Frantic je napisao/la: 09.07.2023., 17:01
Max i Lewis na korištenom softu, Mclareni na novom hardu, Ferrari na qrtzu......
I opet Čarliju u drugom boxu stavljaju medium
A Sainz ostaje na hardu
Nema novi soft, ima novi medium.
A poznavajuči Ferrari i gume, baš na rabljeni soft i nije pametno.
Iako, safet će biti vani do 49og kruga jer su ovi maloumni kreteni
Ne, ovaj drugi medium što je stavljen Čarliju je korišteni.
Onaj prvi medium je bio nov.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Prije se maknuli onaj kontejneraš iz kanala nego ovi bolid sa staze
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Frantic je napisao/la: 09.07.2023., 17:01
Max i Lewis na korištenom softu, Mclareni na novom hardu, Ferrari na qrtzu......
I opet Čarliju u drugom boxu stavljaju medium
A Sainz ostaje na hardu
Nema novi soft, ima novi medium.
A poznavajuči Ferrari i gume, baš na rabljeni soft i nije pametno.
Iako, safet će biti vani do 49og kruga jer su ovi maloumni kreteni
Ne, ovaj drugi medium što je stavljen Čarliju je korišteni.
Onaj prvi medium je bio nov.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.