Slavenowsky je napisao/la:This is racing!!!!!! REALLYYYYYYYYYY!!!!
Eh to je ono sto je Vettel spominjao ovom Kvyatu, ne mozes ici na to prodje - prodje, ovo je ocit dokaz da je ovaj Kvyat imao srecu proslu utrku i da je nevjerojatan panj za volanom. Ovo je uzas!
I Vettel je prošlu utrku priznao da je to tad bio trkaći incident. Ovaj put su kriva oba Red Bulla, zaslužili su drive trugh i 10 sekundi u boksu.
Slavenowsky je napisao/la:This is racing!!!!!! REALLYYYYYYYYYY!!!!
Eh to je ono sto je Vettel spominjao ovom Kvyatu, ne mozes ici na to prodje - prodje, ovo je ocit dokaz da je ovaj Kvyat imao srecu proslu utrku i da je nevjerojatan panj za volanom. Ovo je uzas!
I Vettel je prošlu utrku priznao da je to tad bio trkaći incident. Ovaj put su kriva oba Red Bulla, zaslužili su drive trugh i 10 sekundi u boksu.
Kimi, šta da se kaže, kao kakav djed..
Za što je Ricci kriv? Jer je bio na stazi i vozi utrku? Veliš, nema veze kaj je Kvyat 2 puta pogodio Vettela, okrivit ćemo i Riccija jer vozi za RB
BTW...piše se drive through.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
Kvy mi je simpatičan od početka, ali za ovo bi trebao dobit veću kaznu, ban utrke slijedeće, kao grozni onda..
Sad nakon snimke iz njegovog auta smatram da treba na hlađenje, zanima me što će Vlado reć, on je objektivan al voli te nabrijanije vozače zbog šou-a
via tapatalk
Ovo još nisam vidio, da jedan bolid tako izgruvaju u par sekundi...drugi šut Kvjata je čudan, je li Seb već imao probušenu gumu, vidjet ćemo, brijem da ova epizoda može slobodno u YT seriju "We love Russia"
Kush je napisao/la:Kvy mi je simpatičan od početka, ali za ovo bi trebao dobit veću kaznu, ban utrke slijedeće, kao grozni onda..
Sad nakon snimke iz njegovog auta smatram da treba na hlađenje, zanima me što će Vlado reć, on je objektivan al voli te nabrijanije vozače zbog šou-a
via tapatalk
Kakav ban. Dosta mu je grid kazna i to je to. Grosjean je zamalo ubio nekoga.