Fernando Alonso
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Nekada je tesko biti objektivan.
Jebes navijacku strast, ona i nema neku vrjednost. Alonso je srusio nekoga za kojeg sam navijao najiskrenije. I to navijanje mi niko ne moze oduzeti. Neko za koga sam zivio uz maleni crno-bijeli televizor proizvedenim u slovniji. U godinama kada je nama svima bilo jako tesko. Kada sam nedjeljom podesavao vanjsku anten u "ka" Ivici i njegovim fenomenalinim komentarima. U vrijeme kada je jedino GP vikend bio moja nirvana.... Zato se osjecam jako lose za napisano protiv Alonsa, koji je samo zivio i samo zivi svoj san. Jer, on je lako mogao biti to isto ime za koje samo tako iskreno navijao. Malo je zakasnio... a to nije opravdanje da imam lose emocije ka njemu.
Iskreno ga zelim vidjeti sa trecom titulom. Vjerujem da mu tu jako fali... Sto je i dokazao sa ugovorom. Neka mu je sa srecom.
Jebes navijacku strast, ona i nema neku vrjednost. Alonso je srusio nekoga za kojeg sam navijao najiskrenije. I to navijanje mi niko ne moze oduzeti. Neko za koga sam zivio uz maleni crno-bijeli televizor proizvedenim u slovniji. U godinama kada je nama svima bilo jako tesko. Kada sam nedjeljom podesavao vanjsku anten u "ka" Ivici i njegovim fenomenalinim komentarima. U vrijeme kada je jedino GP vikend bio moja nirvana.... Zato se osjecam jako lose za napisano protiv Alonsa, koji je samo zivio i samo zivi svoj san. Jer, on je lako mogao biti to isto ime za koje samo tako iskreno navijao. Malo je zakasnio... a to nije opravdanje da imam lose emocije ka njemu.
Iskreno ga zelim vidjeti sa trecom titulom. Vjerujem da mu tu jako fali... Sto je i dokazao sa ugovorom. Neka mu je sa srecom.
No!
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
pridruzujen se zeljama za jos jednu titulu alonsa. zasluzio je jer je izuzetan vozac. nadam se da ce mu se i dogoditi pa na kraju digne mclaren honda tim na vrh i donese im titulu i tako zavrsi karijeru. bilo bi to sasvim u redu!!
a iskreno i da dvije osvoji ja bih bio zadovoljan i opet bi po meni on bio zasluzeni 4x sv. prvak. tesko da ce to uspjet ali barem jednu mu od srca zelim!!
a iskreno i da dvije osvoji ja bih bio zadovoljan i opet bi po meni on bio zasluzeni 4x sv. prvak. tesko da ce to uspjet ali barem jednu mu od srca zelim!!
- grga Verified
- Karting
- Navija za: dobro utrkivanje
Alonso je veliki vozač, ali nije veliki šampion. Ako bi osvojio još jednu titulu to sigurno ne bi bilo nezasluženo. Ali ja ću osobno preživjeti i da ostane s ova 2 naslova.dmw je napisao/la:Alonso je veliki vozac i veliki sampion. Zasluzuje barem jos jednu titulu, ako je ne doceka sa Mclarenom voleo bi da se vrati u Renault sa kojim mu je bilo najbolje i da Flavio dodje pa da opet stara ekipa pomete sve

Kako bilo, velika je šteta da nema priliku boriti se u samom vrhu. Po umijeću vožnje tu mu je mjesto.
Ako voziš i sve je mirno i sve držiš pod kontrolom, znači da ne voziš dovoljno brzo.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
I sam Fernando je odlučio objaviti jednu od montaža
https://twitter.com/alo_oficial/status/665905445937090560

https://twitter.com/alo_oficial/status/665905445937090560

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
Fernando Alonso je bio poprilično zaposlen ovih dana
:
Prvo je bio u Londonu na Johnnie Walkerovom "Join the Pact" eventu zajedno sa Jensonom, Stoffelom i Mikom. Riječ je istom eventu koji je bio u Zagrebu prije 2 godine.

Zatim je otišao malo istočnije, u Japan, na tzv. Honda Racing Thanks Day:

Tamo se družio s nekim poznatim Hondinim facama...

...i isporobao razna Hondina vozila

Prvo je bio u Londonu na Johnnie Walkerovom "Join the Pact" eventu zajedno sa Jensonom, Stoffelom i Mikom. Riječ je istom eventu koji je bio u Zagrebu prije 2 godine.

Zatim je otišao malo istočnije, u Japan, na tzv. Honda Racing Thanks Day:

Tamo se družio s nekim poznatim Hondinim facama...

...i isporobao razna Hondina vozila

- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
meni je odlično kako japanci imaju ove thanks dayove na kraju sezone. ne mislim samo na hondu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
http://youtu.be/ty55PTRHX6g
Evo jedan fin onboard Alonsa sve to fino ide ali jednostavno fali snage u Hondinom motoru po meni je ovo njegov najbolji krug sezone bar sto se tice qvala.
Evo jedan fin onboard Alonsa sve to fino ide ali jednostavno fali snage u Hondinom motoru po meni je ovo njegov najbolji krug sezone bar sto se tice qvala.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Fernando Alonso
eh da je taj krug bio u mercu vjerujem da bi ih sve deklasirao.Belgija po meni jedan od njegovih najboljih startova uopce.Procito sam negdje da u mexicu je kasnio u jednom dijelu krug 0.1 a u zadnjem sektoru 0.3 sto znaci da je onih 1,6 i vise otislo na ravninu...
- croatic f1
- F1puls suradnik
Fernando Alonso po prvi se put ove godine oglasio na društvenim mrežama. Poručio je kako je trenirao jače no ikad, pa se nadajmo da taj trud neće biti uzaludan
https://twitter.com/alo_oficial/status/694470266731126784

- alonso5
- Formula 1
Ma Fernando dzaba trening ako ne vozis pravu masineriju.croatic f1 je napisao/la:Fernando Alonso po prvi se put ove godine oglasio na društvenim mrežama. Poručio je kako je trenirao jače no ikad, pa se nadajmo da taj trud neće biti uzaludanhttps://twitter.com/alo_oficial/status/694470266731126784
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- dmw
- Baniran
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso
Na 'pay-driver' se misli vozac koji kupuje svoje mesto. Alonso nije kupio svoje mesto ni u Ferariju ni u Mclarenu jer to su veliki timovi koji ne traze takve vozace. Oni traze velike vozace a Alonso je veliki vozac a ko ga placa dal tim dal neki sponzor to je njihov dogovor. I Sumahera je mozda placao Malboro ako se ne varam.mzf1 je napisao/la:Neznam kako sad ali u Ferrariju, za njegovo misto je plaća Santander, a ne Ferrari kako bi se očekivalo tako da je bija punokrvni pay driver. Čini mi se da sam negdi pročita kad je potpisiva ugovor za McL da ga plaća Honda ali nisam siguran.
- alonso5
- Formula 1
A niko sretni od mene ako dobije pravu masineriju u ruke.dmw je napisao/la:A ko kaze da nece voziti pravu masineriju