Vettelu je ovjes popustio,slamperaj!!!!f1_zg je napisao/la: 03.11.2019., 20:45Wow, kakve lazi, pa zajahao je pasicu, rekli na team radio????Ferrari je napisao/la:Vettel nije skršio ovjes... čemu laži?f1_zg je napisao/la: 03.11.2019., 20:43 Leclerc ima staru specifikaciju motora, mozda je motor izrauban. Da Vettel nije skrsio ovjes mogli bi ih usporediti, ovako samo nagadjamo.
VN SAD-a (COTA), 1.-3. studenog 2019.
-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
7.7 Lec u boxu. Katastrofa!
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
Anonimus4138
- GP3
7.7 sek pitstop u Ferrarija!!!
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ovjes ne bi trebao pucati svakako...nije taknuo ništa niti je silio ništa.f1_zg je napisao/la: 03.11.2019., 20:45Wow, kakve lazi, pa zajahao je pasicu, rekli na team radio????Ferrari je napisao/la:Vettel nije skršio ovjes... čemu laži?f1_zg je napisao/la: 03.11.2019., 20:43 Leclerc ima staru specifikaciju motora, mozda je motor izrauban. Da Vettel nije skrsio ovjes mogli bi ih usporediti, ovako samo nagadjamo.
Znam da ne voliš lika, ali daj ono...ovo je u razini onoga da je spalio MGU-K u Rusiji.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
I onaj idiJot od doktora kmeči na Ferrari, a Benz svima (pa i Red Bullu) dere li dere guzove 6. godinu zaredom
BTW
Pošto sam ja započeo?
Ozbiljno, da li stvarno neko misli da je Ferrari zbog "ilegalnosti" i idiJotskih doktorskih izjava "smanjio" snagu i zbog toga imamo ovakvu situaciju?
Odličan box Ferrarija
Kad je bal nek' je maskenbal

BTW
Pošto sam ja započeo?
Ozbiljno, da li stvarno neko misli da je Ferrari zbog "ilegalnosti" i idiJotskih doktorskih izjava "smanjio" snagu i zbog toga imamo ovakvu situaciju?
Odličan box Ferrarija

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Ok, sorry, popustio mu je ovjesKic je napisao/la:Vettelu je ovjes popustio,slamperaj!!!!f1_zg je napisao/la: 03.11.2019., 20:45Wow, kakve lazi, pa zajahao je pasicu, rekli na team radio????Ferrari je napisao/la: Vettel nije skršio ovjes... čemu laži?

"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
-
Anonimus4138
- GP3
Pa kad Ferrari se nikad nije ni htio udruzit s nekim da se ispita legalnost Mercedesa!!Frantic je napisao/la: 03.11.2019., 20:50 I onaj idiJot od doktora kmeči na Ferrari, a Benz svima (pa i Red Bullu) dere li dere guzove 6. godinu zaredom![]()
![]()
![]()
BTW
Pošto sam ja započeo?
Odličan box Ferrarija![]()
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Niti itko od nas zna da je legalan niti itko od nas zna da je ilegalan. Neka se netko javi ako misli da grijesim ?Frantic je napisao/la: 03.11.2019., 20:50 I onaj idiJot od doktora kmeči na Ferrari, a Benz svima (pa i Red Bullu) dere li dere guzove 6. godinu zaredom![]()
![]()
![]()
BTW
Pošto sam ja započeo?
Odličan box Ferrarija![]()

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Hamilton bi mogao još jednom otići u boks i izašao bi vjerojatno ispred Leclerca 

-
Anonimus4138
- GP3
Max ide na novi Medium i do kraja Austrija repriza!!!