VN Belgije (Spa), 26.-28. kolovoza
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Max je lose startao i ono sto je uradio posle gubljenja pozicija je samoubilacki napad, kako ce ga Vettel uopste vidjet, kad je gledao u njega bilo je na kocenju i bio je iza njega, a onda kad je skretao ga nije nikako mogao ni vidjeti niti ocekivati da ce napravit onakvu glupost od preticanja... trke se ne dobijaju na prvoj krivini...

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Blago rečeno pi... SAD na sve grrrrr :/
Odmah je trebalo ići RF
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Odmah je trebalo ići RF
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/sebvettelnews/status/769872828489424896
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Seb je ušao u zavoj kao da sam vozi kvalifikacijski krug 

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Max je napravio najidiotskiji potez bacajući se ko kamikaza u prvi zavoj i to više nije slučajnost. Evo objašnjava Max timu a izgubio je na startu dvije pozicije isao u napad gdje nije mogao nikako proći nikako.
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 7 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nek mi sad netko kaže da je Vettel imao sreće sa sigurnosnim autom u Abu Dhabiju 2012.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Po meni je ono čista greška Vettela... Pere ga nervoza cijeli vikend a sad je upropastio cijelu utrku Ferrarija.
Nego, jel se mijenjaju gume sad? Opet debilana od pravila. Hulk koji je mijenjao gume će sad izgubit poziciju jer su ostali dobili tkzv. Free mijenjanje gume, a najveći sretnik naravno Hamilton koji će imati friske gume na p5
Nego, jel se mijenjaju gume sad? Opet debilana od pravila. Hulk koji je mijenjao gume će sad izgubit poziciju jer su ostali dobili tkzv. Free mijenjanje gume, a najveći sretnik naravno Hamilton koji će imati friske gume na p5

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Da, ali koji k..... Max onako dive-a. Pa nije bilo moguće da će proći i da sa Kimijeve lijeve strane nije bio onako agresivni Vettel. A neko spomenu, Vettel UOPŠTE nije mogao vidjeti Maxa u retrovizoru!!senna66 je napisao/la:horner kaze da je vettel kriv.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 10 mj
Seb je konstatan u pizdarijama.
Koji početak utrke!!

Koji početak utrke!!

- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
eeeee sad sam vidjeo... Vettel jeste prerano skrenuo, ali Vettel uopstee nije ocekivao Maxa u prvoj krivini, vec samo Kimija, jer ocigledno kad je pretekao Maxa i vidio Kimija do sebe, mislio je da samo treba Kimiju ostavit prostor, a ne i Maxu, koji je bio iza... 50-50 krivica Maxa i Seba, s tim da je Max napravio idiotski potez... aaa on je sad iskusan, koristi to da smije ici i u metar ipo prostora, pa iako napravi sranje, FiA i paddock ce ga pomilovat zbog j****ih 18 godina 

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
samo prenosim njegove rijeci kolega. Ne znam....nekako sam misljenja da su Vettel i Max krivi. Makar cu vjerojatno traziti snimke nakon trke iz svih mogucih kuteva, tek onda mogu suditi.Frantic je napisao/la:Da, ali koji k..... Max onako dive-a. Pa nije bilo moguće da će proći i da sa Kimijeve lijeve strane nije bio onako agresivni Vettel. A neko spomenu, Vettel UOPŠTE nije mogao vidjeti Maxa u retrovizoru!!senna66 je napisao/la:horner kaze da je vettel kriv.

- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Vettel je imao sreće sa sc-om u Abu Dabiju . A Vettel je imao kilometar lijevo prostora i imao bi vecu izlaznu brzinu. Steta jer bi bio vazan faktor u utrci.Explorer je napisao/la:Nek mi sad netko kaže da je Vettel imao sreće sa sigurnosnim autom u Abu Dhabiju 2012.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 28.08.2016., 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Slična situacija kao u Kini.
Drugi bolid Red Bulla (sad Verstappen) pokušava proći jednog od Ferrarija kroz unutarnju stranu prvog zavoja. Taj Ferrari ga vidi i mora ostaviti prostora za Red Bull, a sudara se s drugim Ferrarijem...
Drugi bolid Red Bulla (sad Verstappen) pokušava proći jednog od Ferrarija kroz unutarnju stranu prvog zavoja. Taj Ferrari ga vidi i mora ostaviti prostora za Red Bull, a sudara se s drugim Ferrarijem...