McLaren
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
70ih je jedino bilo ružno kad su onaj airbox dizali u nebesa, pa onda bolid bude rogobatan. Meni lično su najljepši bolidi od 88. do 97. i oni iz 60ih bez štokova od vrata. Lijepi/moćni su oni iz 2017. Bez Haloa, shark fin može proći.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Upravo McLaren iz navedenih godina i kasnih 90tih su mi definitivno najljepsi u povijesti , sta se vidi i iz mog "signature-a"F12000 je napisao/la: 23.05.2019., 13:13 Slažem se u svemu s tobom LH44, iako bih još tu dodao bolide iz ranih 2000ih.

- LH44
- Formula 1
Meni lično McLaren iz 91. a pogotovo McLaren iz 1997, ovaj bolid meni prvo padne napamet kad mi neko F1 spomene

I složio bih se za 2000te, bilo je stvarno prelijepih bolida, Ferrari F2000, F2006, F2007, McLaren MP4/15, MP4/20, MP4/22, Renault R26, Williams BMW FW24 kao i Jordani sa svojim liverijama

I složio bih se za 2000te, bilo je stvarno prelijepih bolida, Ferrari F2000, F2006, F2007, McLaren MP4/15, MP4/20, MP4/22, Renault R26, Williams BMW FW24 kao i Jordani sa svojim liverijama

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Bilo je tada još gadosti, vjeruj mi.LH44 je napisao/la: 23.05.2019., 12:27 70ih je jedino bilo ružno kad su onaj airbox dizali u nebesa, pa onda bolid bude rogobatan. Meni lično su najljepši bolidi od 88. do 97. i oni iz 60ih bez štokova od vrata. Lijepi/moćni su oni iz 2017. Bez Haloa, shark fin može proći.
Izguglaj malo slike bolida iz 70-ih pa ćeš vidjet.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Nitko ne voli 70-e
Meni nema do bolida iz prve polovice 70-ih. Vidim da nemam puno istomišljenika, ali meni su ti bolidi bili prekrasni. Upravo su im te lude inovacije davale neku posebnu draž te su meni ti bolidi puno ljepši i interesantniji od bolida iz 90-ih ili 2000-ih.
A imam fetiš i na bolide s kraja 60-ih koje ste također popljuvali
Obožavam ta visoka stražja krila, a tu je naravno i klasična narančasta boja koja je po meni puno bolji livery od bilo kakvog sponzora.

Meni nema do bolida iz prve polovice 70-ih. Vidim da nemam puno istomišljenika, ali meni su ti bolidi bili prekrasni. Upravo su im te lude inovacije davale neku posebnu draž te su meni ti bolidi puno ljepši i interesantniji od bolida iz 90-ih ili 2000-ih.

A imam fetiš i na bolide s kraja 60-ih koje ste također popljuvali

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Imaš čudan ukus @Dave
Jbga, odosmo u off na Mclarenovoj temi.
A ja samo postavio dvije slike Brucea kako po prvi puta vozi svoj bolid, i to ulicama Monte Carla.

A ja samo postavio dvije slike Brucea kako po prvi puta vozi svoj bolid, i to ulicama Monte Carla.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Zaglavio sam u istom vremenskom periodu i što se tiče glazbe i što se tiče bolida F1Frantic je napisao/la: 23.05.2019., 15:26 Imaš čudan ukus @Dave![]()
![]()

Ja se svim silama probao držati teme. Ubacio McLaren iz '72., a i na ovoj drugoj slici se vide dva McLarena u pozadini

- LH44
- Formula 1
A dobro ostale stvari su mi ok, i Brabham sa šest točkova i oni različiti aero detalji, jedino taj airbox kad su dizali, to je baš ružno. Lično su mi ružniji ovi iz 80ih do 87.-88. nego čudovišta 70ihFrantic je napisao/la: 23.05.2019., 14:58 Bilo je tada još gadosti, vjeruj mi.
Izguglaj malo slike bolida iz 70-ih pa ćeš vidjet.

- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 7 mj
- Navija za: Alonso
Brabham? Valjda Tyrrell.
EDIT: zaboravio sam da je ovo posao profesionalnog nadopunjovača

You should never underestimate the predictability of stupidity
- LH44
- Formula 1
Upravu si Tyrell je, miješam ga stalno sa Brabham bt46 sa onim ventilatorom nazad.Lux14 je napisao/la: 23.05.2019., 16:21 Brabham? Valjda Tyrrell.
EDIT: zaboravio sam da je ovo posao profesionalnog nadopunjovača![]()

- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Bolidi sredinom 60-tih, točnije krajem 60-tih dobijaju onu pravu inženjersku esenciju koja će "eksplodirati" u 70-tima, 80-tima, pa i u 90-tima, dok ne počnu Bernijeve,.... pa i FIA-ine restrikcije, ili zauzdavanje inženjerske, mehaničarske, vozačke i ljudske ingenioznosti. Bruce McLaren, Colin Chapman, Dan Gurney, Enzo Ferrari, Ken Tyrrell, Jack Brabham, i svi ostali - nisam pisao kronološki.
Bolidi u tom razdoblju su pravo čudo ekperimenata, snalaženje, evolucijskih i revolucijskih ideja i rješenja. Tada još vrijedi Enzovo nepisano pravilo, da tko ne zna napraviti motor, bavi se aerodinamikom...... sve do recimo.... Adriana Neweya koji je baš uveo pojam aerodinamike u F1 ( to je moje skromno mišljenje ).
Bolidi su potkraj 60-tih, cijele 70-te, 80-te, pa i 90-te prava remek djela...... ne kažem da bolidi iz 21. stoljeća nisu dobra djela inženjerskihi mehaničarskih ruku..... daleko od toga.
Da skratim, svi su F1 bolidi ( i oni "ružni" ) OK..... ali mislim da nakon uvođenja konstruktorskog F1 prvenstva ( 1958. ), tj. Vanwall ili BRM je imao prvi motor otpozadi ( ? ), počinju nastajati pravi F1 bolidi - ne umanjujem kvalitetu bolida iz 50-tih,......
Elem, ali ono zbog čega pišem ovaj post je ovo: za mene - osobno, najljepši bolidi su kraj 60-tih, 70-te, 80-te, 90-te......
Da ne odem skroz..... u OFF TOPIC,..... jedan od najljepših, najboljih, itd.,..... je naravno MP4/4.
Bolidi u tom razdoblju su pravo čudo ekperimenata, snalaženje, evolucijskih i revolucijskih ideja i rješenja. Tada još vrijedi Enzovo nepisano pravilo, da tko ne zna napraviti motor, bavi se aerodinamikom...... sve do recimo.... Adriana Neweya koji je baš uveo pojam aerodinamike u F1 ( to je moje skromno mišljenje ).
Bolidi su potkraj 60-tih, cijele 70-te, 80-te, pa i 90-te prava remek djela...... ne kažem da bolidi iz 21. stoljeća nisu dobra djela inženjerskihi mehaničarskih ruku..... daleko od toga.
Da skratim, svi su F1 bolidi ( i oni "ružni" ) OK..... ali mislim da nakon uvođenja konstruktorskog F1 prvenstva ( 1958. ), tj. Vanwall ili BRM je imao prvi motor otpozadi ( ? ), počinju nastajati pravi F1 bolidi - ne umanjujem kvalitetu bolida iz 50-tih,......
Elem, ali ono zbog čega pišem ovaj post je ovo: za mene - osobno, najljepši bolidi su kraj 60-tih, 70-te, 80-te, 90-te......
Da ne odem skroz..... u OFF TOPIC,..... jedan od najljepših, najboljih, itd.,..... je naravno MP4/4.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- LH44
- Formula 1
Spavaš li mirno Wolffe Toto
https://www.autosport.com/f1/news/14383 ... -qualities
https://www.autosport.com/f1/news/14383 ... -qualities

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Na stranu glavne teme ovog gp vikenda, imam osjecaj da je McLarenov "debakl" prosao ispod radara.. ovekivao sam ih kao best of the rest ovaj vikend s obzirom na najave i pokazano na treningu. Krenulo je solidno i s kvalifikacijama, ali ipak su i tu malo razocarali u Q3, iako pohvale za oba bolida u top 10 u kvalifikacijama.
I onda utrka.. onaj kvar kod Norissa je stvarno ja nezz.. bad luck ili slampavost pri izradi dijelova od nekvalitetnog materijala? Sainz je na kraju isto izvisio. Mislim znam da je onaj ulazak bio pod prisilom jer kolko sam shvatio nesto je zapelo u usisniku i jbg stroll i kvyat su imali na kraju friskije gume ali svejedno osjecaj je gorak jer je trebalo sve zavrsiti puno bolje..
I onda utrka.. onaj kvar kod Norissa je stvarno ja nezz.. bad luck ili slampavost pri izradi dijelova od nekvalitetnog materijala? Sainz je na kraju isto izvisio. Mislim znam da je onaj ulazak bio pod prisilom jer kolko sam shvatio nesto je zapelo u usisniku i jbg stroll i kvyat su imali na kraju friskije gume ali svejedno osjecaj je gorak jer je trebalo sve zavrsiti puno bolje..
Fernando is faster than all of you 

- LH44
- Formula 1
Prvi put u životu vidim da se disk spali nakon 10ak krugova i još uz to istopi ovjes, a kod koga drugog da vidim to nego kod svog McLarena
Renault ih je rasturio ovaj vikend, bili su uvjerljivo najbrži u F1.5, +ispustili smo bodove tako da smo im maltene poklonili trku. Nadam se da ih Renault neće tek tako rasturiti, jer izgleda ko da su složili kockice