Duga je utrka, barem dva sc-a. Max ima brzinu za probit se. Ma ne bi se čudilo da sutra pobjedi netko van prve dvije ekipe.avetma je napisao/la: 04.12.2021., 19:02 Maxova prva prava greška ove sezone će ga koštati naslova, ovo ne možeš scenirati.![]()
VN Saudijske Arabije 3.-5. prosinca 2021.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Onda taj um ostaje bez naslova.
Imao je dugi pravac, vremena pogledati na volan i vidjeti vrijeme, ali htio je jos u tom zavoju naci vremena, a zid ga čeka na izlazu, gdje ako imas oversteer, ćao.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Imao je zbog vožnje kakvu je imao, što se vidjelo odmah pri izlasku iz prva dva zavoja.Har Kl je napisao/la: 04.12.2021., 19:16Lol. Pa imao je 0.25 baš protiv takvog MercedesaVettel-Ferrari je napisao/la: 04.12.2021., 19:02 Jebiga...
Vidilo se da ide na sve ili ništa, ali druge protiv ovakvog Mercedesa nema.
Nadam se samo da nije otišao mjenjač![]()
Bottas bi trebao dobiti kaznu, tako da bi mogao opet s P2 startati.![]()
Hamilton je s dosta konzervativnijom vožnjom i nezanemarivim podupravljanjem u istoj krivini završio prvi.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Objasnjenje :senna66 je napisao/la: 04.12.2021., 19:20 Koliko god Max bio kriv što je sjebao sve, Ham ima sreće što nije dobio kaznu za ono što je Max popio prošli put.
Zanima me kako objasniti to?

- Dani Verified
- Formula 1
Pa vrlo lako. Nije bilo nikakvog oštećenog bolida na stazi, pa nije ni bilo potrebe za žutom zastavom. Ne znam kako bi ti reagirao da je žuta 2 sekunde i odmah zelena. Pogledaj snimku.senna66 je napisao/la: 04.12.2021., 19:20 Koliko god Max bio kriv što je sjebao sve, Ham ima sreće što nije dobio kaznu za ono što je Max popio prošli put.
“Unlike other incidents this year, there was no yellow flag or yellow light displayed to the driver (the driver already being well into the marshalling sector when the system was briefly activated) hence no breach of the regulations has occurred.”

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ozbiljno? Ja sam bio siguran da ih je imao jos nekoliko ali ako ti tako kazes, onda je sigurno i tocno.avetma je napisao/la:Maxova prva prava greška ove sezone će ga koštati naslova, ovo ne možeš scenirati.
Sto se naslova tice, sve je otvoreno. Eventualno ako bude mjenjao mjenjac ce bit u gabuli ali ni to nece bit kraj svijeta.
Ovdje se ocekivalo da se mercedes proseta a na kraju ih rbr i kax oderali ko zeceve. Ne vidim zasto ne bi pobjedili u zadnjoj. A ni ova jos nije gotova
Bit ce tu svega.. od sc-a pa do ko zna cega...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Blokiranje drugih vozača se isto nije dogodilo?Dani je napisao/la:Pa vrlo lako. Nije bilo nikakvog oštećenog bolida na stazi, pa nije ni bilo potrebe za žutom zastavom. Ne znam kako bi ti reagirao da je žuta 2 sekunde i odmah zelena. Pogledaj snimku.senna66 je napisao/la: 04.12.2021., 19:20 Koliko god Max bio kriv što je sjebao sve, Ham ima sreće što nije dobio kaznu za ono što je Max popio prošli put.
“Unlike other incidents this year, there was no yellow flag or yellow light displayed to the driver (the driver already being well into the marshalling sector when the system was briefly activated) hence no breach of the regulations has occurred.”

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Vettel-Ferrari je napisao/la: 04.12.2021., 19:22Imao je zbog vožnje kakvu je imao, što se vidjelo odmah pri izlasku iz prva dva zavoja.Har Kl je napisao/la: 04.12.2021., 19:16Lol. Pa imao je 0.25 baš protiv takvog MercedesaVettel-Ferrari je napisao/la: 04.12.2021., 19:02 Jebiga...
Vidilo se da ide na sve ili ništa, ali druge protiv ovakvog Mercedesa nema.
Nadam se samo da nije otišao mjenjač![]()
Bottas bi trebao dobiti kaznu, tako da bi mogao opet s P2 startati.![]()
Hamilton je s dosta konzervativnijom vožnjom i nezanemarivim podupravljanjem u istoj krivini završio prvi.

Moćni Max protiv moćnog Mercedesa, izgubio 0.25 sec. Izgubio je on i više jer je imao tri ljubičasta i dva zelena mini sektora u S3.
I to još dok je Hamilton konzervativno vozio

- Michael Schumacher
- Karting
- S nama već: 8 god 4 mj
Koliko sam ih shvatio stavili su novi motor prije kvala, a taj novi motor je ustvari vec korišteni pa se ne zaracunava kazna.josip123 je napisao/la: 04.12.2021., 19:19Pa zar nisu rekli da je stavio novi motor? Na sky su to rekli...

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Znači onda se može ignorirati radit cirkus? Ta FIA je stvarno nakupina debila. Bottas je isto blokirao po trkacoj liniji. Isto ništa od kazne.Dani je napisao/la:@senna da je na bilo kojoj normalnoj stazi dobio bi kaznu. Ovdje je vidljivo da niti staza, a niti suci nisu na nivou f1 standarda.
Ako ostavimo navijanje po strani, objektivno gledano ovo je shitshow.
Max si je sam danas kriv za ovo, mogao je i pored toga što nisu kaznili Hamiltona završiti ispred njega.
Kad zbrojim ovo i ono nekažnjavanje Maxa u Brazilu onda mi se ovaj sport sve manje prati. Ovo je smiješno postalo. Kakva nesposobnost.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Teška depresija...
Valjda nije mjenjač stradao.
Jebem ti
Valjda nije mjenjač stradao.
Jebem ti

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nisam vidio da je zbog onog blokiranja Gaslya na kraju startno-ciljneg pravca bio pod istragom, a ono je definitivno njegova krivica. Protiv Mazepina je ipak prije svega krivica inženjera, ali mislim da svejedno vozači dobijaju kaznu za to. Olakotna okolnost me je što se sve desilo na FP3 i tako su to vjerujem razmotrili.
Puno gore će biti ako Bottas ostane nekažnjen za ono protiv Kimija.
-
zgprvaci09
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: ferrari
Hamilton pod istragom zbog ignoriranja duplih žutih zastava
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ako je ovo istina onda laku noć svirači.
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1467199097606230017

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Dani Verified
- Formula 1
Odavno riješeno. Ali ostaje žalba:zgprvaci09 je napisao/la: 04.12.2021., 19:55 Hamilton pod istragom zbog ignoriranja duplih žutih zastava
https://www.planetf1.com/news/red-bull- ... -verdicts/

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Šta je Bottas uradio protiv Kimija?Vettel-Ferrari je napisao/la: 04.12.2021., 19:41Puno gore će biti ako Bottas ostane nekažnjen za ono protiv Kimija.