Lando Norris
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Max je ured 10 godina u Red Bullu, ekipu zna u dušu, ljude s kojim radi zna ko i svog oca Josa, bolid se godinama razvija spram njegovog feedbacka i zna filozofiju bolida, GP mu je ko brat i funkcionišu perfektno i generalno svi ga u ekipi gledaju ko sveca i sad ti trebaš sjest u drugi bolid i pobijediti ga, mission impossible
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

- LH44
- Formula 1
Ovi komentari Landa na racun Lewisa kako je on dosao u McLaren dok su pobjeđivali i kako u trenutnom McLarenu ne bi pobjedio su fakat djetinjasti i lik se malo treba preispitati jer kad malo bolje razmislim sta je Lando ove godine u pobjednickom bolidu napravio pa Lewis bi u ovakvom McLarenu bio cca 30 bodova zaostatka za Verstappenom i Horner bi se usro ko grlica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Neko nam je Heata hakov'o.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Nije ga niko hakov'o.
Ovo su mu fabričke (pravobranilačke) postavke, jer on prvenstveno navija za Hamiltona, pa tek onda idu Mclareni, Norrisi.....
Ovo su mu fabričke (pravobranilačke) postavke, jer on prvenstveno navija za Hamiltona, pa tek onda idu Mclareni, Norrisi.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
Ah da, zaboravih da je on prvi na listi pravobranilaca lika i djela Lewisa.Frantic je napisao/la:Nije ga niko hakov'o.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Naravno

LH44 je napisao/la: 10.08.2024., 19:13 Eee hbga sad da je bilo ko drugi napisao ovo bilo bi diskusije, ovako ja nisam pravi McLarenovac, ne navijam za Norrisa, Hamsta fenboj ofo ono
Naravno

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
- Grah0 Verified
- Formula 1
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Heat trepni ako su te oteli
Da, uglavnom i dalje stojim kod svog mišljenja da je Lando čisti choker. Po meni vjerojatno jako dobar vozač kojeg izgleda muči nešto u glavi. Ova statistika pretvaranja polea ne samo u pobjedu, nego i držanju vodstva nakon 1. kruga je poražavajuća. Uzmimo u obzir kakav bolid vozi + momčadi koja donosi odluke kao Ferrari u svojim najluđim danima i to sve skupa djeluje smiješno. Lik mi inače nije djelovao nikada jako u glavi, a ako nekim slučajem uz ovakav bolid izgubi prvenstvo lik će se raspasti.

Da, uglavnom i dalje stojim kod svog mišljenja da je Lando čisti choker. Po meni vjerojatno jako dobar vozač kojeg izgleda muči nešto u glavi. Ova statistika pretvaranja polea ne samo u pobjedu, nego i držanju vodstva nakon 1. kruga je poražavajuća. Uzmimo u obzir kakav bolid vozi + momčadi koja donosi odluke kao Ferrari u svojim najluđim danima i to sve skupa djeluje smiješno. Lik mi inače nije djelovao nikada jako u glavi, a ako nekim slučajem uz ovakav bolid izgubi prvenstvo lik će se raspasti.

- LH44
- Formula 1
Ma nisu me oteli
nego Norris me fakat razočarao, poslije onog prvog kruga isto da je zaboravio vozit, jbte pa nije uspio preci Leclerca nit pratit Piastrija u zadnja dva stinta, generalno ima puno bolji management guma i tempo na utrci jednostavno na svim poljima je bolji od Piastrija i to ne uspijeva kapitalizirati u ovakvim trkama gdje je Red Bull 4. Bolid i gdje moze napravit 15 bodova razlike. Nece ovako titule osvajat, Hamilton je u ovakvim vikendima okretao tok sezone i radio nokdaun konkurenciji. Lando ako to ne bude radio onda jednostavno nema killer instinct koji imaju Hamilton, Verstappen i Alonso, dzaba mu talent i brzina koju fakat ima ako ce ovakve prilike prokockat.

- Grah0 Verified
- Formula 1
Gdje ti živiš kad je na svim poljima Lando bolji od Oscara?LH44 je napisao/la:Ma nisu me otelinego Norris me fakat razočarao, poslije onog prvog kruga isto da je zaboravio vozit, jbte pa nije uspio preci Leclerca nit pratit Piastrija u zadnja dva stinta, generalno ima puno bolji management guma i tempo na utrci jednostavno na svim poljima je bolji od Piastrija i to ne uspijeva kapitalizirati u ovakvim trkama gdje je Red Bull 4. Bolid i gdje moze napravit 15 bodova razlike. Nece ovako titule osvajat, Hamilton je u ovakvim vikendima okretao tok sezone i radio nokdaun konkurenciji. Lando ako to ne bude radio onda jednostavno nema killer instinct koji imaju Hamilton, Verstappen i Alonso, dzaba mu talent i brzina koju fakat ima ako ce ovakve prilike prokockat.
Ah da, Lando je bolji i od legendi kao što je Ickx.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
https://www.motorsport.com/f1/news/norr ... /10665602/
Lijepo je što priznaš, valjda ćeš naučit ove sezone, pa ubuduće pametnije i agresivnije..."If I defended better in turn one and wasn't driving like a muppet, then I should have led after Turn 1, and we shouldn't have this conversation in the first place…"
Norris was also full of respect for his rival, insisting: "I think Max drove very well.
- Widowmaker
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mclaren
F1 2024 head-to-head qualifying record: McLaren
Lando Norris 16-3 Oscar Piastri
Sprint qualifying: Lando Norris 3-1 Oscar Piastri
F1 2024 head-to-head race record: McLaren
Lando Norris 12-7 Oscar Piastri
Sprint: Lando Norris 2-2 Oscar Piastri
Ubija ga Piastri, pogotovo u kvalifikacijama

A i u utrkama bi bio skor još povoljniji za Landa da nije morao prepustiti pobjedu u Mađarskoj i da mu timski kolega nije zabio nož u leđa na početku utrke u Monzi.
- Grah0 Verified
- Formula 1
"nOž u LeĐa"