Koji kralj Lando jebe mu se što razbi trofej on nastavlja sa slavljem hahahahahah
Što se trke tiče šteta za Piastrija u vezi prvog zaustavljanja i gubljenja pozicije od Norrisa, ali kasnije je Norris jednostavno pokazao klasu i izvukao podijum. Svejedno Piastri me iznenadio zadnje dvije utrke, radi se o nenormalno dobrom vozaču, vjerovatno najpodcjenjeniji vozač na gridu trenutno.
LH44 je napisao/la: 23.07.2023., 18:57
Koji kralj Lando jebe mu se što razbi trofej on nastavlja sa slavljem hahahahahah
Što se trke tiče šteta za Piastrija u vezi prvog zaustavljanja i gubljenja pozicije od Norrisa, ali kasnije je Norris jednostavno pokazao klasu i izvukao podijum. Svejedno Piastri me iznenadio zadnje dvije utrke, radi se o nenormalno dobrom vozaču, vjerovatno najpodcjenjeniji vozač na gridu trenutno.
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Bas me zanima sta mu se desilo nakon prvog stinta? Prvi stint je bez problema drzao Landa iza sebe, a nakon izmjene guma je poceo propadat.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
LH44 je napisao/la: 23.07.2023., 18:57
Bas me zanima sta mu se desilo nakon prvog stinta? Prvi stint je bez problema drzao Landa iza sebe, a nakon izmjene guma je poceo propadat.
Oštetio podnicu, što je dovelo do toga da je povećao degradaciju guma.
https://twitter.com/McLarenF1/status/1683185310027358210
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Onda je odlično što je sa shebanom podnicom uspio zadržati P5.
Ne znam jestel gledali pressicu posle trke, ali Max i Lando su se cijelo vrijeme zahebavali, u jednom momentu Lando pričao kako su oni tu negdje sa Mercedesom i da su performanse slične, a Max veli 'druže prošao si pun gas kroz par krivina mene bi vrat zabolio' hahahahah
Mali šupak zvan Yuki,pustio Landa nakon 18 plavih zastava, a Pereza nakon 5 plavih zastava. Ovo je prošlo ispod radara svima.
https://twitter.com/formulaAG4/status/1683214052988690435
Nije meni proslo ispod radara, mislim da je Lando izgubio oko 3 sekunde. Ocekivao sam to od njega, uobicajena taktika Red Bulla da koristi drugu ekipu za ovakve stvari.
LH44 je napisao/la:Nije meni proslo ispod radara, mislim da je Lando izgubio oko 3 sekunde. Ocekivao sam to od njega, uobicajena taktika Red Bulla da koristi drugu ekipu za ovakve stvari.
Sva sreća to tvoji nikad nisu koristili sa drugim timovima
...........radujem se,......... bez obzira na sve potencijalne crvene zastave.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
LH44 je napisao/la:Nije meni proslo ispod radara, mislim da je Lando izgubio oko 3 sekunde. Ocekivao sam to od njega, uobicajena taktika Red Bulla da koristi drugu ekipu za ovakve stvari.
Ja mislim da je Ferrari (i njihov psić Norberto Fontana) doktorirao na temu plavih zastava u Jerezu 1997.
In 2006, Norberto Fontana claimed in an interview with the Argentinian newspaper Olé that a few hours before the Grand Prix the Ferrari team director Jean Todt visited the Sauber motorhome and told the Swiss team, which used Ferrari engines at the time, that the Saubers must block Villeneuve if they were in a position to do so in order to help Michael Schumacher win the World Championship. Predivno!
Aaa ima onaj video Villeneuvea na službenom youtube kanalu F1 gdje priča o svim prljavštinama Ferrarija. McLaren nikad nije radio takvo nešto, a Mercedes na koji @graho misli, koliko se ja sjećam samo su koristili ekipe da ih propuste u nekim utrkama. Ova blokiranja na stazi koje rade Ferrari i Red Bull, McLaren nikad nije radio, a za Mercedes sam uvjeren da nije.
LH44 je napisao/la: 26.07.2023., 01:55
koliko se ja sjećam samo su koristili ekipe da ih propuste u nekim utrkama. Ova blokiranja na stazi koje rade Ferrari i Red Bull, McLaren nikad nije radio, a za Mercedes sam uvjeren da nije.
LH44 je napisao/la: 26.07.2023., 01:55
koliko se ja sjećam samo su koristili ekipe da ih propuste u nekim utrkama. Ova blokiranja na stazi koje rade Ferrari i Red Bull, McLaren nikad nije radio, a za Mercedes sam uvjeren da nije.
Rekli bi cinici potayto, potahto
Dobro za Mercedes, ali McLaren se nikad nije služio drugim ekipama na ovaj način.
Samo ću reći Esteban Ocon.
Pitajte šefa.
Šampion.
Nema dalje, top level.
A i "sač a grejt drajver Lando" je imao tako, nekakvih propuštanja, najčešće Lewisa (tipa, nemam se ja šta boriti sa njim), ali je recimo znao zagristi protiv drugih. Tipa npr. lupit Leclerca (Brazil prošle godine), a nije imao šta raditi ni protiv njega (koliko god Ferkan "oslabio" prošle godine pred kraj).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la:Samo ću reći Esteban Ocon.
Pitajte šefa.
Šampion.
Nema dalje, top level.
A i "sač a grejt drajver Lando" je imao tako, nekakvih propuštanja, najčešće Lewisa (tipa, nemam se ja šta boriti sa njim), ali je recimo znao zagristi protiv drugih. Tipa npr. lupit Leclerca (Brazil prošle godine), a nije imao šta raditi ni protiv njega (koliko god Ferkan "oslabio" prošle godine pred kraj).
Ma nemoj tako. Nama oboljelima od Ferrarijevih obećanja se to čini. Ne bi Torger nikad iskoristio Ocona tako, a ni Lando ne bi propuštao Viteza bez borbe.