Sprdbox
-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: McLaren
Ovo je bilo okrutno. -izgleda da ću morati otvoriti još jedan podforum- "Cruellbox"f1zd je napisao/la:Tko god da ima, neće baš htjeti ići u 8. zavoj...Alonso se ne treba brinuti, motor će mu crknuti prije osmog zavoja
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Sreća pa ovo Alonso neće pročitati. Inače bi otišao u glumačke vode ili NBA-a istog trena. Lakersi već trljaju ruke....f1zd je napisao/la:Tko god da ima, neće baš htjeti ići u 8. zavoj...Alonso se ne treba brinuti, motor će mu crknuti prije osmog zavoja

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
"Brace yourselves, new Ferrari excuses are coming"

Zbilja bi udruga za zaštitu životinja trebala tužiti F1 zbog pretihog motora.. Pa ovo je postalo apsurdno
#SaveTheAnimals

Zbilja bi udruga za zaštitu životinja trebala tužiti F1 zbog pretihog motora.. Pa ovo je postalo apsurdno

#SaveTheAnimals

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Uf, za sutra trebamo pripremiti tlakomjere:D
Kad država već financira raznorazne udruge (tipa zaštita hrvatskih šuma, voda, autocesta:D i zavode za ekologiju, ribarstvo i slično), zašto i mi nebi tražili neke pare od države? Samo trebamo proglasiti predsjednika, podpredsjednika, zamjenika predsjednika, v.d. predsjednika, v.d. podpredsjednika, v.d. zamjenika predsjednika i svak će imati plaću! Živio UOFO i UOFS!
Poslano sa mog ST26i koristeći Tapatalk
Kad država već financira raznorazne udruge (tipa zaštita hrvatskih šuma, voda, autocesta:D i zavode za ekologiju, ribarstvo i slično), zašto i mi nebi tražili neke pare od države? Samo trebamo proglasiti predsjednika, podpredsjednika, zamjenika predsjednika, v.d. predsjednika, v.d. podpredsjednika, v.d. zamjenika predsjednika i svak će imati plaću! Živio UOFO i UOFS!
-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: McLaren
E nemere. I mi smo korumpirani. Možemo se baviti jedino politikomf1zd je napisao/la:Uf, za sutra trebamo pripremiti tlakomjere:D
- senna66 Verified
- Formula 1
ja ću biti predsjednik UOFO-a, neka neko preuzme UOFS pošto bi vođenje dviju ovako depresivnih stranki štetilo mom psihičkom zdravlju. Moram priznati da već sada imam tikove na spomen Ferrarijeve strategije. Naravno dobro bi došli i zamj. predsjednika. Mislim da je pravo vrijeme da se jave dobrovoljci jer utrka je uskoro, šaka tableta je već spremna. Tlakomjer nažalost više nije u stanju mjeriti moj tlak nakon prošle utrke, jednostavno nema te brojke....ne stane na ekran tlakomjera....
tako nam Bog pomogao
tako nam Bog pomogao

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Ako nitko nema ništa protiv ja bih se kandidirao za senninog zamjenika, srce će me izdati ako preuzmem veću odgovornost, a ipak se senna i ja dobro razumijemo i liječimo rane na isti način - samo podijelimo broj kotača s dva... 

Sisu (fin.)
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Kotača čega?Frantic je napisao/la:Ima toga još, al u kontru.
Mada smo o ovome negdje već pisali
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
A vidi ovog
[ link do slike ]
A tek ovog
![]()
John fucking "deere"
I ovog

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Sjećam se kad me stari odveo prvi put na tekmu Slobode (mislim da je bilo protiv Zvezde).
Bila je to i prva tekma koju sam gledao pod reflektorima.
Malo sam previše gladao u reflektore, koji su bili novi.
Poslije su mi par dana stavljali čaj u filter vrećicama na oči kao obloge.
Predlažem isto za Lewisa, jer sunce u Bakuu pod onim uglom zna biti vrlo zayebano.
Ovo sa čajem je stara ženska metoda.
[ link do slike ]
Poslije su mi par dana stavljali čaj u filter vrećicama na oči kao obloge.

Predlažem isto za Lewisa, jer sunce u Bakuu pod onim uglom zna biti vrlo zayebano.
[ link do slike ]
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
hahahahahahahahFrantic je napisao/la:Sjećam se kad me stari odveo prvi put na tekmu Slobode (mislim da je bilo protiv Zvezde).
Poslije su mi par dana stavljali čaj u filter vrećicama na oči kao obloge.![]()
[ link do slike ]

- senna66 Verified
- Formula 1
Moze! Zahvaljujem kolega....vrlo hrabra odluka. Pozivam i ostale ovom prilikom da se ukljuce u nasu stranku. Kanimo objaviti i kandidaturu na izborima u jesen. Kakav HDZ, kakav SDP? UOFO vas spas iz krize!!Ferrari Maniac je napisao/la:Ako nitko nema ništa protiv ja bih se kandidirao za senninog zamjenika, srce će me izdati ako preuzmem veću odgovornost, a ipak se senna i ja dobro razumijemo i liječimo rane na isti način - samo podijelimo broj kotača s dva...
Tako je Ferrari Maniac. Motori lijece sve bolesti...