Da se ista stvar desila Leclercu , rekli bi , šteta , Ferrari sabotira jadnog dečka zbog Vettela itd.
Čekaj, sada će sljedeći tjedan krenuti glasine o povratku Alonsa u Ferrari i vjerojatna mirovina Vettela na kraju godinePerica9 je napisao/la: 22.06.2019., 16:14 Već krenuli po pljuvanju Seba![]()
Da se ista stvar desila Leclercu , rekli bi , šteta , Ferrari sabotira jadnog dečka zbog Vettela itd.
Bio bi konkurentniji od Lorda svakako.LH44 je napisao/la: 22.06.2019., 16:14 Po meni je Sainz bio brži u kvalama od Maxa, ali se Max bolje snalazio na utrkama i bio je nježniji prema gumama, mada slažem se, Max je kvale od tada digao 2 nivoa iznad, a ni Sainz vjerovatno nije ostao na tom nivou od tad, mada ne vjerujem da bi na utrkama mogao išta protiv ovog Maxa.
Eno @rapante već ubi na vijestima....Perica9 je napisao/la: 22.06.2019., 16:14 Već krenuli po pljuvanju Seba![]()
Ove sezone svakako ništa neće osvojiti , ima još 13 kvalifikacija ove sezone da izvježba za sljedećuFrantic je napisao/la: 22.06.2019., 16:30Eno @rapante već ubi na vijestima....Perica9 je napisao/la: 22.06.2019., 16:14 Već krenuli po pljuvanju Seba![]()
Naravno, očekujem i par drugih Ferrarijevaca, kao i određen broj Benz/Hamiltonovih navijača
Ma njega ne možeš shvaćati ozbiljno. Mene baš lijepo nasmije kad se krene svađati sam sa sobom u 14 replikaFrantic je napisao/la: 22.06.2019., 16:30Eno @rapante već ubi na vijestima....Perica9 je napisao/la: 22.06.2019., 16:14 Već krenuli po pljuvanju Seba![]()
Naravno, očekujem i par drugih Ferrarijevaca, kao i određen broj Benz/Hamiltonovih navijača
Imaš tablicu ovdje...pogledaj par stranica unazad.The Simpsons je napisao/la: 22.06.2019., 17:48 Na RTL.de kažu da su RB u race P. brži od Ferrarija?!
Navik'o.