Formula 3

WEC, WRC, Indy...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Šteta što ga ovaj timski kolega odvojio od borbe za bolje pozicije. Imao je i ono Maxovsko prestizanje, u prvoj DRS zoni, da bi u drugoj opet izgubio poziciju.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Bravo Dino :fakjea:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Dino mi djeluje zrelo. Pametno vozi.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Pogledah replay
4 Safeta, završeno pod Safetom, pobjednik Colapinto naknadno diskvalifikivan, pobijedio O'Sullivan, Montoya Jr drugi
Beganović 5., mada ga je timski kolega Aron izgurao kada ga je Dino napao i bio ispred na apexu (Aron nije kažnjen, a razmatran je), s tim što je Dino izgubio posljedično noš jedno mjesto od Minija.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Pepe Marti sa 30 dosao do 7. Plus sa jako puno izlazaka SC. Bas pokidao. Vidi se akademija FA 😁
slika

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Da zabilježim ovdje: na današnjoj utrci u F3 slavio je Gabriele Mini. Ovo je, nakon jednog podija i nekoliko solidnih rezultata, prva njegova pobjeda ove sezone. Što se tiče ukupnog poretka, vodeći je i dalje Bortoleto.

Inače, ono malo što pratim niže serije formula, bacim pogled na talijanske vozače. Mini mi je zapeo za oko još kad je vozio talijanski F4. Potencijal za F1 u budućnosti, naravno uz dobar razvoj. Osvojio je spomenuti talijanski F4, bio drugi u FRECA-i...

Potencijal za velike rezultate kao i Kimi Antonelli o kojem je, mislim, već pisao Lovro ovdje na Pulsu. Tako da, nakon godina suše, Talijani imaju kandidata koji bi mogli dogurati do F1.

Još da dodam - naravno da nijedan od ove dvojice nije u razvojnom programu Ferrarija. :zubo:
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Frantic
Formula 1
Formula 1
Zato je Began bio drugi. :dance:
A 4. je u poretku, ali drugo mjesto nije daleko.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Osella je napisao/la: 28.05.2023., 17:38 Potencijal za velike rezultate kao i Kimi Antonelli o kojem je, mislim, već pisao Lovro ovdje na Pulsu. Tako da, nakon godina suše, Talijani imaju kandidata koji bi mogli dogurati do F1.
Spomenuo sam ga par puta na forumu i u članku o juniorima; po dosad viđenom nedvojbeno najtalentiraniji nadolazeći vozač i vjerujem buduća zvijezda F1. Za nekih desetak godina će F1 fanovi imati situaciju da kad pričaju o velikim vozačima i kažu "Kimi" moraju naglasiti na kojeg misle, kao kad u nogometu kažeš "Ronaldo" :gandalf:

Pratim ga već neko vrijeme, gledam utrke u kojima se natječe, dečko čisti sve kategorije u koje stigne. Lani je u svojim prvim punim sezonama osvojio Njemačku i Talijansku F4 i uvjerljivo je pobijedio na F4 utrci Motorsport Gamesa sa slomljenim lijevim zapešćem. Zatim je ovu godinu započeo osvajanjem FRMEC-a (regionalnog prvenstva Bliskog istoka, bolidi između F4 i F3), a sad vozi FRECA-u (europsko prvenstvo iste razine). Nakon četiri utrke je drugi, ima 3xP2 i jedno odustajanje zbog kvara prije utrke te kasni četiri boda za vodećim. Iznimno je brz čim se pojavi u nekoj kategoriji, jako je konzistentan i ne vidim nijednog toliko talentiranog vozača među trenutnim klincima u formulama. Prilagodljivost i brzinu je pokazao i kad je prije par tjedana nastupio u GT prvenstvu Italije te pobijedio na prvoj utrci, a na drugoj osvojio P3. Inače je 2006. godište, u kolovozu će tek napuniti 17 godina.

F3 ove godine slabo pratim, eventualno sažetke pogledam kad imam viška vremena, vidim da vodi Bortoleto koji dosad nije imao neke rezultate, dobro ga je Alonso naučio izgleda :) Dino je solidan zasad koliko vidim, dao je baš nedavno intervju za N1 i mislim da je rekao da je plan već dogodine prijeći u F2, ako ostane top 5 u prvenstvu sigurno bi se mogao ubaciti, ima podršku Ferrarija i vozi za Premu, tako da ima dobru podlogu. Očekivao sam više od Bugarina Tsolova, zasad je bez bodova, a lani je rasturio Španjolsku F4. On je još jedan od Alonsovih klinaca, 2006. je godište kao i Antonelli, tako da mu se može dati još malo vremena da se iskaže, ali definitivno se očekivalo više.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Ne znam za vas mladje ali meni je CR7 uvijek bio Cristiano, osim kad trolam 🤪
Cak sam i za Kimija cuo :zubo:
U nekom dokumentarcu koji se vrtio na telki, sasvim slucajno.
Nadam se da ce momak nastaviti ovim tempom kojeg je opisa @croaticf1
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
O'Sullivan pobijedio, Bortoleto (vodeći u poretku) drugi, Beganu propale gume te je završio 5. iako je u jednom dijelu trke bio vodeći.
Montoya pokazao očeve gene, pa je odličan napredak od 10 mjesta, pokvario (zbog siljenja) izletom u šljunak u zadnjem krugu (uzeo je bod).
E, razlog zbog kojeg pišem komentar je taj da je Sophia Florsch na kraju bila 9. te uzela 2 boda.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Frantic je napisao/la: 02.07.2023., 09:25 ....Sophia Florsch na kraju bila 9. te uzela 2 boda.
:aww:
Moram pogledat snimku :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
E jbg, diskvalificirana je Sofijica :-(
Floersch’s #29 PHM Racing by Charouz car was found to have breached the Technical Regulations following a post-race inspection. The Stewards found that the front wing endplates were less than the prescribed 70mm above the reference plane. As a result, the German driver is disqualified from the final classification.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Frantic
Formula 1
Formula 1
E vala baš, jbga, šteta.... :(
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Beganoviću prdnuo motor
Starta 30, jbga. :facepalm:
Upropašten vikend.
Možda mu se posreći pa ponovi "Martija" (Australija, sa 30. na 7. mjesto).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Da je nastavila padati još 10min, imali bi borbu Prema za prvo mjesto i vjerovatnih 1-2
Ovako su završili van bodova.
Began je, uz malo sreće, u jednom momentu bio, mislim, čak 6.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Ocekivao sam ludji kraj. Steta za Smita. Mogao je do bodova. Da ne pricam da je otisao odmah u Pitlejn.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Smith izviso za bod za desetinku, tako nešto....
Bio je u velikoj prednosti zbog guma, pa je u tom zadnjem krugu nadoknadio 5-6 pozicija, koliko već....
Dino opet imao odličnu trku, sa 30. mjesta došao na 13., ali nije imao sreće za više, na kraju u onoj gužvi na skliskom asfaltu, pao na 15. mjesto
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Čestitke Sofijici na 7. mjestu i prvim bodovima :aww:
Bortoleto nadomak naslova.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Upravo pogoedao. :aww:
Bila je u grupi koja je startala na wet gumama i nije ih mijenjala čitavu trku.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Bila je čak i 5. u zadnjem krugu, ali nisam vidio kad su je dvojica pretekla.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡