VN Francuske (Circuit Paul Ricard) 21.-23. lipnja 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Već krenuli po pljuvanju Seba :facepalm:

Da se ista stvar desila Leclercu , rekli bi , šteta , Ferrari sabotira jadnog dečka zbog Vettela itd.
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Bravo McLareni, bravo Hami!

reza

slika
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Perica9 je napisao/la: 22.06.2019., 16:14 Već krenuli po pljuvanju Seba :facepalm:

Da se ista stvar desila Leclercu , rekli bi , šteta , Ferrari sabotira jadnog dečka zbog Vettela itd.
Čekaj, sada će sljedeći tjedan krenuti glasine o povratku Alonsa u Ferrari i vjerojatna mirovina Vettela na kraju godine :zubo:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
LH44 je napisao/la: 22.06.2019., 16:14 Po meni je Sainz bio brži u kvalama od Maxa, ali se Max bolje snalazio na utrkama i bio je nježniji prema gumama, mada slažem se, Max je kvale od tada digao 2 nivoa iznad, a ni Sainz vjerovatno nije ostao na tom nivou od tad, mada ne vjerujem da bi na utrkama mogao išta protiv ovog Maxa.
Bio bi konkurentniji od Lorda svakako. :rofl:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
smr201 je napisao/la: 22.06.2019., 16:18 Bio bi konkurentniji od Lorda svakako. :rofl:
120% :D

:rofl: https://twitter.com/wtf1official/status/1142433136011354118
slikaslika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Suprotno većini, meni je Paul Ricard čisto ok staza (naravno ako zanemarimo izletne zone na kojima bi trebalo stajati upozorenje da mogu izazvati epilepticni napadaj). Onaj zavoj nakon Signesa mi je genijalan i milina za gledati na on-boardu, a i cijeli zadnji sektor mi je dobar. Šteta samo za šikanu na Mistralu jer bi puni Mistral vjerojatno donio neke kompromise po pitanju set-upa pa bi se bolidi još više klizali po stazi.

Po pitanju McLarena, čini mi se da je McLaren ovdje brži od RB-a. Svaka čast Sainzu i Norrisu (za kojeg vjerujem da će biti top 3 vozač nove generacije), ali mislim da u jednom krugu nisu na Maxovoj razini što bi reklo da je RB nešto sporiji u jednom krugu. Bilo kako bilo, super je vidjeti McLaren opet pri vrhu :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Perica9 je napisao/la: 22.06.2019., 16:14 Već krenuli po pljuvanju Seba :facepalm:

Eno @rapante već ubi na vijestima....
Naravno, očekujem i par drugih Ferrarijevaca, kao i određen broj Benz/Hamiltonovih navijača
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Perica9
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 22.06.2019., 16:30

Naravno, očekujem i par drugih Ferrarijevaca, kao i određen broj Benz/Hamiltonovih navijača
Ove sezone svakako ništa neće osvojiti , ima još 13 kvalifikacija ove sezone da izvježba za sljedeću :thumbs:
slika

Gilles
GP3
GP3
3. i 7. mesto, not great, not terrible Šta bi bilo da nismo našli silvet bullet ne mogu ni da zamislim. Sutra očekujem 1-2 za Mercedes onda Lec a iza njega Vettel. Bravo za McLaren, ponovo lice na sebe. Pozdravljam povratak arhineprijatelja na vrh. Koliko bi ova sezona bila sjajna da nema Mercedesa.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
Perica9 je napisao/la: 22.06.2019., 13:23
F12000 je napisao/la: 22.06.2019., 13:22 Neću biti u prilici gledati ni kvalifikacije, ni utrku, ali nadam se da Ferrari može bolje od 3-4.

Može samo gore od toga.

Naravno da ću pogoditi kada svoje copram...
slika

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Sebastian
Ma to je vec postali besmisleno raspravljati sa pljuvacima i sl,ignorisite ih...
Sranje od sezone definitivno,Bottas ne moze da parira Luji i na trecini sezone smo dobili kraj vec,bavimo se perifernim stvarima i pojedinacnim incidentima a od sustine ,trkanja i neizvesnosti ni traga .....

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Gilles je napisao/la: 22.06.2019., 16:36 3. i 7. mesto, not great, not terrible slikaslikaslika
da su 3. i 6. onda bi Dyatlov bio prezadovoljan :D
slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
McLaren ovdje stvarno radi fantastičan posao, otpočetka sezone su bili u vrhu F1.5, na ovoj stazi uvjerljivo potvrđuju tu poziciju :thumbs: Norris je bio samo 9 tisućinki iza Maxa, što znači da McLaren ne izgleda ovako dobro u odnosu na RB samo zbog Lorda (kojeg ja budala i dalje držim u momčadi, mislim si ne može valjda biti toliko loš da ispadne iz svoje lige top 3 momčadi... :mrgreen: ).

Leclerc je cijelog vikenda bio bolji od Vettela, ne znam jesu li problemi ili jednostavno greška u jedinom pokušaju uzrok ovako lošeg plasmana. Nažalost, ne vjerujem da Leclerc može zaprijetiti Mercedesima, daj Bože da sam u krivu.

Vidjet ćemo, ne očekujem veliku neizvjesnost po pitanju pobjednika, ali nekako imam dobar filing u vezi utrke.

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
LH44 je napisao/la: 22.06.2019., 16:50
Gilles je napisao/la: 22.06.2019., 16:36 3. i 7. mesto, not great, not terrible slikaslikaslika
da su 3. i 6. onda bi Dyatlov bio prezadovoljan :D
:rofl: :rofl:

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Frantic je napisao/la: 22.06.2019., 16:30

Ma njega ne možeš shvaćati ozbiljno. Mene baš lijepo nasmije kad se krene svađati sam sa sobom u 14 replika :rofl:

The Simpsons
Karting
Karting
Na RTL.de kažu da su RB u race P. brži od Ferrarija?!

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
The Simpsons je napisao/la: 22.06.2019., 17:48 Na RTL.de kažu da su RB u race P. brži od Ferrarija?!
Imaš tablicu ovdje...pogledaj par stranica unazad.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
slika

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Sebastian
Apparently Vettel had power unit issues in qualifying today

"Vettel paid for a drop in power on the six-cylinder engine, but he preferred not to talk to the journalists about it, merely pointing out a lack of feeling with the car."

Perica9
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 22.06.2019., 18:07 eh..
[ link do slike ]
Navik'o.
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡