Hvala Bogu, ona scena teško podrobljenih bolida na Spa izaziva jezu...Doduše, ne bi ni vidjeli scenu da nisu vozači javili da je sve ok. Kad su prvi put pokazali Giovinazzijev onboard samo sam čekao Russellov udarac, ali srećom, bio je samo kontakt s kotačem.
VN Belgije 2020. (28.-30. kolovoza)
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Nešto kontam o Kimijevoj reakciji kad je vidio Giovinazzija da gubi kontrolu i okreće se 

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Ovo si dobro rekao, frajer bi vozio SC iza Lewisa jbte, nemoš vjerovat koji lik. Poslušni sluga. Je,znam ja,on ima siguran posao i iduće sezone i bit će na postolju 20 puta u idućih 25 utrka ,i uzet će još 3-4 utrke ,ali damn... zar ne možeš nekad nešto pokušati ?Alonso king je napisao/la: 30.08.2020., 15:39 Bottas da vozi safety car vjerojatno bi bio iza Lewisa. Pa jel moguce da cijelu sezonu ga ne moze pobjedit u barem jednom segmentu, stovise, on izgubi i od Verstappena.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Opet neki C planovi. Probajte sa planom S - seppuku, mamu vam j...m 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Bravo Leclerc reci im 

- monkeyseat
- Formula 2
Opet bullshit alfa klečavca: lost power i odvozi najbrži krug.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ovo je sramota!
JEDNOSTAVNO NEVJEROVATNO!
Nemože taj nesposobni jazavac ostati na čelu ekipe!
JEDNOSTAVNO NEVJEROVATNO!
Nemože taj nesposobni jazavac ostati na čelu ekipe!
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Hamiltone, pa dokle češ više lagat na team radio ???
Bio bi red da stvarno doživiš taj " i lose power". A sad će ispast da je i bez motora pobjedio koliko je velik,moš mislit
Bio bi red da stvarno doživiš taj " i lose power". A sad će ispast da je i bez motora pobjedio koliko je velik,moš mislit
- monkeyseat
- Formula 2
Jel možda Netflix u Ferrarijevoj garaži pa da vidimo jazavce malo bolje?