Euro 2024

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Jucer Madjarska i Njemacka a dns Italija - sve ultra bitni golovi u smiraj utakmica.
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
ja sam ocekivao 7-8 minuta.

bilo je hrpa zutih kartona, mi ukupno 6 (vecina u drugom poluvremenu) talijani takodjer 2-3 u drugom poluvremenu.

bilo je hrpa izmjena takodjer, na to jos var i penal (samo tu ode 2 minute) i za kraj gol...

po meni 8 nije nesto previse, pogotovo ako uzmemo novo normalno da se utakmice drasticno vise produzuju (5-10 minuta) sto je prije 5-6 godina bilo nezamislivo kada je 3 minute bio jedan od najduzih produzetaka, 4-5 minuta je bilo izuzetno rijetko.

ugl, ja sam ocekivao u svakom slucaju 6+ i na 8 nisam imao reakciju niti osjecaj da je pretjerano.

prije pocetkansam rekao da ce albanija nekome pomrsiti racune tako sto ce izvuci x ili cak pobjediti.

na zalost, mi smo bili ti.

previse golova smo dobili u zadnjim minutama.

igra se do kraja i to je to.

treba biti fer i reci da je nasa skupina bila skupina smrti.

Sanse su bile po 33% za prolazak izmedju nas ita i spa.. nije islo ali ok. generacija je ostarila itd...

Skupina je bila u samom startu teska, i jos prva tekma protiv spanjolske. da smo igrali prvu protiv albanije sve bi bilo drugacije.

kad prvu tekmu u skupini izgubis, tesko je proci.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Frantic je napisao/la: 24.06.2024., 23:15 Ne znam odkud Holandezu 8 minuta, ali eto.... :shock: :neznam:
.....
U pravu je @zelot
Sad i ja gledam, ispucano je svih 10 izmjena, na 8 puta (oba selektora su imali po 1 izmjenu kada su dvojicu mijenjali istovremeno), plus gledanje VARa, plus penal, plus kartoni, plus ono "standardno" što treba nadoknaditi, tako da i ima materijala
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Meni na tom levelu uopce apsurdno pricat o osam minuta.
Nasi po izjavama kad su vidjeli 8 minuta, potonuli. Ono, koji k.....

Jasno je da je covjek od samog starta favorizira Azzurre sto svakako nije fer ali to nije ni prvi ni zadnji put niti je to razlog poraza.
To su za mene sitnije stvari koje korigiras kroz igru jer vidis kakva je situacija.
Dok god ne ukrade gol, penal, crveni tesko mi je trazit u sucu razlog poraza a moram priznat i da su svi zuti kartoni cisti ( neka me netko ispravi ako sam sto previdiio ) da se i to moze koristit kao ispriku za opterecivanje nasih igraca.

Nismo ni primili gol iz neke brutalne guzve ili odbijanca nego skroz cista akcija stopera koji je duplim pasom, mislim da je bio Frattesi(mozda sam falio) kojeg je slomio Gvardiol, pretrca sigurno 30/40 metara dok ga nije dohvatio Sutalo a njegov izlazak je pokrio Stanisic dok Stanisica nije pokrio Juranovic.
Talijanima nemas sto zamjerit, nit su bili prljavi nit su provocirali...

Igrali smo 3 tekme i totalno je promaseno trazit razlog ispadanja u zadnjih 8 minuta nadoknade trece tekme.
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Idol onog Zaccagnija je Del Piero, kaze lik da jos uvijek ima njegov poster u svojoj nogometnoj sobi i onda zabije gol koji je bio trademark velikog Del Piera...

Metnuo momak golcinu, da ga je metno Jude i takvi, bio bi replay i na Marsu..
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Definitivno najteža skupina na prvenstvu, ali u manje od dvije minute ukupnog vremena između utakmica sa Albanijom i Italijom dijelilo nas je od čak 6 bodova. Sve prosipano u zadnjim sekundama. Bili smo bolji od Italije, zaista su loši ako uzmemo u obzir da su naši poprilično van forme.

Trebamo novog izbornika. Volio bi da je to strani izbornik koji nema previše emocija. Samo stavljanje Brozovića jučer nakon svega što je do sada "pokazao" je bilo kriminalno i dokaz da se Dalić pogubio ili silno ne želi priznati pogrešku.

Forma velike većine igrača je isto bila loša. Nama je najkonstantniji bio golman, koji je imao odlične obrane u sve 3 utakmice. Primljeno je previše golova za 3 utakmice, čak 2/2 neiskorištena penala. Zaista loše pogotovo obrambeno. Jedino smo posjed imali na ovom prvenstvu.
Nisam razočaran jer su nam priuštili puno veselja i medalja u vrlo kratkom vremenu, što je za mnoge reprezentacije samo mokri san.

Modrić ako se umirovi hvala mu, ako ostane super. Čovjek je Realu spasio Ligu Prvaka protiv Bayerna nevjerojatnim sprintom do svog gola. Jučer smo vidjeli da je i u repki još uvijek sposoban biti čovjek odluke i to nakon promašenog penala kada psiha pada. Još uvijek je nezamjenjiv kao kapetan i kao klasa. Ne možemo se oslanjati na njega 90 minuta, ali posljednjih 20 kao što to Real radi možemo. Real Madrid se inače tradicionalno rješava igrača taman kada počinje njihov pad, a samim time što su za Modrića napravili izuzetak nešto govori. Vrijeme je za mlađu ekipu, ali uz njegovo mentorstvo koje je uvijek dobrodošlo. Svjetsko prvenstvo je za dvije godine i ne vidim ga na tom turniru, zaista nije realno to očekivati. Međutim Liga Nacija je sljedeće godine, a tada će taman završiti priču i za Realom. Zadnji pohod na zlato za repkom pa što bude.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ne bi se bas slozio da smo bili bolji od Italije. Reza je skroz fer na vidjeno.
Jako lose se igralo bez lopte. Cak ne toliko sama obrana koliko ostali ispred njih gdje je bilo vise mjesta.
Nemam vidjenje kakva ce repka bit nakon ovoga ali da mozemo i dalje bit dobro mislim da svakako mozemo.
Dalic jedino ako sam ode, savez ga nece najurit.
Modric u repki svakako moze ostat da se mene pita ali ga ne vidim kao startera.
Broz je i sinoc na kraju ima priliku ic desno sa pasom na Majera cini ki se koji je opet dalje ima Juranovica sa vise prostora i islo bi se naprijed ali se odlucio za Perisica gdje je bilo vise igraca i koji je zatvoren odmah ( mislim da je sve bilo kako sam opisa, valjda nisam falio )
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ako uzmemo u obzir obrane livakovica, Italija je bila itekako bolja. Nekoliko zicera je skinuo covjek.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Pa po izjavama izgleda da Dalić ne pomišlja na ostavku.

I da je najmanji krivac za ovo sve, mislim da je vrijeme za promjenu.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Krivi novinari jer su stvarali losu atmosferu oko repke.
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ma to što je rekao za njih stoji. Fino ih je poklopio u izjavi.
Nakon Portugala je bilo priče o trofeju, a već nakon Španjolske (koji su favoriti za trofej) odmah se stvorila vibra Modrić je gotov, Dalić nema pojma i srećković je, ispadamo itd itd. Stvarno smo svjetski prvaci u okretanju leđa i stvaranju drame i to prema onima koji zaista to ne zaslužuju. Npr. prema Modriću. Postajemo ko Srbi jbt.

Sve izjave Dalića koje je rekao danas stoje. Vrlo realne izjave i preuzeo je svu krivicu. Samo se bojim da to radi kako bi primirio situaciju i ostao izbornik. Ne znam baš da će biti pametno nastaviti priču sa njim sada kada treba pomladiti neke pozicije sa igračima koje je totalno ignorirao.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Nisam za price o pomladjivanju kad su repke u pitanju, pogotovo kod nas gdje nam bazen za izbor nije neki extra velik.
Kreces u ciklus i onda je na izborniku da shodno tome bira najbolje igrace, ima on 23 ili 32 godine, za taj ciklus.
Ne smeta mi najstarija postava na svijetu dok igraju igraci koji su formi sto kod nas nije bio slucaj u ove tri tekme.
Ne uzgajaju se ti igraci u repki da mogu pricat o pomladjivanju, neka igraju najbolji za sustav koji repka ima.
A o vodjenju ozljedjenih na Euro nemam komentara, to si ne bi trebalo dozvolit.
Fino Alla Fine

FernandoMclaren
Karting
Karting
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Nažalost prvo austrijska pa nizozemska himna :mrgreen:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Malen ovo bolje mazno nego sto tuce u protivnickom 16ercu
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
:facepalm: Arnautovicu

A sta oplakah na komentar o Calafioriju.
Kaze Bologna hoce 40 miliona plus Huijsena na posudbu i da se ukljuci Kean u deal.
Komentar ispod. Moze 40 i poklon u obliku Keana 😂😂
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Napokon Francuska zabila....iz penala :zubo:
Evo i Austrija taman.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ja nisam bas uvjeren da je ova lopta uopce isla u okvir gola.
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Opet Dugonja unosi promjenu s klupe

Ali kako igra Austrija :klanjam:
Marcelinho
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Kakav preokret. Austrija trenutno prva u skupini. Lewandowski jedva iz ponovljenog penala.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kako je zakuca loptu.
Lijep gol Iversona mora se rec.
Virgil igra ko baba.
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡