Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Teorija urote, a tip osvojio 2 titule od moguće 3 :mrgreen:
Kakvi su to genijalci hahah.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Mislim da nema šanse da Alonso ispisti ovu priliku. Uložiće sav svoj kredibilitet(a i više ako treba) samo da se doćepa dobrog bolida.

Kako je samo pre neku godinu hteo mesto u RB-u kada je bio dominantan.

Ai u ovakvom slučaju, i Luisu biće malo teže nego sa Rosbergom , i to će biti neka vrsta ‚‚udarac po ušima‚‚ :gandalf:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Mercedesu je ovo najbolji moguci rasplet, jer osjetio se ogroman naboj u timu, a da je Rosberg ostao, varnica bi bilo na sve strane.

Sad da angazuju jednog Alonsa koji je po karakteru slican Hamiltonu, to bi bio sukob titana. Mislim da taj scenarij Mercedes niposto ne zeli.

Ipak vise prizeljkujem jacu konkurenciju radi balansa u sampionatu.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Merc (6)
Iceman je napisao/la:Ja sam za Alonsa, ali u svakom slučaju nadam se top class vozaču jer ako uzmu Wehrlein-a onda samo oni mogu biti zadovoljni.
Btw nadam se da ova Lewisova ekipa sa foruma je isto za recimo španjolca, nizozemca čisto da ne bi opet bilo njemačka ekipa + njemački vozač= teorija urote protiv Lewisa.
Da vozi bilo tko opet bi bilo teorija urote. To je jednostavno tako čim je netko bolji od njega :mrgreen:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Lauda kaže kako se za mjesto u Mercedesu javilo pola grida te govori o Rosbergovom šokantnom povlačenju iz F1.
"When I won the first title I immediately thought about how I would win a second. Not the case with Nico.
Rosberg’s decision has left us disorientated and unprepared, and all those who contributed to Nico winning the world title took it very badly."
Lauda says the fact most top drivers are under contract elsewhere makes the task of replacing Rosberg especially difficult, and that taking a young driver - such as Pascal Wehrlein - would be a "risk".
"We have lost a champion, the best driver of 2016," added Lauda. "It won’t be easy to replace him because all the drivers of a certain standard have contracts with other teams.
“Taking a young driver is a risk, we don’t know if he will be strong. Practically half of the grid have offered themselves.

http://www.motorsport.com/f1/news/lauda ... rg-856479/
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Srce kaže Alonso/Vettel/Ricciardo..... :kokice:
Razum kaže Wehrlein :chill:
Ali opet, ko može garantovati da će Benz W08 biti najbolja (dominantna) mašina na gridu...
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Navodno su nudili Renaultu otplatu Hulkovog ugovora, na što ovi nisu pristali.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
hattrick je napisao/la:Navodno su nudili Renaultu otplatu Hulkovog ugovora, na što ovi nisu pristali.
Uvjeren sam da bi Hulk zamjenio Nicu da nije potpisao za Renault, ali jbg, šta se sad može, tko bi mogao ovo predvidjeti.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
hattrick je napisao/la:Navodno su nudili Renaultu otplatu Hulkovog ugovora, na što ovi nisu pristali.

Ako ima istine u ovome što si rekao, onda jbga, propade Hulku prilika za podij(e) i pobjedu(e). :mrgreen:
Vjeruj da je i meni Hulk pao na pamet. Činjenica na nedavno potpisani ugovor sa Renaultom ne znači ništa, jer ovo je ipak F1.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bwoah :mrgreen: https://twitter.com/tgruener/status/805056663430512640 Nisam baš siguran da se Wolff šali... :D

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
mislim da ima dosta istine u toj šali......ovo me podsjeća na "šalu" Keke Rosberga kada je za rekao sina neki dan "ne znam možda se umirovi sutra", kad ono..... :mrgreen:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sad mislim da Mercedes više nema što razmišljati :mrgreen: https://twitter.com/tgruener/status/805067683054108672

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Baš sam sad čitao jedan članak na Motorsport-u i nakon toga čitam komentare i skužim ono što se provlači već neko vrijeme i što je najžalosnije to isto izjavljuje Wolff. Dakle da Hamiltonu nije eksplodirao motor u Maleziji on bi danas bio prvak. Dakle ne trebam valjda ponavljati da je on talent i bla bla bla sve što bi rekli njegovi zagriženi fanovi, ali jbt koji k..... dajte mi tu kristalnu kuglu da vidim što me čeka u budućnosti. Ono koji k...... od kuda tko zna što bi bilo kad bi bilo.
Pa sam Rosberg kaže da je osjećao nevjerojatan teret u posljednje 4-5 utrka, a Hamilton je imao samo jedan zadatak. Pa jedno je biti lovina, a drugo lovac... Na kraju krajeva različiti smo ljudi, netko se dobro nosi sa pritiskom, netko malo teže. Pa kad se samo sjetim Meksika, pa ono nije bio Rosberg. Dakle to nema veze sa formom, već čista psiha. Šta je taj Wolff i ostala ekipa sa F1 foruma proroci?

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Sad se svi ponašaju kao da kvarovi nisu sastavni dio sporta. Koliko g*vana je napisano i izrečeno zadnjih dana pa nije ni čudo da se Rosberg povlači. Samo on i njegovi bližnji znaju s kakvim je pritiskom živio prošli godina, a sad i kad je uzeo taj naslov opet ne valja jer je Luji krepao motor. Izgleda da svaki puta kad Nijemac osvoji naslov, da je to zbog sreće ili dominantnog bolida, a vještina nula bodova.
They see me strollin', they hatin' :cool:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Bio sam uvjeren da će Wehrlein, sad mi se sve više čini da je Bottas taj...
https://twitter.com/ValtteriBottas/status/805273217023746048

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Samo ne bottas...

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Uff ne bih se uopće bunio, baš me zanima koliko bi gladan Bottas bio za pobijediti Hamstu, imam osjećaj da bi dobio veliku motivaciju, jedino je problem što bi Williams u tom slučaju. Dolazi im Stroll i što onda neće imati valjda dva rookieja u momčadi....
Sisu (fin.)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
bottas mi nije pao napamet na prvu, drugu ali nemam ništa protiv. timski je igrač, brz je. nek pokaže što zna u top bolidu.
williams dobije popust na motore, možda pascala...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senad22
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: JButton,Ferrari
kao sto sam i napisao jucer,bottas bi trebao biti prva opcija prvo sto je ajmo reci poslusan vozac i siguran sam da nebb nikad isao protiv tima i nebb pravio probleme unutar garaze i tako nesto a drugo sto je povezan sa toto wolffom,a i iskusan i brz vozac takođe i mislim da ce hamilton proci teze sa bottasom nego sa rosbergom :thumbs:
:fakjea:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ni j nisam pomislio na njega ali kaad pogledas idealan je za Merecedes, no svejedno spreman sam i na iznenađenje.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡