Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

chuck
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Ne razumijem kako netko moze reci da je ovo dobro za sport. A sto da je netko ozbiljno nastradao kod njegovih poteza, bili isto ovako pricali ovi pametnjakovici koji brane Maxa. To je isto kao da kazete da ce u nogometu crveni kartoni ili mozda prekrsaji privuci vise publike.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
@zelot
Talentovan je, extra brz, ima muda, agresivan, sve super i drago mi je što je tu gdje jest. Kurčevit, kako ti kažeš.
To nisam nikada ni sporio. I mislim da niko ne spori.
I neka brani poziciju i neda proći naprijed, samo neka to radi time što će zatvarati jednu stranu (pa makar i toliko agresivno, kako su to radili MS, JPM, Senna,....), a ne praviti trzaje i mijenjati putanju na samom kočenju.
I neka grize, neka napada, i treba da napada. Slažem se da nam treba više takvih. Ali neka napada kao Ricci (ima dakle od koga to naučiti, ako već treba da nauči), a ne da se pokušava progurati tamo gdje, u principu ne može proći (pri tome ne mislim na Belgiju). I neka malo "gleda" i "pazi" šta radi onaj do/ispred/iza njega. To su radili i najveći/najkurčevitiji.
Međutim, zasrao je sa ovim medijskim istupima i izjavama. Bili su bahati i Senna i MS, ali mislim da nisu ovoliko baš "lajali", pogotovo ne u svojoj drugoj sezoni.
I pošto su ovo drugačija vremena od onih prije 20-30 godina, pa imamo te, za mene glupe kazne, jbga, onda bi volio samo da vrijede isti aršini za sve, od Hamiltona, Vettela i Maxa, bla bla ......., pa sve do Palmera, Nasra i Ocona.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
pigmalion je napisao/la:Zelot, što ima u Slunju? :)

Hvala na realnom postu.
Živio nama Max. Neka i Ocon i Vandoorne dobiju dobre pile za fight,....... :gandalf:
malo kise i posla i guzata konobarica u leu :) mala ima prdu stvarno bozanstvenu :)
chuck je napisao/la:Ne razumijem kako netko moze reci da je ovo dobro za sport. A sto da je netko ozbiljno nastradao kod njegovih poteza, bili isto ovako pricali ovi pametnjakovici koji brane Maxa. To je isto kao da kazete da ce u nogometu crveni kartoni ili mozda prekrsaji privuci vise publike.
naravno da je dobro.. treba nam takvih lavova.. sta imamo od jedbog bottasa? vozi i to je to. i takvih ima koliko hoces... previse..

naravno da nekada naoravi gresku. premlad je i sve to. doci ce on do zrelosti i iskustva a tek tad ce bit zmaj. barem sada tako izgleda da ce biti.

uvijek su u svakom sportu vekini bili cudni i teski ljudi. ekscentrici i sl...

ja ga podrzavam u skoro svemu do sada sto je napravio i sto se mene tice samo neka nastavi uz uvijet da ostvaruje ovakve rezultate.

bit ce gust pratiti malog u daljnjoj karijeri. narocito ako glavesine poboljsaju sport po pitanju brzine i zahtjevnosti voznje bolida...

mozda nemamo isto misljenje sto je naravno ok..

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Gennaro gattuso, zlatan, balotelli... ivanisevic... rodman, tyson... to je ta ekipa. Meni su kao i mnogima potrebni takvi. Sto kaze zelot za bottasa. Jednostavno, grid je prepun dosadnih likova. Max je pravo osvjezenje. Napokon neko bez kompromisa kako u bolidu tako i van njega. Pravi show man.
No!

Beethoven87
Karting
Karting
Navija za: najbolje (Senna, Schumi)
zelot je napisao/la:dok putujem u slunj da napisem koju o malom :)

prije svega ja sam presretan sto je mali u f1. bas nam je trebao max i to bas ovakav kakav je.

decko je osvjezio sport do jaja. rm najmladji. em ogroman talent koji ima sve predispozicije da skine i najveceg jer ima sve da bi bio najveci. drzak je. misli da je uvijek u pravu. ima muda. lud je. hrabar. kurcevit. hoce samo jedno itd..

ima onih moralista koji ne podnose da jedan balavac od 19 godina govori i radi sve to... a meni super.

pa i senna je goorio da je stvoren da pobjedjuje. bio je bahat drzak kurcevit. znao se namjerno sudariti. prema mlmcadskim kolegama (protivnicima jel) se ponasao kao zlo. gazda takodjer. crna zastava a on ne jebe i nece odustat. trazio je svoje mjesto i nije ga bilo briga za bilo sta drugo.

velikani sporta su svi biki takvi. kao max..

ono zatvaranje kimia na spa na ravnici... mislite da bi ga senna ili schu pustili? pa on nije ni do kotaca zadnjeg dosao a max nije mjenjao dva puta putanju.

recite sto hocete ali ja uzivam. on je spreman na sve samo da ne izgubi. riskirat ce koliko god treba. brzinu osjecaj i talnet ima na izvoz. on kada dobije pravu masinu u ruke radit ce isto sto i seb ali jos vise. prvi i bam..godinama tako.. a dovoljno je bahat i kurcevit da ce vrlo brzo sjest za pobjednicki volan.

vise od desetljeca nemamo ovakvog ekscentrika. ham je malo unio zivota 2007 ali mlako je to. max je onaj pravi konj za kojim se nevidjena prasina dize.

ja bih stvarno volio da uspije nevidjenoi dasvima zacepi gubicu a za 15 godina ce seo njegovim potezima pricat u pozitivnom superlativu dok je sad u negativnom.

mozda ne uspije koliko ja ocekujem ali on je najveca nada u zadnjih 20-30godina.

kazem nada jer jos nije ni usao u f1a puno se pricalo. ostali veliki prvaci su se vecinom po dolaskuu f1 dokazalii postali najveci. ovaj mali prkosi svemu. odmah je poceo voziti vrhunski.vec u sredini druge sezone prelazi u najbolju momcad (ne trenutno po brzini ali inace zadjih 5 godina najbolja momcad i vodstvo) i ima sta za pokazat i rec. sljedece sezone pobjedjuje riccia u to sam siguran. pogotovo sabrzim i jacim bolidima. mozda cak i naslov uzme.

mali je car.. od prvih njegovih utrka mi je simpa iako sam bio zgrozen sto ce doci u f1 takav balavac ali vrlo brzo sam shvatio da ga se moralo uzet i dat mu priliku. doslovno je natjerao svijet f1daga uzme jer je predobar.

takodjer sa samo 19 biti toliko psihicki stabilan i hladan u borbama je nesto fantasticno...

samo naprijed max. ne daj nikom nista i sve im uzmi. to sto se zaljecu i misle proci.. ma ne daj ko ih jebe.. guraj ih van, brani se, zali se na kazne, sudaraj kad treba o sve samo da pobjedia [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

nemojte me razapet..ovaj zadnji dio je samo onako slikovit prikaz misljenja.. malo okrutnij samo kako bih dao vise do znanja koliko zapravo nade polazemu njega. ja mu vec sad zahvaljujem na zivosti koju je donio u f1 i cak se malo duznim osjecam :)

go max!!
(y) :thumbs:
dijelim tvoja razmisljanja...

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
zelot je napisao/la: malo kise i posla i guzata konobarica u leu :) mala ima prdu stvarno bozanstvenu :)
OFFT
Ajd bar imaš što za gledati, dok ne radiš. Što bi mi bez žena i F1?
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

chuck
Karting
Karting
dobro, kad netko iduci put pogine onda cemo isto reci da je to prevrhunski za sport

zelot
Formula 1
Formula 1
chuck je napisao/la:dobro, kad netko iduci put pogine onda cemo isto reci da je to prevrhunski za sport
di si ti kolega otisao. ja ne pricam o smrti. pricam da je za sport super sto imamo maxa. nije on ubojica. on je racer veci i od hamiltona. mozda cak i alonsa koji je bio neprikosnoven u biranju nacina za dobiti ono sto zeli kako na stazi tako i van nje.

tebi mozda maxova agresivna voznja, obrana, napad i sve ostalo nije ok ali meni je. meni se ne svidjaju babe u f1 koje samo kukaju i voze. ne utrkuju se nego voze. ako je netko brzi oni puste jer je eto brzi. ako su brzi odmah kukaju da zasto ih netko ne pusta itd... i onda imamo bapske utrke.

suoer je i sto sudci nisu nista poduzeli u belgiji.

da jesu to su mogli eventualno za ono kad je kimi morao van staze iako kada se gkeda samo taj potez onda nije ni on za kaznu. isao je s vanjske (znaci ici van mu je skoro pa zicer) na sto je max kocio kasno (nadji onboard i pogledaj ulazak u taj zavoj.. vekicanstvena kontrola bolida i proklizavanja i apsolutno sve kontrolirano.. pustio je da mu lagano klizi jer je tocbo znao da ce prije pasice nastaviti dalje.. majstorski.. a o samom ulasku da ni ne pricam)..

tu kimi jednostavno mora van i to je to. max ga je zatvorio sasvim ok. to inace gledamo u gro situacija kada vozac naoada sa vanjske i u zavoj ulazi poravnat sa unutarnjim bolidom. ni ja ga ne bih pustio.

e to je dovro za sport. borba. hocemo beskompromisne borbe i borbene vozace.. kao ham. sjeti se sto je ham radio rosbergu prosle godine. napadao.. gurao.. bio tvrd kad god je mogao.. trazio svoje mjesto... i pogodi sta.. ham 3x sv. prvak a rosberg 0.

senna prost. dogovor da nema napadanja u prvom zavoju. sljedi restart. senna naravno napadbe i onda kaze pa nismo se dogovorili za restart :D

o tome pricam. borba. na sve nacine. i kad zajebe jebem ga ja ako prizna. veliki sportasi nikada ni ne pomisle da su oni zajebali a ne samo da nece javno priznat. za njih ne postoji njihova greska. uvijek je nesto drugo a nikad oni. zato i jesu najveci od pikada do f1...

a ako netko pogine, ne daj boze, to nece biti dobro za sport.. osim ako je najsporij vozac :D sala naravno..

i da.. to sam htio jos ranije napisati u nekom postu... razapinje se maxa zbog jebene kanade.. treba ban treba ovo ono...

a sta je sa gazdom i barichelom (ili kako se vec pise) kad ga je gazda na zid odgurao. zasto tada nitko nije spomenuo ban?

zato sto je najveci. i oduvijek je bio takav. zato i je najveci ;)

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
zelot je napisao/la: da jesu to su mogli eventualno za ono kad je kimi morao van staze iako kada se gkeda samo taj potez onda nije ni on za kaznu. isao je s vanjske (znaci ici van mu je skoro pa zicer) na sto je max kocio kasno (nadji onboard i pogledaj ulazak u taj zavoj.. vekicanstvena kontrola bolida i proklizavanja i apsolutno sve kontrolirano.. pustio je da mu lagano klizi jer je tocbo znao da ce prije pasice nastaviti dalje.. majstorski.. a o samom ulasku da ni ne pricam)..
Verstappen je izgurao Kimija, promašio i sam taj zavoj i prošao izvan granica staze, a pritom sve to nije za kaznu nego je veličanstveno i majstorski? :?

btw. spomenuo si Schumachera i Barrichella. Michael je dobio kaznu zbog tog manevra iako su oba vozača bila na stazi cijelo vrijeme. Bilo je zastrašujuće i milimetarski točno, upravo kako bi trebalo biti od F1 vozača. Ne kao Max koji je kao sivonja otišao van staze bez ikakvog osjećaja može li se obraniti, kao da gledam Formulu 3.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
avetma je napisao/la:
zelot je napisao/la: da jesu to su mogli eventualno za ono kad je kimi morao van staze iako kada se gkeda samo taj potez onda nije ni on za kaznu. isao je s vanjske (znaci ici van mu je skoro pa zicer) na sto je max kocio kasno (nadji onboard i pogledaj ulazak u taj zavoj.. vekicanstvena kontrola bolida i proklizavanja i apsolutno sve kontrolirano.. pustio je da mu lagano klizi jer je tocbo znao da ce prije pasice nastaviti dalje.. majstorski.. a o samom ulasku da ni ne pricam)..
Verstappen je izgurao Kimija, promašio i sam taj zavoj i prošao izvan granica staze, a pritom sve to nije za kaznu nego je veličanstveno i majstorski? :?

btw. spomenuo si Schumachera i Barrichella. Michael je dobio kaznu zbog tog manevra iako su oba vozača bila na stazi cijelo vrijeme. Bilo je zastrašujuće i milimetarski točno, upravo kako bi trebalo biti od F1 vozača. Ne kao Max koji je kao sivonja otišao van staze bez ikakvog osjećaja može li se obraniti, kao da gledam Formulu 3.

Ovo sam i ja poentirao, između ostalog.
Dakle, MS je zatvarao JEDNU stranu. Međutim, previše i preagresivno, te je zato popušio kaznu od +10 mjesta na gridu na narednoj trci u Belgiji, bez obzira što je možda i najveći svih vremena.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ja se slažem sa @zelotom u tome da je Maxov stil vožnje odličan za sport, ali ne slažem se s tim da je u redu što u Belgiji nije dobio nijednu kaznu. Start i obrana od Kimija na Kemmelu nisu bila za kaznu, ali guranja u Les Combesu, pogotovo s Kimijem su bila kažnjiva. Rosberg je za isto kažnjen kad je to napravio Verstappenu u Njemačkoj, i slagali se mi ili ne sa sustavom kažnjavanja, za sve bi trebala vrijediti ista pravila, što za Maxa u Belgiji očito nije bio slučaj. Što se tiče Schumacher-Barrichello, kao što su rekli @avetma i @Frantic, Schumi je kaznu dobio, a Max nije. Dakle, podržavam Maxa i agresivan pristup, ali ne podržavam suce i protekciju koju pružaju Maxu.

c0bra01
Karting
Karting
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Ferrari!
Mene Max-ova vožnja drži još da gledam ovo ne mogu reći formula jer je pun (neka stvarr hehe) didova MISNI, i za svaku glupost se svađaju, uzmi, sjedni, namontiraj volaj i vozi! Jesili profesionalan vozač ili nisi? 'Kriv mi ovaj, kriv mi onaj'. Vozi da uživam i začepi.
A nedaj Bože nesreće neke.
Svaka utrka dosadna. Sreća MOTO GP bio poslije Italije pa sam vidio šta je borbenost i profesionalnost, ali neću u offtopic.

Max je pametan tako se naslovi i osvajaju, a greška je što kaznu nije dobio ali će je dobit idući put u to sam ovjeren, ali samo neka se ne predaje.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Max se sprema za titule, alfa muzjak, mudonja kao i MS. Gradi reputaciju, koja cemu djelom olaksati put do titula. To isto je i MS radio. Cak i u povratku, vidjelo se da namece, vraca autoritet zajebanim potezima.
Ante, malo sutra milimetarski, kontrolirano na sto ciljas. Ono je bilo ludo, ali neka je. MS je bio riban i na forumu zbog toga.

Fora mi je kako je on mnoge sokirao, bas sam iznenadjen.
Opet, vecina hejtera su ferrarijevi navijaci :mrgreen: Jebi ga, nije on kriv sto ovi nisu za jedno (ocekivano) koplje naprjed. :mrgreen: Ocekujem uzbudljiv nastavak sezone MV vs ferrari.
No!

rocky
Karting
Karting
S nama već: 9 god
evo nama nase junacine kad njega neko izgura;

https://www.youtube.com/watch?v=pUSCSiz_pTI

alfa muzjak ili ?

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
rocky je napisao/la:evo nama nase junacine kad njega neko izgura;

alfa muzjak ili ?
Ne razumijem sta je problem sa ovim TM?
No!

ZamaF1
Karting
Karting
vlado je napisao/la:
rocky je napisao/la:evo nama nase junacine kad njega neko izgura;

alfa muzjak ili ?
Ne razumijem sta je problem sa ovim TM?
To što kad njemu neko zatvori prostor plače kao neko dijete, a kad on kao sivonja izbaci nekoga sa staze ili zatvara prostor to je njemu sasvim ok.

Max je vrlo brz i talentiran i siguran sam budući svjetski prvak ako mu se ne daj bože nešto dogodi, ali ima jako puno za učit kako se borit s drugim vozačima

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Pa sta? Buni se on bune se drugi...
No!

ZamaF1
Karting
Karting
Onda očito nije alfa mužjak ;)

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Zbog psovke? A je vam argument.
No!

ZamaF1
Karting
Karting
Nije psovka ovdje bitna. Alfa mužjak po mo mišljenju definitivno nije onaj tko kao sivonja izbacuje druge vozače izvan staze, ili još gore u zadnji momenat zatvarati prostor na pravcu gdje se vozi 330+ km/h.

Tek kad Max nauči granicu i kako se boriti, onda će biti pravi vozač!
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡