Iceman je napisao/la:Ja sam za Alonsa, ali u svakom slučaju nadam se top class vozaču jer ako uzmu Wehrlein-a onda samo oni mogu biti zadovoljni.
Btw nadam se da ova Lewisova ekipa sa foruma je isto za recimo španjolca, nizozemca čisto da ne bi opet bilo njemačka ekipa + njemački vozač= teorija urote protiv Lewisa.
Da vozi bilo tko opet bi bilo teorija urote. To je jednostavno tako čim je netko bolji od njega
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
Lauda kaže kako se za mjesto u Mercedesu javilo pola grida te govori o Rosbergovom šokantnom povlačenju iz F1.
"When I won the first title I immediately thought about how I would win a second. Not the case with Nico.
“Rosberg’s decision has left us disorientated and unprepared, and all those who contributed to Nico winning the world title took it very badly."
Lauda says the fact most top drivers are under contract elsewhere makes the task of replacing Rosberg especially difficult, and that taking a young driver - such as Pascal Wehrlein - would be a "risk".
"We have lost a champion, the best driver of 2016," added Lauda. "It won’t be easy to replace him because all the drivers of a certain standard have contracts with other teams.
“Taking a young driver is a risk, we don’t know if he will be strong. Practically half of the grid have offered themselves.”
Srce kaže Alonso/Vettel/Ricciardo.....
Razum kaže Wehrlein
Ali opet, ko može garantovati da će Benz W08 biti najbolja (dominantna) mašina na gridu...
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
hattrick je napisao/la:Navodno su nudili Renaultu otplatu Hulkovog ugovora, na što ovi nisu pristali.
Ako ima istine u ovome što si rekao, onda jbga, propade Hulku prilika za podij(e) i pobjedu(e).
Vjeruj da je i meni Hulk pao na pamet. Činjenica na nedavno potpisani ugovor sa Renaultom ne znači ništa, jer ovo je ipak F1.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
mislim da ima dosta istine u toj šali......ovo me podsjeća na "šalu" Keke Rosberga kada je za rekao sina neki dan "ne znam možda se umirovi sutra", kad ono.....
Baš sam sad čitao jedan članak na Motorsport-u i nakon toga čitam komentare i skužim ono što se provlači već neko vrijeme i što je najžalosnije to isto izjavljuje Wolff. Dakle da Hamiltonu nije eksplodirao motor u Maleziji on bi danas bio prvak. Dakle ne trebam valjda ponavljati da je on talent i bla bla bla sve što bi rekli njegovi zagriženi fanovi, ali jbt koji k..... dajte mi tu kristalnu kuglu da vidim što me čeka u budućnosti. Ono koji k...... od kuda tko zna što bi bilo kad bi bilo.
Pa sam Rosberg kaže da je osjećao nevjerojatan teret u posljednje 4-5 utrka, a Hamilton je imao samo jedan zadatak. Pa jedno je biti lovina, a drugo lovac... Na kraju krajeva različiti smo ljudi, netko se dobro nosi sa pritiskom, netko malo teže. Pa kad se samo sjetim Meksika, pa ono nije bio Rosberg. Dakle to nema veze sa formom, već čista psiha. Šta je taj Wolff i ostala ekipa sa F1 foruma proroci?
Sad se svi ponašaju kao da kvarovi nisu sastavni dio sporta. Koliko g*vana je napisano i izrečeno zadnjih dana pa nije ni čudo da se Rosberg povlači. Samo on i njegovi bližnji znaju s kakvim je pritiskom živio prošli godina, a sad i kad je uzeo taj naslov opet ne valja jer je Luji krepao motor. Izgleda da svaki puta kad Nijemac osvoji naslov, da je to zbog sreće ili dominantnog bolida, a vještina nula bodova.
Uff ne bih se uopće bunio, baš me zanima koliko bi gladan Bottas bio za pobijediti Hamstu, imam osjećaj da bi dobio veliku motivaciju, jedino je problem što bi Williams u tom slučaju. Dolazi im Stroll i što onda neće imati valjda dva rookieja u momčadi....
bottas mi nije pao napamet na prvu, drugu ali nemam ništa protiv. timski je igrač, brz je. nek pokaže što zna u top bolidu.
williams dobije popust na motore, možda pascala...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
kao sto sam i napisao jucer,bottas bi trebao biti prva opcija prvo sto je ajmo reci poslusan vozac i siguran sam da nebb nikad isao protiv tima i nebb pravio probleme unutar garaze i tako nesto a drugo sto je povezan sa toto wolffom,a i iskusan i brz vozac takođe i mislim da ce hamilton proci teze sa bottasom nego sa rosbergom