Vjerujem da je to istina....
Nebi Ron samo tako nešto tog tipa izjavio da tu nema pokrića.... očito je i Alonso shvatio da je McLaren Honda ipak promašaj.....
Speaking at the Abu Dhabi Grand Prix, Dennis was well aware that a decision may need to be taken in the event progress up the grid is not made, as he suggested that the idea of a sabbatical had come up.
It would mean that if the car was not performing next year, Alonso could sit out the season and then return for the final two years of his contract in 2017 and 2018 when the car was better.
Ako ode 2016 ne treba se vise nu vracati. Ajde molim te dobije 35 milijuna godisnje da napravi par krugova. Zasto bi Button crncio da Alonso dobije konkurentan bolid 2017.
Ako dode do ovoga izmedu redaka bi se dalo iscitati da ni iduce godine Honde nece biti na mapi osvajaca bodova, a da ne pricam o necem vise postolja, pobjede..
Ne znam jel tacna informacija da su u Abu Dhabi donijeli 1/3 boloda koji ce nastupiti u 2016? Ako je tako, onda nece fkt biti bodova, mozda u aerodinamici su u maloj prednosti, ali motor je promasaj stoljeca.
@Dani, Pero te malo kajla, ali stvarno nema razloga vjerovati, ma koliko i ja to želio, da će Honda za slijedeću godinu stvoriti nešto puno bolje. Napredak da, ali ne nešto posebno
Kak to može bit dobro ako su obja McLarena još jučer u kvalama išli po sekundu i pol brže??????
raca je napisao/la:@Dani, Pero te malo kajla, ali stvarno nema razloga vjerovati, ma koliko i ja to želio, da će Honda za slijedeću godinu stvoriti nešto puno bolje. Napredak da, ali ne nešto posebno
Previše varijabli da se govori nešto bilo pozitivno ili negativno.
Ja sam bio jedan od navijaca koji je od ove sezone ocekivao puno,i uopste mi nije jasno da je jedna Honda usla tako ne spremna u F1.Ova sezona je bila bolna za gledanje i val neka je gotova.Ono sto daje nada da kad je jedan Renault zeznuo stvar sa PU a prosle sezone su bili drugi najbolji tim ko zna sta sve moze da se desi sledece sezone.Bilo bi lepo da ta Honda proradi zbog Batona i Alonsa jer ovo sto su oni prosli ove godine svaka im cast.Ko sto kaze izreka na muci se poznaju junaci.Vala bii su na velikim mukama
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Mislim da je Mčlarenu potreban jedan mladji vozac kao sto je Vandorne ,kad pogledate taj bi bio presrecan da mozeda vozi i ovakav Mclaren.Ovako dva dobra i iskusna vozaca u ovakvom u ovakvom autu verovatno jedva cekaju da sednu u njega i da ih drugi obilaze,jedino dobro sto su izvrsili ogroman pritisak na Hondu
Navijam za Mclaren,Ferrari,Mercedes,RB,Willijams.
Hamilton,Alonso,Vettel,Raikonen,Baton,Perez.,pa i ja de se pridruzim trendu navijanja za celu F1
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Praktički copy-paste onog dizajna koji je napravio Newey pred par godina
Zanimljivo kako je vrlo slican bolidu kojeg je neki dan predstavio Audi za WEC 2016. No ovi iz Mclarena to nazivaju budućnosti a ovi sadašnjosti. Previše se fura F1 na WEC... Uskoro zbog tih mjera sigurnosti neće više ni postojati razlika između F1 i LeMansa
Ovakvi bolidi mi se apsolutno nesvidjaju!Onda to nije F1 vise lici na Le Mans i druge serije.
Ma ni meni se ne sviđaju, takođe
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.