam od ovih koje je @Heat spomenuo kojima je normalno biti na mobitelu pod satom, čak i kad nam dozvole rijetko odem na mobitel, zato sam napisao da sam iz nekog razloga otišao na mobitel. Ne znam, očito je netko želio da vidim ovu vijest dok je još svježa