Šta je ovo, vazda ja prvi?
@Perice, sretan rođendan!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 10.04.2019., 06:47
I to uvijek oko 06:50, ko navijen.
Perice sretan.
Covjek ima rutinu , pustite ga na miru. Ujutro se digne , stavi kavu na plinski , srkne gut kave oko 6:48 , potjera ga na halu i na hali naravno ubije vrijeme mobitelom (kao vecina nas) , a prvo sta pogleda je tko danas slavi i eto , misterij rijesen
Frantic je napisao/la: 10.04.2019., 06:47
I to uvijek oko 06:50, ko navijen.
Perice sretan.
Covjek ima rutinu , pustite ga na miru. Ujutro se digne , stavi kavu na plinski , srkne gut kave oko 6:48 , potjera ga na halu i na hali naravno ubije vrijeme tabletom (kao vecina nas) , a prvo sta pogleda je tko danas slavi i eto , misterij rijesen
P.S.
Perice neka je sretan !!
Sve si potrefio do u tančine, osim označenog detalja.
Ali to su nijanse.
U svakom slučaju radi se o Andriod prenosnom uređaju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.