VN Bahreina (Sakhir circuit) 1. - 3- travnja 2016.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Sky-evci mogu odahnuti :mrgreen:

Nema kazne za Lewisa, dobio je samo opomenu https://twitter.com/RachelBrookesTV/status/716326146724536321

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Bilo bi glupo da je dobio kaznu za nešto što mu nije donijelo nikakve prednosti na kvalifikacijama
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

thebear38
Karting
Karting
Navija za: Max Verstapen
Trebao je popiti kaznu. Niti Kevin nije ostvario prednost u kvalama pa je popio kaznu. Opet su Mecke zasticene zivotinje.
Winning is the most important. Everything is consequence of that.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
croatic f1 je napisao/la:Kvalifikacije su same po sebi bile užasne, ništa neočekivano s obzirom na format, ali unatoč još jednom flopu ovog formata, ne vjerujem da ćemo se odmah vratiti na stari format. Vjerojatno će opet gurati eliminacijski sistem, ako ćemo dobiti bar normalan Q3 bit ćemo sretni. A možda će Bernie progurati ždrijeb ili vremenski balast o kojima je pričao nedavno.

Dosta sad o negativnome, idemo na pozitivno:

Čestitke našim voljenim turbo hibridima, Mercedesu i Lewisu Hamiltonu na prvom rušenju rekorda staze u novoj eri!
Čestitke Stoffelu Vandoorne na odličnom nastupu i pobjedi nad vrlo iskusnim kolegom Buttonom već u prvim kvalifikacijama!
Čestitke i Pascalu Wehrleinu na odličnom nastupu za Manor, 16. mjesto za njih je fenomenalan rezultat.

Nadam se da će utrka biti jednako dobra i uzbudljiva kao i u Australiji :thumbs:
Mislim da je Lewis i u Australiji na kvalifikacijama ostvario najbolje vrijeme ikad na toj stazi.
Ah da, kvale su i dalje sranje :facepalm:
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 02.04.2016., 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Frantic je napisao/la:Mislim da je Lewis i u Australiji na kvakifikacijama ostvario najbolje vrijeme ikad na toj stazi.
Nije, njegovo najbrže vrijeme iz Australije bilo je 1:23.837, a rekord kruga je 1:23.529 Sebastiana Vettela iz 2011. Ovo je prvo rušenje rekorda za bolide nove turbo ere.

Lady
GP3
GP3
Meni je interesantno da su vremena poboljšana od lani ( na obje staze) za 3 sekunde! Vjerovatno su same gume brže, jer ne vjerujem da su se bolidi toliko unaprijedili.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la:
Frantic je napisao/la:Mislim da je Lewis i u Australiji na kvakifikacijama ostvario najbolje vrijeme ikad na toj stazi.
Nije, njegovo najbrže vrijeme iz Australije bilo je 1:23.837, a rekord kruga je 1:23.529 Sebastiana Vettela iz 2011. Ovo je prvo rušenje rekorda za bolide nove turbo ere.
Aha, moj previd. :thumbs:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Lady je napisao/la:Meni je interesantno da su vremena poboljšana od lani ( na obje staze) za 3 sekunde! Vjerovatno su same gume brže, jer ne vjerujem da su se bolidi toliko unaprijedili.
Sve je do guma.. jedna gradacija niže i mekše nego inače, ..ove mekše gume su dosta brže, ali isto tako rapidno padaju pa je faktički moguće samo jedan dobar krug na njima.

__________-

opomena za Hamiltona:
https://twitter.com/andrewbensonf1/status/716345835957526529

Lady
GP3
GP3
hattrick je napisao/la:
Lady je napisao/la:Meni je interesantno da su vremena poboljšana od lani ( na obje staze) za 3 sekunde! Vjerovatno su same gume brže, jer ne vjerujem da su se bolidi toliko unaprijedili.
Sve je do guma.. jedna gradacija niže i mekše nego inače, ..ove mekše gume su dosta brže, ali isto tako rapidno padaju pa je faktički moguće samo jedan dobar krug na njima.
Ali i to je puno....mislim, 3 sekunde!

Recimo preklani je Mercedes imao vrlo slična vremena kvala, pogotovo Rosberg, koji je imao skoro u desetinku isto vrijeme u Bahrainu. Ove godine su se vremena spustila i do 3 sekunde! A to je jako puno.....
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Takagi je napisao/la:
senja je napisao/la:Nego jesu li i zvanično završene kvalifikacije? Svi se već isključili, a tamo još uvijek vrijeme teče :rofl:
Najgluplji sistem kvalifikacija ikad :thumbsd:
ADMINI dozvolite mi komentiranje više,WTF? :facepalm:
Što? Nema ničeg u spam folderu.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Dozvolio sam ja maloprije, sve pet :thumbs:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
slika

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VhNXvR1LaP8[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-dD5_XEL6T0[/youtube]

Sebastian Vettel: We have something new on the car & I believe that this has solved all of our problems – but the race will tell if that is the case.
Everything will depend on tomorrow’s conditions. Yes, one degree more or less can make a difference...

.....

Q: Are there still turbo issues looming over Ferrari?

Sebastian Vettel: No, so far we’ve had no issues at all.

Magda
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Kimi
Ima li negdje snimka utrke neki program? Ili link, kad se pojavi i kakva je kvaliteta slike.

Frantic
Formula 1
Formula 1
thebear38 je napisao/la:Trebao je popiti kaznu. Niti Kevin nije ostvario prednost u kvalama pa je popio kaznu. Opet su Mecke zasticene zivotinje.
Ima logike, što jest jest.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Takagi
Karting
Karting
Hvala admini,imate pivu kad plaća sjedne :mrgreen: :pivo:
Magda je napisao/la:Ima li negdje snimka utrke neki program? Ili link, kad se pojavi i kakva je kvaliteta slike.
Imaš na sexy stranicama za skinuti,if you know what i mean :mrgreen: danas kasno navečer,a kvaliteta bude vrlo dobra :fakjea:

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Zbog ovih Sexy lapova bi F1 mogli zabraniti onima ispod 18, no oprošteno mu je ako se danas na startu opet naprći.... ;)
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Vettel-Ferrari je napisao/la:https://twitter.com/F1Nova/status/716266941980213248 Što reći :bang:
Ovo samo potvrđuje ono što je Hamilton prije neki dan izjavio za Charliea i Berniea.
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ferrari je napisao/la: Kako su Nijemci objektivni? A imaju hrpu vozača.

---------------------------------------------------------------------------------------
Njemci objektivni? Ti očito nisi nikada gledao njemački rtl. Užas, ne znaš tko je gori, onaj Danner ili pak onaj Wasser. Šumi, Vettel, Šumi, Vettel. I tako sat i pol.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡