Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ahahahahahaha, oplakahGilles je napisao/la: 22.06.2019., 18:24 Izvinjavam se na vulgarnosti ali i ista pička dosadi posle 6 godina
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Je li se meni čini ili je baš nemoguće u zadnjih par utrka? Neznam kad sam bio unutar sekunde, a na početku mi je dobro išlo.
Ne cini ti se
Prošle godine je pobjednički trofej bio u obliku gorile, a i ove godine viđam neki kip gorile pored staze pa sam mislio da ima neka poveznica.
Gorila dizajnirala boje oko stazeDaveGilmour je napisao/la: 22.06.2019., 19:00 Može meni netko objasniti koja je to poveznica gorile i Paul Ricarda?
Ja zadnja 3 puta u 4 do 5 desetinki. Zezalo me na pocetku, nisam mogao ocjeniti koliko su bolidi blizu proslogodisnjih po brzini. I onda 2 vikenda nisam ulazio nikako. Sad vec ulazim u formj
Prošlu utrku sam bio točno unutar destinke.
Pa jes ga ubo. McLaren je u trećem startnom redu, ali su opet ispred njih dva Mercedesa i po jedan Ferrari i Red Bull...f1zd je napisao/la: 22.06.2019., 16:03Hehe, baš si ga ubooMajki2111 je napisao/la:Prognozirat ću da će u TOP 3 bit RBH, Frerrari i Mercedes.![]()
Ali ima Red Bull prednje krilo sa najviše podignutim krilcima. Dok McLaren ima ono totalno suprotno. Mislim da su oni najbliži Sauberovom krilu. Tu su negdje i Toro Rosso, ali uglavnom sličan koncept. Mislim da prednje krilo najviše diktira brzinu na pravcu. Mercedes i Red Bull su jedni od sporijih na pravcu, a imaju taj tip prednjeg krila. Vidi se to i po Haasu. I oni imaju takvo krilo, i vidljivo su sporiji od Ferrarija i Saubera na pravcima. Ali su zato u Barceloni bili brži u trećem sektoru od Ferrarija... Ali na ovakvu formu McLarena ipak najviše imaju uticaja gume. Jedino oni i Mercedes ih razumiju.smr201 je napisao/la: 22.06.2019., 21:55 Gledao sam sad usporedni krug od Maxa i Norrisa.
Na svim ravnicama je McL hvatao RB i uhvatio bi ga da je cilj 50m niže.
Osim ako RB nema puno više downforcea nabacanog na bolid (a meni izgleda da nema) ispada da je Renault ispred Honde po pitanju motora, Helmut neće biti sretan.![]()
Prošlih cca 70 utrka ta tri tima su imala relativno opipljivu prednost, a baš je danas bilo blizu...Pastor je napisao/la:Pa jes ga ubo. McLaren je u trećem startnom redu, ali su opet ispred njih dva Mercedesa i po jedan Ferrari i Red Bull...f1zd je napisao/la: 22.06.2019., 16:03Hehe, baš si ga ubooMajki2111 je napisao/la:Prognozirat ću da će u TOP 3 bit RBH, Frerrari i Mercedes.![]()
Hoće li Lord sutra jedini startati na softu?![]()
A ima i Giovinazzi čini mi se. Kimiju nije ni ispalo loše što je prvi put izgubio, jer će se bar riješiti korištenja softa za sutra.