Nico Rosberg

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Ja navijam da Alonso dođe, da gledamo okršaj za šankom kao 2007. 2 najbolja vozača generacije u najboljoj ekipi, pa kud ćeš bolje :D
slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mogu bez zadrške reći da je ovo najšokantnija F1 vijest koju sam ikad doživio. Taman sam pod satom razrednika otvorio FB iz nekog razloga i prva stvar koju vidim je WTF1 objava o Rosbergovom umirovljenju. Još si mislim da je neka zajebancija (ipak je to WTF1), skrolam malo niže, vidim Motorsport, F1, Autosport, Puls, svi objavili vijest...Šok jednostavno najbolje opisuje osjećaj nakon saznanja o ovome. A još jučer sam čitao članak o tome kako Rosberg zasad nije odlučio hoće li nositi broj 1 ili 6 iduće sezone, tko bi nakon toga očekivao nešto ovakvo :)

Odluka je poprilično razumljiva - Nico očito želi otići s trona, ne želi riskirati nove poraze i zadovoljan je jednim naslovom i to je to, on je svoj životni cilj ispunio. Poštujem tu odluku, ali zbilja nikad to ne bih pomislio.

Ne znam je li se ikad u povijesti dogodilo da prvak ode na potencijalnom vrhuncu karijere? Znam da su neki otišli nakon naslova, poput Prosta '93., ali on je već bio na "prirodnom" kraju karijere, tako da mislim da je ovo prvi put u F1.

Uglavnom, sad se nameće tema o kojoj će se pričati tijekom cijele zime - tko dolazi na Rosbergovo mjesto? Zanimljivo je kako stvari ispadnu, do jučer se špekuliralo o otvaranju mjesta u Mercedesu Hamiltonovim odlaskom ili otkazom. Wehrlein nekako izgleda kao najlogičniji kandidat, Mercedesovo dijete, nema ugovor za 2017., pokazao odlične vožnje za Manor, osvojio DTM prvenstvo, ali da F1 uvijek prati logiku, ne bi ju nazivali cirkusom. Alonsovo ime spominje se posvuda, iskreno me strah toga jer kakve je on sreće, McLaren bi mogao taman proraditi kad bi on otišao, dok bi Mercedes pao...Silly season sad kreće u hardcore mod :)

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Rosberg je bacio prvi april prije prvog aprila...... :pivo:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ali meni nije jasna sad ova ekipa sa teorijama zavjere, a naravno @Dani je vlakovođa.
Ono kao to je sve dogovoreno, dogovoren je naslov, dogovoreno je umirovljenje.
Zbog čega wtf? Zbog PR-a? Veće prodaje C i E klase?
Jbt lik je angažirao Bergera da mu vodi pregovore i tražio je ugovor na dvije godine... Onda je za pretpostaviti i da Berger ima prste u ovome.
Ajde ljudi dajte razlog.... A ne samo meni ovo smrdi....

Budimo realni u F1 je sve moguće, ali stvarno ne mogu naći dovoljno dobar razlog da bih ovo sve smatrao namještaljkom.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zašto ne bi on na polovici sezone nakon svih svađa i međusobnih optuživanja rekao dosta i je na kraju sezone? Zar je to tako teško shvatiti? Uostalom da li ti je ovo veći šok i bolje privlačenje pažnje od recimo toga ,da je najavio u ljeto da odlazi,. Jer kao što je on sam rekao, nije namjeravao sve to prolaziti iz početka.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
:facepalm:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Svaka čast na konkretnom odgovoru. Ne znam po koji put. Di li samo nađeš sve te emotikone.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa evo ovdje sa strane u kutu. Možeš i ti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
@Dani Oprosti ali kakav ti je to odgovor? Ponekad mi se čini da u cijeloj toj raspravi Mercedes-Hamilton-Rosberg od ljudi praviš budale.
Ono.... ljudi volim F1, ali od silnih svađa odlučio sam se umiroviti. Puno logičnije nego recimo potražiti novu momčad.
Sorry, ali jeftine fore.

reso20
GP3
GP3
Rosberg može sad u Top Gear ili Grand Tour lagano uzet koji milijuncek i boli ga pajo... Da je pametan to bi napravio. Glumio facu, novog Stiga i amen

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Rosbergu sve najbolje u mirovini i daljnjim izazovima osao je na vrhuncu kao prvak, a biti ce zapamćen kao jedan od rijetkih koji su pobjedili jednog od najboljih u F1!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la:Pa evo ovdje sa strane u kutu. Možeš i ti.
:rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Frantic je napisao/la:
Ferrari je napisao/la:Pa evo ovdje sa strane u kutu. Možeš i ti.
:rofl:
@Frantic , nemoj se smijati
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vala sam se i ja sad pošteno ismijao :rofl: :rofl:

cavallina
Karting
Karting
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Ferrari, Sainz, Ocon, Vet
evo da se i ja priduzim smijanju od srca,to svima koristi u ove hladne dane :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
#KeepFightingMichael

Frantic
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la:Mogu bez zadrške reći da je ovo najšokantnija F1 vijest koju sam ikad doživio. Taman sam pod satom razrednika otvorio FB iz nekog razloga i prva stvar koju vidim je WTF1 objava o Rosbergovom umirovljenju. Još si mislim da je neka zajebancija (ipak je to WTF1), skrolam malo niže, vidim Motorsport, F1, Autosport, Puls, svi objavili vijest...Šok jednostavno najbolje opisuje osjećaj nakon saznanja o ovome. A još jučer sam čitao članak o tome kako Rosberg zasad nije odlučio hoće li nositi broj 1 ili 6 iduće sezone, tko bi nakon toga očekivao nešto ovakvo :)

Odluka je poprilično razumljiva - Nico očito želi otići s trona, ne želi riskirati nove poraze i zadovoljan je jednim naslovom i to je to, on je svoj životni cilj ispunio. Poštujem tu odluku, ali zbilja nikad to ne bih pomislio.

Ne znam je li se ikad u povijesti dogodilo da prvak ode na potencijalnom vrhuncu karijere? Znam da su neki otišli nakon naslova, poput Prosta '93., ali on je već bio na "prirodnom" kraju karijere, tako da mislim da je ovo prvi put u F1.

Uglavnom, sad se nameće tema o kojoj će se pričati tijekom cijele zime - tko dolazi na Rosbergovo mjesto? Zanimljivo je kako stvari ispadnu, do jučer se špekuliralo o otvaranju mjesta u Mercedesu Hamiltonovim odlaskom ili otkazom. Wehrlein nekako izgleda kao najlogičniji kandidat, Mercedesovo dijete, nema ugovor za 2017., pokazao odlične vožnje za Manor, osvojio DTM prvenstvo, ali da F1 uvijek prati logiku, ne bi ju nazivali cirkusom. Alonsovo ime spominje se posvuda, iskreno me strah toga jer kakve je on sreće, McLaren bi mogao taman proraditi kad bi on otišao, dok bi Mercedes pao...Silly season sad kreće u hardcore mod :)
Jel` te opomenuo da se ne zayebavaš na nastavi ?? :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Rosberg upravo vozi Merc zadnji put, video se emitira uživo na njegovoj fejs stranici.
slika

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Frantic je napisao/la:Jel` te opomenuo da se ne zayebavaš na nastavi ?? :chill:
ma to ti je dns normala na casu mobitel izvadit' :D
mi u razredu redovno na casovima igramo slagalice :bonk:
slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Frantic je napisao/la:Jel` te opomenuo da se ne zayebavaš na nastavi ?? :chill:
Opomenula*, ali ne, to je sat razrednika, ništa ne radimo pa smijemo i visiti na mobitelima, a osim toga, F1 je ispred svega :mrgreen:
Ali inače ja nisam od ovih koje je @Heat spomenuo kojima je normalno biti na mobitelu pod satom, čak i kad nam dozvole rijetko odem na mobitel, zato sam napisao da sam iz nekog razloga otišao na mobitel. Ne znam, očito je netko želio da vidim ovu vijest dok je još svježa :prcnjau:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡