VN Rusije 24.-26. rujna 2021.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Od kada su dozvoljeni dumiji u boksevima ? Mercedes to radi uredno cijelu hibridni eru i nikom nista ustvari ne nikom nista druge momcadi popuse zbog toga.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Apsolutno se slažem da nije mala stvar, samo sam u svom postu pojasnio zašto se baš ne spominje - između ostalog, nije utjecalo na Maxov konačni rezultat ni rezultat utrke, bilo je pregršt akcije osim toga + sve ovo što sam već naveo._bataziv_0809 je napisao/la: 26.09.2021., 23:54 Da je Hamiltona prestigao, bilo bi vrijedno pomena, ovako....
Nisam ni rekao da je impresivnije, pa ni jednako impresivnno kao odbrana u Madjarskoj, nego da niko nije ni spomenuo. A priznat ces, nije bas mala stvar da Alpina prestize Red Bull.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Tolika drama oko izgubljene pobjede, a Norris si je sam kumovao tome uz naravno blagoslov momcadi.
Inace sva 3 britanska vozaca imaju istu šprancu, isti mentalni sklop, nesto sto se rijetko pojavljuje kod drugih vozača ili barem ja to nisam dosad skužio, a to je na engleskom neediness. Tko malo prati sto se pise na drustvenim mrezama upravo spomenutih vozaca i F1 portalima skuzit ce sto pod time mislim.
Inace sva 3 britanska vozaca imaju istu šprancu, isti mentalni sklop, nesto sto se rijetko pojavljuje kod drugih vozača ili barem ja to nisam dosad skužio, a to je na engleskom neediness. Tko malo prati sto se pise na drustvenim mrezama upravo spomenutih vozaca i F1 portalima skuzit ce sto pod time mislim.
-
Maxi09
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Red Bull
Zapeo je i iza Alonsa na istim gumama u prvom stintu, da je njega prošao odmah mislim da bi gledali i Maxa u borbi za pobjedu. Apsolutno mi je nejasno kako je mogao prestići Bottasa koji je još i imao DRS, a zapeo iza Alonsa.Multi 21 je napisao/la: 27.09.2021., 10:44 Ja sam iskreno očekivao Maxa da bude tu negdje pri samom vrhu na kraju utrke. Bio je tik do Hamiltona i imao je solidan pace. Ali prerano su išli u box (i to s harda na medium koji nikad ne bi izdržao do kraja) i zapeli u prometu. Trebali su s njime postupiti kao i sa Perezom. Kiša mu je na kraju olakšala muke istrošenih guma.
Moguće da su mu te potrošene gume dale dodatni motiv da ih zamijeni sa interom jer znamo da se friška guma bolje ponaša u tim "greasy" uvijetima.