VN Meksika (Autódromo Hermanos Rodríguez) 25. -27. listopada 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
I Seb bi bio ispred Charlesa i Ham bi bio bolji da Bottas nije udario u zid. Isto tako sumnjam da bi Ferrari bio brži od Maxa.

Nego, kakvu li će svinjariju u utrci danas napraviti Ferrari, koliko ćemo plakanja i ostaloga na team radio slušati? Smije li Seb koristiti zavjetrinu iza Charlesa?

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

"What a little star." May 26, 2012.

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 2 mj
Prognoza kaže da bi oko 15h po lokalnom vremenu mogao biti pljusak, držimo fige :cheer:

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Kod mene piše da je već u 13h po lokalnom vremenu kiša, a u 15h pljusak, :cheer: :cheer: :cheer:
M.B.: Ferrari nije u krizi

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
I bez kiše, start bi trebao biti spektakl.

Verstappen u sendviču između Hamiltona i Albona. Polu-nabrijani Bottas zbog vlastite greške od jučer na 6. mjestu.
Hamilton na čistoj strani, trkaćoj putanji.... sa zavjetrinom iza dva Ferrarija.

I da se ponovim i podebljam: pravo NABRIJANI Verstappen zbog kazne za PP. :vozi:

Nadam se da nemam PREVELIKA očekivanja. :klopa:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
VettelFerrari je napisao/la: 27.10.2019., 11:21 Kod mene piše da je već u 13h po lokalnom vremenu kiša, a u 15h pljusak, :cheer: :cheer: :cheer:
Kad se tako nalozimo obicno svi ostanemo suhi :zubo:
Fino Alla Fine

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ne mogu se otet dojmu da ce Verstappen izdominirat utrku, naravno ako bude čist start, RB mi izgleda puno blazi prema gumama.
Kisa, ljuti Max, Ferrari ce vec nac nacin kako ukakati sve, Bottas redemption, kad malo bolje razmislim Ham uzima ovo . :kokice:

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Dobro vidim pola foruma se krenulo rugat prema Maxu, vidit ćemo ko će se smijat nakon utrk. Nema ništa sočnije kada Ferrari izgubi utrku kad ima sve na pladnju.

Čovjek je svjesno odlučio kako će postupit, vidio je smrskan bolid i nije htio usporit. Imao je svoj auto pod kontrolom i na presici je stao iza svoje odluke.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Uz svu današnju elektroniku oni nemogu napravit da se gas oduzme automatski ako je zuta ili dupla zuta,kad vec ima budala koje ne usporavaju onda neka ih FIA uspori!!!!

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Mclaren
Kic je napisao/la: 27.10.2019., 11:52 Uz svu današnju elektroniku oni nemogu napravit da se gas oduzme automatski ako je zuta ili dupla zuta,kad vec ima budala koje ne usporavaju onda neka ih FIA uspori!!!!

Automatsko oduzimanje gasa nekom ko ide 200 km/h u krivini je najgora moguća stvar koju možeš napraviti u takvoj situaciji.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Widowmaker je napisao/la: 27.10.2019., 11:58
Kic je napisao/la: 27.10.2019., 11:52 Uz svu današnju elektroniku oni nemogu napravit da se gas oduzme automatski ako je zuta ili dupla zuta,kad vec ima budala koje ne usporavaju onda neka ih FIA uspori!!!!

Automatsko oduzimanje gasa nekom ko ide 200 km/h u krivini je najgora moguća stvar koju možeš napraviti u takvoj situaciji.
Točno. Kontrolirati vozača do te mjere - to je apsurd. Ili robotizacija, tj. robo race. Ne hvala.

A Max bi mogao ponoviti ovogodišnju VN Austrije.
Ali ako bude te, famozne kiše, mokre staze..... onda će biti svega..... pa s obzirom da Ferrari teži "SAMOuništenju"..... Lewis bi komotno mogao dobiti ovu utrku, pogotovo ako nije na njoj nikada pobjedio ( ne sjećam se....... :misli: :neznam: )..... onda će biti dodatno motiviran s obzirom da si ranije može osigurati 6. naslov.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Navija za: Sve driven by Verstappen
Većina prognoza kaže da će oko 15h pljusak, ali nama to malo znači kad utrka počinje u 13h.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity

Takvu glupost nadam se da nikad neće napravit. Meni je pukla sajla gasa kod prestizanja kamiona na dugačkoj ravnici i malo je falilo da mi se ovaj iza mene nije nabio u bunker jer odmah za mnom krenuo preticat. Ružan osjećaj kod 120 na sat.
Nitko ne dvoji u reakcije F1 vozača, ali s razlogom su žute zastave i dovoljno je malo mozga uključit da shvatiš situaciju. I Bianchi nije dovoljno usporio koliko je trebao pa je tragično završio.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
pigmalion je napisao/la: 27.10.2019., 12:05 Lewis bi komotno mogao dobiti ovu utrku, pogotovo ako nije na njoj nikada pobjedio ( ne sjećam se....... :misli: :neznam: )..... onda će biti dodatno motiviran s obzirom da si ranije može osigurati 6. naslov.
Pobjedio je 2016-te.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
slika

slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Šta su crveni ispucali sav soft?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
monkeyseat je napisao/la:Šta su crveni ispucali sav soft?
Mislim da im ni ne treba s obzirom na degradaciju, a i kiša je jako izgledna.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

"What a little star." May 26, 2012.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Vettel-Ferrari je napisao/la: 27.10.2019., 07:44
Multi 21 je napisao/la: 27.10.2019., 02:42 Ima li snimka gdje? Ne torrent.
Evo: https://allmovie.pro/video/f1-qq-74916.html
Hvala, al nisam izdržao :mrgreen:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Bit ce dobra utrka,mozda Njemačka 2.0!

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
MSC je napisao/la: 27.10.2019., 12:51 Mislim da im ni ne treba s obzirom na degradaciju, a i kiša je jako izgledna.
Znam. MED pa HARD je najizglednija opcija ako bude suho.
Zanima me zašto Ferrari rijetko kad na treninzima ne isprobava malo i setup za hard. Uvijek uzmu skoro jedan hard i onda ga samo u utrci voze bez da su ga petkom ili subotom testirali.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mercedes zasigurno ide na Medium - Hard (1 zaustavljanje), dok Ferrari možda ide na dva zaustavljanja s obzirom da imaju još jedan novi set Mediuma.

Bilo bi pametno da u Ferrariju idu na M-H-M čisto da ostave sebi opciju u drugom stintu da idu do kraja bude li mogućnosti.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡