VN Abu Dhabija 10.-12. prosinca 2021.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Šta s Bottasom?
'Ta ka'e Crofty "only 8 meters between pole and 2nd place, but if the pole sitter is on soft tyres....."

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 11.12.2021., 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Tješi se. Kvale su jedno, a trening drugo. To je jasno svakome . I zbog čega bi trebao dobiti 10 mjesta? Zbog ometanja na treningu? Daj molim te. Max je trebao biti disvalificarn zbog break testa , i to bi bilo 17 bodova razlike. zbog prvenstva nisu. Tako da malo racionalnosti ne bi škodilo.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Max!
Imat će težak posao sutra u prvom stintu, ali izvukao je maksimalno iz Q3
Sainz malo iz Norrisa i Pereza, ali ipak na P5. Leclerc sporiji i van te ekipe...

Imat će težak posao sutra u prvom stintu, ali izvukao je maksimalno iz Q3

Sainz malo iz Norrisa i Pereza, ali ipak na P5. Leclerc sporiji i van te ekipe...
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 11.12.2021., 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
- OffLiberyMedia
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Da Massi dobije otkaz
Čekam izgovor Hamiltona.
Nikome ne želim da dobije otkaz osim Michael Masiju.
- Dani Verified
- Formula 1
I ja Maxov za sutra .

- OffLiberyMedia
- Karting
Zato što je prekršio sportski pravilnik. Imao je dvije opomene i ono što je danas uradio je za treću. I ne znam kako je svima jasno koliko se gura na njegov mlin osim nekolicini vas. Ili ste vi nove Nikole Tesle ili smo mi (ostali) debili.Dani je napisao/la: 11.12.2021., 15:06 Tješi se. Kvale su jedno, a trening drugo. To je jasno svakome . I zbog čega bi trebao dobiti 10 mjesta? Zbog ometanja na treningu? Daj molim te. Max je trebao biti disvalificarn zbog break testa , i to bi bilo 17 bodova razlike. zbog prvenstva nisu. Tako da malo racionalnosti ne bi škodilo.
- Frantic
- Formula 1
Ne trudi se, gubljenje vremenaOffLiberyMedia je napisao/la: 11.12.2021., 15:08Zato što je prekršio sportski pravilnik. Imao je dvije opomene i ono što je danas uradio je za treću. I ne znam kako je svima jasno koliko se gura na njegov mlin osim nekolicini vas. Ili ste vi nove Nikole Tesle ili smo mi (ostali) debili.Dani je napisao/la: 11.12.2021., 15:06 Tješi se. Kvale su jedno, a trening drugo. To je jasno svakome . I zbog čega bi trebao dobiti 10 mjesta? Zbog ometanja na treningu? Daj molim te. Max je trebao biti disvalificarn zbog break testa , i to bi bilo 17 bodova razlike. zbog prvenstva nisu. Tako da malo racionalnosti ne bi škodilo.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani Verified
- Formula 1
Max je napravio istu stvar i nije bio opomenut , tako da ti teorija pada u vodu. Uostalom kao što sam napisao kazna za break test je diskvalifikacija ili stop and go. Marko je sam priznao da je bio break test. Kako to da nije dobio odgovarajuću kaznu?OffLiberyMedia je napisao/la: 11.12.2021., 15:08Zato što je prekršio sportski pravilnik. Imao je dvije opomene i ono što je danas uradio je za treću. I ne znam kako je svima jasno koliko se gura na njegov mlin osim nekolicini vas. Ili ste vi nove Nikole Tesle ili smo mi (ostali) debili.Dani je napisao/la: 11.12.2021., 15:06 Tješi se. Kvale su jedno, a trening drugo. To je jasno svakome . I zbog čega bi trebao dobiti 10 mjesta? Zbog ometanja na treningu? Daj molim te. Max je trebao biti disvalificarn zbog break testa , i to bi bilo 17 bodova razlike. zbog prvenstva nisu. Tako da malo racionalnosti ne bi škodilo.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ove sezone niti Hamsta niti Maxonja nisu dobivali kazne koje su trebali.Dani je napisao/la:Max je napravio istu stvar i nije bio opomenut , tako da ti teorija pada u vodu. Uostalom kao što sam napisao kazna za break test je diskvalifikacija ili stop and go. Marko je sam priznao da je bio break test. Kako to da nije dobio odgovarajuću kaznu?OffLiberyMedia je napisao/la: 11.12.2021., 15:08Zato što je prekršio sportski pravilnik. Imao je dvije opomene i ono što je danas uradio je za treću. I ne znam kako je svima jasno koliko se gura na njegov mlin osim nekolicini vas. Ili ste vi nove Nikole Tesle ili smo mi (ostali) debili.Dani je napisao/la: 11.12.2021., 15:06 Tješi se. Kvale su jedno, a trening drugo. To je jasno svakome . I zbog čega bi trebao dobiti 10 mjesta? Zbog ometanja na treningu? Daj molim te. Max je trebao biti disvalificarn zbog break testa , i to bi bilo 17 bodova razlike. zbog prvenstva nisu. Tako da malo racionalnosti ne bi škodilo.

- OffLiberyMedia
- Karting
Ne, ti se pitaš "KAKVA KAZNA"
Max je svoje kazne dobijao, u barem 30% slučajeva ove sezone. Lewis ih je napravio 20+ dobio je jednu, a to je 5%.
Novi gnjavator dobijen.
Max je svoje kazne dobijao, u barem 30% slučajeva ove sezone. Lewis ih je napravio 20+ dobio je jednu, a to je 5%.
Novi gnjavator dobijen.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
OffLiberyMedia i Dani, ohladite malo.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čudno mi je jako što Bottas nije davao slipstream, gledali smo ga mnogo puta u prošlim sezonama kad je Hamilton imao dosta lagodniju situaciju u prvenstvu, a danas ne