Nico Rosberg
- Brumica
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Mislim da Vettel nije opcija. Da je duže u Ferrariju bez naslova onda da, ali ovako teško. Sigurna sam da Hamilton ne bi bio oduševljen ni s Alonsom ni s Vettelom. Merc je jedva izlazio na kraj s njim i s Rosbergom koji stvarno ima miran karakter, što bi bilo da mu uvale nekog rogonju ili ludog Maxa 

They see me strollin', they hatin' 

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Max u Mercedes XD
Mislim da bi se potukli do polovice sezone.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Čudio sam se kada se nije pričalo ništa o Pascalovoj sudbini, mislio sam kako će prijeći u ekipu tipa Force Indija, ali da bi on zamjenio Rosberga, to mi je baš ono, šokantno. No ipak, ima smisla. Rosberg nije u F1 baš kratko, ostvario je cilj, ima obitelj, ima što mu god srce poželi. Za njega mogu reći da je duša od čovjeka, nekako mi je uvijek bio drag i po tome ga najviše pamtim. Nico sretno ti u životu, moram priznati da ćeš mi nedostajati i bit će jako čudno bez tebe u Melbourneu!

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nisu mogli znati ako im je tek jucer rekao.
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Volio bi da su Hamiltonovi fanovi hakirali sve stranice i ovo napravili ali očito nisu...
Neznam, šokiran sam kao i svi ostali i pomalo iznenađen odlukom. Ovo me je šokiralo otprilike kao i Vettelov odlazak iz RB... S jedne strane razumljiva odluka. Ima svoju obitelj, željan slobode, ostvario sve što je htio ali opet
... Ako je zbilja tako, volio bi da se za koju godinu vrati, no pitanje je koliko je to moguće
Sa druge strane ovo slobodno mjesto mjesto će uzdrmati cijeli grid. Ovi memei sa Alonsom su vrhunski makar izmišljenih nabrzaka. Werhlein je po meni 90% unutra no tko bi ga znao s obzirom na što je F1 sve spremna ponuditi
Neznam, šokiran sam kao i svi ostali i pomalo iznenađen odlukom. Ovo me je šokiralo otprilike kao i Vettelov odlazak iz RB... S jedne strane razumljiva odluka. Ima svoju obitelj, željan slobode, ostvario sve što je htio ali opet

Sa druge strane ovo slobodno mjesto mjesto će uzdrmati cijeli grid. Ovi memei sa Alonsom su vrhunski makar izmišljenih nabrzaka. Werhlein je po meni 90% unutra no tko bi ga znao s obzirom na što je F1 sve spremna ponuditi

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Cool idejaExplorer je napisao/la:Max u Mercedes XD

Max ili Fernando, pa da vidimo kolki bi Lewis bio frajer... jel bi možda Fernandu bacio kapu. To bi volio vidjeti.

- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1

Rosberg ovo podijelio ujutro... Ne želim započeti neki trač ali

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Huuhh...kad je rekao "odlučio završiti Formula1 karijeru"... čuo se ćak i jedan vrisak i audijencije ...eehhh...senna66 je napisao/la:evo i trenutka kada je objavio mirovinu
http://wtf1.co.uk/moment-nico-rosberg-a ... etirement/
(na 0:9 i na 5:15 )
Zadnja izmjena: zjurina, dana/u 02.12.2016., 16:33, ukupno mijenjano 1 put.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Hamsta kaže:"No surprise."
http://www.motorsport.com/f1/news/rosbe ... on-856219/
http://www.motorsport.com/f1/news/rosbe ... on-856219/

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Uf koji sok. Ne zbog nice koliko zbog praznog kokpita u najppzeljnijoj momcadi danasnjice. Ne vjerujem da ce pascal upast. Nit mi djeluje kao neki poseban vozac nit ima masineriju iza sebe kao alonso npr. Koji sa sponzorima i poznanstvima tu moze jace pritisnut.
Osobno bih volio da alonso dodje. Bas sam neki dan reko da cu sljedece sezone navijat za njega ako bude imalo smisla (da se bori za naslov) al pvo nisam ni zamisljao. Ipak, volio bih da bas on upadne u merc na koju godinu. Sto zbog hama sto zbog njega da uzme naslov ili dva iako vrlo tesko protih hamste ali ako netko moze onda je to alonso. Seb mislim da nece sigurno jer on ima misiju sa ferkanom i mislim da i sam racuna na bar 5 godina u ferr...
Ricci je zanimljiv. Max zauzima sve vise mjesta u rbr a ostalih jakih kokpita bas i nema slobodnih osim ferr kad ode kimi ali pitanje je dal itko zeli riccia i seba spojiti osim riccia samog.
Kako god najrajde bih alonsa a ako je njega onda nekog jakog i iskusnog vozaca. Ovi malci mi nisu bas napeti za sada iako je lako moguce da bi jedan od njih mogao ispasti vrlo jak ali sumnjam. Svi su mi nekako kovalainen:)
Osobno bih volio da alonso dodje. Bas sam neki dan reko da cu sljedece sezone navijat za njega ako bude imalo smisla (da se bori za naslov) al pvo nisam ni zamisljao. Ipak, volio bih da bas on upadne u merc na koju godinu. Sto zbog hama sto zbog njega da uzme naslov ili dva iako vrlo tesko protih hamste ali ako netko moze onda je to alonso. Seb mislim da nece sigurno jer on ima misiju sa ferkanom i mislim da i sam racuna na bar 5 godina u ferr...
Ricci je zanimljiv. Max zauzima sve vise mjesta u rbr a ostalih jakih kokpita bas i nema slobodnih osim ferr kad ode kimi ali pitanje je dal itko zeli riccia i seba spojiti osim riccia samog.
Kako god najrajde bih alonsa a ako je njega onda nekog jakog i iskusnog vozaca. Ovi malci mi nisu bas napeti za sada iako je lako moguce da bi jedan od njih mogao ispasti vrlo jak ali sumnjam. Svi su mi nekako kovalainen:)
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Bravo Nico, odluka odraslog čovjeka sa jasnim stavom. Došao je, borio se, izborio se i pobijedio, i kao što je sam rekao nema boljeg vremena za otići nego kada si na vrhu. Skidam kapu gospodine i živio.
Obrigado Felipe
- Clark
- F1puls suradnik
Zaista iznenađujuća odluka.
Veselio sam se njegovoj i Hamiltonovoj borbi u 2017. jer sam očekivao da će Nici s osvajanjem naslova pasti teret s leđa, te da će biti još "žešći" protivnik Lewisu.
Kad se pročitaju njegovi razlozi odlaska, nema mu se ništa za prigovoriti. Zrela, ispravna i nimalo odluka.
Nico može biti zadovoljan svojom karijerom i s ponosom gledati na nju. Osvojen naslov prvaka, ostvaren zavidan broj pobjeda, postolja i pole positiona...
Bio je dostojan protivnik Hamiltonu, nadjačao Schumachera, dok je u Williamsu pružio puno dobrih utrka i držao ih podalje od začelja grida.
No ono što me je kod Nice posebno fasciniralo je njegova mentalna snaga. Možda nije top vozač, te mu je često predbacivan nedostatak "racecrafta", no Nico bi nakon se nakon svakog poraza vraćao, možda i jači nego prije. Kad se činilo da je zgažen, evo njega natrag na vrh. I to ga je u biti činilo odličnim vozačem, to mu je omogućilo ovaj naslov.
Šteta što odlazi.
Mercedes, F1, navijači, svi mi gubimo odličnog vozača na svom vrhuncu snage.
Sretno, Nico.
Veselio sam se njegovoj i Hamiltonovoj borbi u 2017. jer sam očekivao da će Nici s osvajanjem naslova pasti teret s leđa, te da će biti još "žešći" protivnik Lewisu.
Kad se pročitaju njegovi razlozi odlaska, nema mu se ništa za prigovoriti. Zrela, ispravna i nimalo odluka.

Nico može biti zadovoljan svojom karijerom i s ponosom gledati na nju. Osvojen naslov prvaka, ostvaren zavidan broj pobjeda, postolja i pole positiona...
Bio je dostojan protivnik Hamiltonu, nadjačao Schumachera, dok je u Williamsu pružio puno dobrih utrka i držao ih podalje od začelja grida.
No ono što me je kod Nice posebno fasciniralo je njegova mentalna snaga. Možda nije top vozač, te mu je često predbacivan nedostatak "racecrafta", no Nico bi nakon se nakon svakog poraza vraćao, možda i jači nego prije. Kad se činilo da je zgažen, evo njega natrag na vrh. I to ga je u biti činilo odličnim vozačem, to mu je omogućilo ovaj naslov.
Šteta što odlazi.
Mercedes, F1, navijači, svi mi gubimo odličnog vozača na svom vrhuncu snage.
Sretno, Nico.