VN Katara 19.-21. studenog 2021.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Joj daj molim teCale od Lewisa je napisao/la: 21.11.2021., 13:30 TO maFIA ne treba vise se ni vozit samo dajte prvenstvo svojoj fufici Hamiltonu dno dna![]()
![]()

Kazne su apsolutno zaslužene.
-
Hari19
- Karting
- S nama već: 4 god 8 mj
- Navija za: Mclaren
Ma gadi mi se dođe mi da nikada više ne gledam F1 ovo navlačenje za mercedes vise nije normalno.Cale od Lewisa je napisao/la: 21.11.2021., 13:30 TO maFIA ne treba vise se ni vozit samo dajte prvenstvo svojoj fufici Hamiltonu dno dna![]()
![]()
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Haha, kakav shitshow napraviše i usraše prvenstvo za 2 vikenda.
Što reče @senna, ne bi me čudilo da se stvarno "režira" prvenstvo (ko god da dobio), u dosluhu sa Netflixom.
Kao što sam napisao jutros, mahano je žutim, jeste za kazne, ali je vodstvo trke opet odradilo vrhunski posao oko žutih zastava!
Uglavnom, svi skupa, FIA, Liberty, Netflix, Massi, Vuk, Kiki,....., ogadiše mi sport, oca mi
Što reče @senna, ne bi me čudilo da se stvarno "režira" prvenstvo (ko god da dobio), u dosluhu sa Netflixom.
Kao što sam napisao jutros, mahano je žutim, jeste za kazne, ali je vodstvo trke opet odradilo vrhunski posao oko žutih zastava!
Uglavnom, svi skupa, FIA, Liberty, Netflix, Massi, Vuk, Kiki,....., ogadiše mi sport, oca mi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
E sad kad bi maxu stigli namontirati novi motor...ionako je iza lewisa, a imao bi motor koji u 2 utrke može biti pošteno odvrnut i na sve ili ništa. 

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ne znam da bi vrijedilo na ovoj stazi.renato2107 je napisao/la:E sad kad bi maxu stigli namontirati novi motor...ionako je iza lewisa, a imao bi motor koji u 2 utrke može biti pošteno odvrnut i na sve ili ništa.
Ionako je to izgubljena bitka..
Danas me veseli jedino start Gaslya i Alonsa na p2 i p3.
Zadnja izmjena: senna66 Verified, dana/u 21.11.2021., 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
O cemu ti i onaj cale od lewisa trkeljate? Mercedes je kaznjen, max je kaznjen, trebao je biti i u brazilu. Bas ste smijesni. Nevjerojatno...Hari19 je napisao/la:Ma gadi mi se dođe mi da nikada više ne gledam F1 ovo navlačenje za mercedes vise nije normalno.Cale od Lewisa je napisao/la: 21.11.2021., 13:30 TO maFIA ne treba vise se ni vozit samo dajte prvenstvo svojoj fufici Hamiltonu dno dna![]()
![]()
-
AMG
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
Dobio bi maksimalno 8ks po Horneru i Honda, pa ako se isplati neka šarafaju...renato2107 je napisao/la: 21.11.2021., 13:49 E sad kad bi maxu stigli namontirati novi motor...ionako je iza lewisa, a imao bi motor koji u 2 utrke može biti pošteno odvrnut i na sve ili ništa.![]()

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Max je i vecu kaznu izbjega samo zato sto nisu svi paneli i obavijesti bile upaljene..
Ovako su svi sami krivi, bez obzira na sve, samo gas..
Vec spomenuti Alonso i Vettel usporili sami..
Ovako su svi sami krivi, bez obzira na sve, samo gas..
Vec spomenuti Alonso i Vettel usporili sami..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
NeEma26 je napisao/la: 21.11.2021., 13:58 Moze li uzeti kaznu za novi motor na ovoj utrci, a da ga tek koristi sljedece trku?
Fino Alla Fine