složio bih se
VN Las Vegasa 17. - 19. studenog 2023.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Leclerc

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Moguće.
Šteta.
Hebeš ga sad.
Barem se iskupio za grešku, pa je završio drugi.
Checo neka se pokrije, umjesto da odmagli kad je prvi put (nakon Safeta) pretekao Čarlija, on nekako uspije završiti treći.
Njemu se nema šta čedtitati, posrao ga Safet samo tako i umjesto pobjede, uspije završiti treći.
Max, koliko god se slagao sa njim što se tiče svih ovih izjava tokom vikenda, je ovaj vikend bio na tragu onog starog sivonje Maxa.
I još jednom.
Pomokrim se na organizatora, poklopac šahta, suce, pravilnik, onog šefa koji nije pristao na zamjenu komponenti kod Sainza, bez kazne (ako je to tačno).
I na Ferrarijev bolid u kombinaciji sa hard gumama (iako su ovdje u pitanju "najmekše" hard gume).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Nisam popratio treninge ovaj vikend, ali Ferrari je ove godine obično trenirao na softu i mediumu i onda kad dođe utrka se čude kako imaju problema sa hardom.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Dugo godina oni H zanemare do utrke i onda svi u soku da ne radi.monkeyseat je napisao/la: 19.11.2023., 08:45 Nisam popratio treninge ovaj vikend, ali Ferrari je ove godine obično trenirao na softu i mediumu i onda kad dođe utrka se čude kako imaju problema sa hardom.
Bez obzira koja komponenta je u pitanju H im ne ide bas a S traje kratko.
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
Da, njima je hard obično za kišnu utrku 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Nepotrebni SC odveo utrku u potpuno drugom smjeru.
Ide mi na živce to uvođenje SC-a na stazu za svaku budalaštinu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A sta ke trebalo bit ?DaveGilmour je napisao/la: 19.11.2023., 08:48 Nepotrebni SC odveo utrku u potpuno drugom smjeru.
Fino Alla Fine
- DaveGilmour
- Formula 2
VSCCrashOverride je napisao/la: 19.11.2023., 08:50A sta ke trebalo bit ?DaveGilmour je napisao/la: 19.11.2023., 08:48 Nepotrebni SC odveo utrku u potpuno drugom smjeru.
- monkeyseat
- Formula 2
Mogla je utrka i bez kazni. Max - Čarli vratit pozicije i gotovo, a Max - Žorž trkaći incident...bar po meni.
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Komadi karbon vlakna na stazi. Voze brzinom od oko 350km/h. Ja mislim da je itekako opravdano.DaveGilmour je napisao/la: 19.11.2023., 08:48 Nepotrebni SC odveo utrku u potpuno drugom smjeru.
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
I kak ce suci pocistit stazu ak su bolidi po cijeloj stazi?DaveGilmour je napisao/la: 19.11.2023., 08:50VSCCrashOverride je napisao/la: 19.11.2023., 08:50A sta ke trebalo bit ?DaveGilmour je napisao/la: 19.11.2023., 08:48 Nepotrebni SC odveo utrku u potpuno drugom smjeru.
Fino Alla Fine
- DaveGilmour
- Formula 2
Ulovio si me. Ne znam koliko je bilo komada po stazi i kakav je bio raspored autiju. Lupetam bezveze.CrashOverride je napisao/la: 19.11.2023., 08:55 I kak ce suci pocistit stazu ak su bolidi po cijeloj stazi?
Ali me frustrira to prekidanje utrka i mijenjanje konačnog ishoda na takav način. Sigurno se za ovakve "sitnice" može naći neki bolji način od SC-a (npr. neki slow zone).
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ironično, ja vidim samo "bravo Charles" posvuda
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Vidiš sad, nakon preticanja 3 zavoja prije kraja.
Pitao bi te da je Checo ostao drugi.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A ne bi ja bas oslonio na vozace da ce ic polako, pogotovo ove koji imaju ispred sebe 10 sekundi prostora.DaveGilmour je napisao/la: 19.11.2023., 08:59Ulovio si me. Ne znam koliko je bilo komada po stazi i kakav je bio raspored autiju. Lupetam bezveze.CrashOverride je napisao/la: 19.11.2023., 08:55 I kak ce suci pocistit stazu ak su bolidi po cijeloj stazi?
Ali me frustrira to prekidanje utrka i mijenjanje konačnog ishoda na takav način. Sigurno se za ovakve "sitnice" može naći neki bolji način od SC-a (npr. neki slow zone).
Sjeti se koliko puta su bile zute ili duple a ekipa po gasu a ljudi s metlama ciste stazu.
Nije vrijedno rizika.
Ne volim ni ja kad SC resetira sve i nekima pomogne a drugima odmogne ali je tako kako je. Ne vidim pravednije rjesenje.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Hahahaha.
Pa da. Zadnji potez bi mu bila pogreska di je izgubio P2.
Ali dobra utrka. Pozitivna. Bar iz moje fotelje.
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Čini mi se da je poučak da se nakon greške ne bi trebalo kritizirati, ali nakon poteza koji je ispravio grešku dobiješ salvu pohvala i titulu vozača dana.CrashOverride je napisao/la: 19.11.2023., 09:05 Hahahaha.
Pa da. Zadnji potez bi mu bila pogreska di je izgubio P2.
Ali dobra utrka. Pozitivna. Bar iz moje fotelje.

Samo Tifosi mogu P1 -> P2 proglasiti dobrim danom. Usprkos dobrom tempu Ferrarija, kazni za Verstappena, oštećenom bolidu Red Bulla i greškom poklonjenoj poziciji mlakom Perezu.