VN Rusije 24.-26. rujna 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Od kada su dozvoljeni dumiji u boksevima ? Mercedes to radi uredno cijelu hibridni eru i nikom nista ustvari ne nikom nista druge momcadi popuse zbog toga.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
_bataziv_0809 je napisao/la: 26.09.2021., 23:54 Da je Hamiltona prestigao, bilo bi vrijedno pomena, ovako.... ;)

Nisam ni rekao da je impresivnije, pa ni jednako impresivnno kao odbrana u Madjarskoj, nego da niko nije ni spomenuo. A priznat ces, nije bas mala stvar da Alpina prestize Red Bull.
Apsolutno se slažem da nije mala stvar, samo sam u svom postu pojasnio zašto se baš ne spominje - između ostalog, nije utjecalo na Maxov konačni rezultat ni rezultat utrke, bilo je pregršt akcije osim toga + sve ovo što sam već naveo.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Tolika drama oko izgubljene pobjede, a Norris si je sam kumovao tome uz naravno blagoslov momcadi.
Inace sva 3 britanska vozaca imaju istu šprancu, isti mentalni sklop, nesto sto se rijetko pojavljuje kod drugih vozača ili barem ja to nisam dosad skužio, a to je na engleskom neediness. Tko malo prati sto se pise na drustvenim mrezama upravo spomenutih vozaca i F1 portalima skuzit ce sto pod time mislim.

Maxi09
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Red Bull
Multi 21 je napisao/la: 27.09.2021., 10:44 Ja sam iskreno očekivao Maxa da bude tu negdje pri samom vrhu na kraju utrke. Bio je tik do Hamiltona i imao je solidan pace. Ali prerano su išli u box (i to s harda na medium koji nikad ne bi izdržao do kraja) i zapeli u prometu. Trebali su s njime postupiti kao i sa Perezom. Kiša mu je na kraju olakšala muke istrošenih guma.
Zapeo je i iza Alonsa na istim gumama u prvom stintu, da je njega prošao odmah mislim da bi gledali i Maxa u borbi za pobjedu. Apsolutno mi je nejasno kako je mogao prestići Bottasa koji je još i imao DRS, a zapeo iza Alonsa.
Moguće da su mu te potrošene gume dale dodatni motiv da ih zamijeni sa interom jer znamo da se friška guma bolje ponaša u tim "greasy" uvijetima.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj