Prijava poruka i komentara

Obavezno pročitati prije pisanja!

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Sređeno, hvala.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@TakagiSan: Nema rasprave o moderaturi. :thumbs:

TakagiSan
Baniran
Baniran
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Hamilton
Ne prihvaca mi komentare, koji kurac

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
blokiran si :D
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Neka ste i ovog maknuli...zadnjih dana stalno neki padobranci...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nuspojave nagradne igre, očekivano, pročistit će se brzo. :)

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari Williams
Jos ce ispast da ce portal castit ulaznicom nekog od spamera...
:klanjam: :facepalm: :klanjam: (@Iceman)

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
Ferrari je napisao/la: 28.04.2018., 16:37 Neka ste i ovog maknuli...zadnjih dana stalno neki padobranci...
Baš gledam i ne vjerujem. :?
avetma je napisao/la: 28.04.2018., 16:38 Nuspojave nagradne igre, očekivano, pročistit će se brzo. :)
Vidi se da vam stvarno nije bilo dosta posla oko portala :mrgreen: . Keep up the good work :thumbs:
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Jester
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 7 mj
Navija za: Merc (6)
I tako naš Riki lagano trolla:
"Sto cekas? Pridruzi se i ti! I jos danas!

Pridruzi se i postani dio akcije "podignimo spomenik draganupremijeru" !!!
Okupimo se svi skupa na markovu trgu 4.5. u 12h!

Bog"

http://prntscr.com/jddd0v

Mislim da ne bi bilo loše pozabaviti se njegovom IP adresom i pokušati saznati malo više informacija o dotičnom heroju.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Nakotilo se ovih dragana u zadnje vrijeme. Da mi je znati tko je taj pacijent.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
I ja sam isto dobio, nakotilo se taman kad je nagrada krenila :D

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Hvala na prijavi, korisnik je baniran, a sve njegove poruke na forumu izbrisane.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Eh, ja pisao u pogrešnu temu.
draganpremijer :klanjam:
:rofl: :facepalm: :thumbsd:
:chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
čim je nekome nick 'riKardo' je sumnjivo...sumnje su se pokazale točnima.
čestitke vetmi na brzom djelovanju.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sve pet, hvala! :thumbs:

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Nije nikakva prijava, ali čovjek napiše ajmo Mercedes po pole i dobije 30 minuseva, pa ima li smisla to... Koliko ima i jačih i fanatičnijih komentara odf takvih pa prođu... Palac dolje za community portala :thumbsd: :thumbsd: :thumbsd: :thumbsd: :thumbsd:
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Majki2111 je napisao/la: 12.05.2018., 14:09 Nije nikakva prijava, ali čovjek napiše ajmo Mercedes po pole i dobije 30 minuseva, pa ima li smisla to... Koliko ima i jačih i fanatičnijih komentara odf takvih pa prođu... Palac dolje za community portala :thumbsd: :thumbsd: :thumbsd: :thumbsd: :thumbsd:
a na to se ne moze utjecat jbg
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Svako toliko netko pokrene raspravu o minus i plus, kao da smo u osnovnoj školi pa su tenzije zbog natjecanja u popularnosti. Minus znači "ne slažem se", a plus znači "slažem se". Ili, "vrijedna poruka", "bezvrijedna poruka" - ovisno o kontekstu. Ništa više od toga.

Konkretno misliš na ovaj komentar:
Uozbiljili se u Mercedesu.. Ajmo po pole!
koji je dobio 34 minusa, a u komentaru ispod ti je vjerojatno naveden razlog, većina ljudi se očito ne slaže da se Mercedes uozbiljio nego to pripisuju Pirelliju. Ok je neslagati se s nečim i zalijepiti minus, i isto tako je ok napisati nešto što možda nije popularno i dobiti minuse, nikome neće pasti kruna popularnosti s glave. Što je tu problematično?

Usput, da je komentar glasio "ajmo XY po pole" kako si ti pogrešno napisao ovdje - ja bih prvi dao minus, jer je to bezvrijedan komentar kojih što manje na portalu - to bolje.

kikijv97
Baniran
Baniran
Navija za: Mrzim Ferrari
Majki2111 je napisao/la: 12.05.2018., 14:09 Nije nikakva prijava, ali čovjek napiše ajmo Mercedes po pole i dobije 30 minuseva, pa ima li smisla to... Koliko ima i jačih i fanatičnijih komentara odf takvih pa prođu... Palac dolje za community portala :thumbsd: :thumbsd: :thumbsd: :thumbsd: :thumbsd:

Ne razumijes.... ne smijes navijat za nikakav drugi tim osim ferrari, jer kad nesto napises sto im se ne svidja desi se upravo bas to, sto je besmisleno.
Treba ukinut te pisljive pluseve i minuse. Ne razumijem smisao osim sto vidim koliko ljudi nezasluzuju voljet ovaj sport.

kikijv97
Baniran
Baniran
Navija za: Mrzim Ferrari
avetma je napisao/la: 12.05.2018., 14:14 Svako toliko netko pokrene raspravu o minus i plus, kao da smo u osnovnoj školi pa su tenzije zbog natjecanja u popularnosti. Minus znači "ne slažem se", a plus znači "slažem se". Ili, "vrijedna poruka", "bezvrijedna poruka" - ovisno o kontekstu. Ništa više od toga.

Konkretno misliš na ovaj komentar:
Uozbiljili se u Mercedesu.. Ajmo po pole!
koji je dobio 34 minusa, a u komentaru ispod ti je vjerojatno naveden razlog, većina ljudi se očito ne slaže da se Mercedes uozbiljio nego to pripisuju Pirelliju. Ok je neslagati se s nečim i zalijepiti minus, i isto tako je ok napisati nešto što možda nije popularno i dobiti minuse, nikome neće pasti kruna popularnosti s glave. Što je tu problematično?

Usput, da je komentar glasio "ajmo XY po pole" kako si ti pogrešno napisao ovdje - ja bih prvi dao minus, jer je to bezvrijedan komentar kojih što manje na portalu - to bolje.
Ante, pa ja sam mislio da si ozbiljniji.....
Jel ti shvacas da se zbog tvojih ne slaganja komentar sakrije?..... sto nema smisla. Zasto bi se uopce trebao sakriti?
Zato sto je ovaj portal prepun fanova ferrarija i naravno nece se slagat sa bilo cime sto nije u skladu sa njihovim svjetonadzorima.
Ovaj portal treba postivati svacije misljenje.....
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡