VN Njemačke (Hockenheimring), 26.-28. srpnja 2019.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Slucajno prebacim na Sky sa SK i samo cujem kako se ekipa hihoće..
Fino Alla Fine
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Meni je zanimljivije bilo kako Jean Todt odmahuje glavom u nevjericiIceman je napisao/la: 27.07.2019., 15:56 Zabrinuto lice Wolffa jer je ispao jos jedan Ferrari iz igre. Hvala ti Wolff na suosjećanju.![]()
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
ajde max, zamijeni bottasovu tablu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Nemrem više slušati Totovo pre se na radio. Ne prestaješ nas odušvljavati a Hem odgovara neznam kako smi to uspijeli. Jbt pa ferariji su po crkavali a Redbull kašljuca. Ferrari kao da jw dečkima iz Kragujevca za nagradu dao da budu mehaničari i slažu bolid u njemačkoj.
#DankeSeb
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
100%Gilles je napisao/la: 27.07.2019., 16:08 Ljudi evo u ovoj frustracji imam neki osećaj za feeling za sutraEvo sutra jedan Ferrari pobeđuje!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Uplacujem na Fetela na kladionici.

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Pobjeda Maxa sutra.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ima još sutra utrka tako da ove šizofrene ispade pojedinih ferrarijevih navijača ne treba previše ozbiljno shvaćati. Seb može birati gume tako da njega čak vidim kao većeg kandidata za postolje ili čak u slučaju sc-a i pobjedu. Ako padne kiša ,e tada bi moglo bit svega. Krš i lom.
A mercedes u svojoj slavljeničkoj utrci pjeva ferrarijevom timu Colonijinu pjesmu:
"I mislim na tebe sad
a s tobom koji je vrag
u nasim tijelima gori plamen, znam
ja sam ti sve, sve sto ti treba
ja sam ti najbolje od svega."
A mercedes u svojoj slavljeničkoj utrci pjeva ferrarijevom timu Colonijinu pjesmu:
"I mislim na tebe sad
a s tobom koji je vrag
u nasim tijelima gori plamen, znam
ja sam ti sve, sve sto ti treba
ja sam ti najbolje od svega."
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 27.07.2019., 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ova honda u rbr je fakat vrh od motora. Evo sad usporedba sa mercedesom. Max je bio tu cijelo vrijeme, do 3 zavoja cak ispred...
Leti honda leti. Pitanje je samo kolko trosi i dal joj mozda treba par kila vise goriva nego mecki.
Kako god, ferr bi do kraja sezone mogao pasti na trece mjesto. A max sigurno p3 u vozackom prvenstvu! Da lord nije lord vec bi ferr bio u problemima...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Leti honda leti. Pitanje je samo kolko trosi i dal joj mozda treba par kila vise goriva nego mecki.
Kako god, ferr bi do kraja sezone mogao pasti na trece mjesto. A max sigurno p3 u vozackom prvenstvu! Da lord nije lord vec bi ferr bio u problemima...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Možda bi bilo dobro da se onda svaku iduću utrku kvalificira na P20 ako su tako dobre šanse za podij ili pobjedu. Dva Mercedesa najviše strahuju kad je neki Ferrari na P20.Dani je napisao/la: 27.07.2019., 16:18Seb može birati gume tako da njega čak vidim kao većeg kandidata za postolje ili čak u slučaju sc-a i pobjedu.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Zar ćemo ignorisati činjenicu da nam je Lord u desetinki za Maxonjom
Kao i činjenicu da je Stroll SEDAM DESETINKI sporiji od Pereza u Q2
Gledaj Tota frajke al' mu stoji ova retro nošnja

Kao i činjenicu da je Stroll SEDAM DESETINKI sporiji od Pereza u Q2

Gledaj Tota frajke al' mu stoji ova retro nošnja

Ovakvog Ferrarija se ne boje ni da se reverse grid uvedeavetma je napisao/la: 27.07.2019., 16:26Možda bi bilo dobro da se onda svaku iduću utrku kvalificira na P20 ako su tako dobre šanse za podij ili pobjedu. Dva Mercedesa najviše strahuju kad je neki Ferrari na P20.Dani je napisao/la: 27.07.2019., 16:18Seb može birati gume tako da njega čak vidim kao većeg kandidata za postolje ili čak u slučaju sc-a i pobjedu.![]()

Zadnja izmjena: LH44, dana/u 27.07.2019., 16:28, ukupno mijenjano 1 put.