Sebastian Vettel
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Stvarnoo. I meni je to užasno. Vidim ih prije utrke i muka mi dođe.
Evo da postoji F1 za žene, pa njima stavit muške..
A nama ostavit ženske.
Podhitno treba ovo ukinuti i vratiti one sex bombe.
Evo da postoji F1 za žene, pa njima stavit muške..
A nama ostavit ženske.
Podhitno treba ovo ukinuti i vratiti one sex bombe.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Zar nisu grid-boysi bili samo "one-off" u Monaku?
Kako god bilo, hoćemo cure!
Kako god bilo, hoćemo cure!

- Ferrari1345
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Glasniju F1
"Grid Boys-i" - zvuče kao loš britanski band...
Drago mi je da je Vettel to sve pokrenuo, jer ono je zblja ruzno za vidjet
. Pa to je gore nego sva ova pravila koja su se u u zadnjih 10 godina dogodila u F1...

Drago mi je da je Vettel to sve pokrenuo, jer ono je zblja ruzno za vidjet

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ajmo sad sa "grid-gayeva" i "super sexy griduša" na nešto pitomije... 
Naime opet je sex u pitanju.. ili ti ono što u nekakvim natalitetnim okvitima on nosi.
Vettel će u 9.mjesecu ove godine postati tata po drugi put!
Izgleda da je ovu zimu imao vrlo naporan termin po svim pitanjima.. i u Maranellu (Italiji) i u Thurgoviji - Ellighausen (Švici).
[ link do slike ]

Vettelovo imanje u selu Ellighausen.
https://twitter.com/NicolaBILD/status/607095707930128384
Čestitamo tati Sebu!
[ link do slike ]

Naime opet je sex u pitanju.. ili ti ono što u nekakvim natalitetnim okvitima on nosi.
Vettel će u 9.mjesecu ove godine postati tata po drugi put!
Izgleda da je ovu zimu imao vrlo naporan termin po svim pitanjima.. i u Maranellu (Italiji) i u Thurgoviji - Ellighausen (Švici).

[ link do slike ]

Vettelovo imanje u selu Ellighausen.
https://twitter.com/NicolaBILD/status/607095707930128384

[ link do slike ]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Brumica
- GP3
- Navija za: Sebastian Vettel
Čestitke Sebu i Hanni! Zadnju sezonu- dvije imamo pravi baby boom u F1

IzvorVettel has Ferrari back on track
MONTREAL - Sebastian Vettel never promised any miracles when he rocked the very foundations of Formula 1 last season by announcing he was leaving Red Bull — where he had won four consecutive world championships — to join the legendary Ferrari team.
Yet in the first six Grands Prix of the 2015 season, he pretty much has delivered a extraordinary performance that has lifted the hopes of Tifosi the world over.
The past five seasons have not been kind to Ferrari — arguably the world’s most famous motor racing team.
First, it was Vettel himself behind the wheel of the Red Bull Renault that dominated Ferrari and F-1, winning seemingly at will.
Then last season, Mercedes, with Lewis Hamilton and Nico Rosberg, tore up the series scoring 16 wins in 19 races.
Ferrari was embarrassed, posting no wins and falling to fourth in the constructor championship.
Those numbers precipitated a major overhaul at the management level of the Italian team, with new people — starting with racing boss Maurizio Arrivabene — brought in to to try to at least stem the bleeding.
The team was then stung with the announcement by two-time world champion Fernando Alonso that he wanted out.
He subsequently signed a huge deal with McLaren.
All while this was going on, Ferrari principals were meeting behind the scenes with Vettel, trying to lure him to its racing headquarters in Maranello.
When that deal was done, it was thought that Ferrari had given itself and its legion of fans a respite of at least one season to right the ship.
But they didn’t count on Vettel’s skill level being the big difference.
In the first race at Australia, he notched a third-place podium finish.
While many dismissed it as a fluke, Vettel came right back and started on the front row at Malaysia and brought Ferrari its first F-1 win in almost two full seasons.
In the four Grands Prix since then, he has been on the podium three times — third in Shanghai, third in Spain and second in Monte Carlo.
What Vettel really delivered, however, was hope.
There is no denying that even with the incredible results this season, Ferrari has a big mountain to climb to be on par with Mercedes — Vettel himself admits that.
But he said on Thursday, on the eve of the Canadian Grand Prix weekend, that Ferrari is on the right path and the results have been better that he thought possible.
“So far, it has been better than what anyone expected,” Vettel said. “We’ve had a good start, a lot of podiums and one win in Malaysia which, in a way, was a dream come true.
“We have more reasons to keep dreaming.”
The 27-year-old German threw out the notion that given the results so far in 2015. he would not be surprised if Ferrari can equal the Mercedes juggernaut.
“We have good people on board, we have the knowledge but we just need a bit more time,” Vettel said.
“How much is difficult to say but if we keep doing like this, I’m confident at some point we will catch Mercedes.”
Still, he doesn’t want to get too far ahead of himself after only half a dozen races.
Ferrari will use an ungraded power package this week at Circuit Gilles Villeneuve to give the team another boost, but Vettel thinks slow and steady is the way to go.
“Everyone has the ability to have an update and we decided to have one here,” he said. “Hopefully it is a step in right direction and brings us a bit closer, but you cannot expect miracles from one day to another.”
Well, so far he has delivered, if not a miracle, at least a step in that direction.
Meanwhile, Vettel responded on Thursday to criticism from F-1 supremo Bernie Ecclestone that he is partially to blame for the German Grand Prix being cut from the schedule this season.
Ecclestone said last week that Vettel and Rosberg don’t do enough to promote the series in their home country, the way that Briton Hamilton does in England.
“(Ecclestone) is old enough to say what he wants,” Vettel told AUTOSPORT magazine: “I still get along very well with him.
“He has certain opinions about some things which is fine, but I’m not too bothered.
“I am looking after myself and trying to do the best job for myself and the team.
“That is the highest priority. It’s what I’m here to do.”
And so far that has worked out pretty well for both him and Ferrari.
They see me strollin', they hatin' 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Vettel on grid girls: Hungary is pretty good, Australia is good, Spain is good. Monte Carlo was the worst I ever had! (laughs)
Mađarska:
[ link do slike ]
[ link do slike ]

[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Španjolska:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Australija:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Monako:
[ link do slike ]

[ link do slike ]

[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Španjolska:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Australija:
[ link do slike ]
[ link do slike ]
Monako:
[ link do slike ]

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:

Što mislite.. dali će mu tradicionalni ferrarijevci zamjerit ovu izjavu

Vettel on the AustrianGP:
https://twitter.com/sebvettelnews/status/608998137546461184For me it is a more intimate race than perhaps somewhere else, even though Monza is now more of a home race. I still have a very, very good relationship with Mateschitz, & also with all the others. It’s not as though we had a dispute. Even though I am no longer part of Red Bull, I do still feel connected in some way.

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ja sam Ferrarijevac 21 godinu i ova izjava Vettela je nista drugo nego respekt prema svom starom timu i to timu s kojim je uzeo 4 titule. Vrata se dupetom ne zatvaraju i vjerujem da je Vettel 100 % u dusi predan Ferrariju, uciniti ce sve za Ferrari, ali ce uvijek u srcu nositi Red Bull i to je cinjenica.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Na današnji dan, prije 8 godina, u Formuli 1 je debitirao Sebastian Vettel na VN SAD-a vozeći za momčad BMW-Sauber kao zamjena ozlijeđenom Kubici

Cccc, moji Vettelovci, na šta ste spali, da se jedan Alonsovac prvi ovog prisjeti...

Cccc, moji Vettelovci, na šta ste spali, da se jedan Alonsovac prvi ovog prisjeti...

-
raca
- GP3
- Navija za: McLaren
Svaka čast. Markić di je zapelo?croatic f1 je napisao/la:Na današnji dan, prije 8 godina, u Formuli 1 je debitirao Sebastian Vettel na VN SAD-a vozeći za momčad BMW-Sauber kao zamjena ozlijeđenom Kubici
Cccc, moji Vettelovci, na šta ste spali, da se jedan Alonsovac prvi ovog prisjeti...![]()

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Mislio sam postati, no nekako mi se nije činilo bitno.. uostalom tema je već krcata, od ženskih guzica i sisa, kućnih pragova, izjava, videa i sl., a mi smo se Vettelovci već malo izmorili sa onim silnim faktovima, rekordima, obljetnicama i sličnim bakračima. To neka spominju oni koji će ga čitati u udžbenicima.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
OMG.. zar opet
Ovo je pao i nekakav dvoboj. Da mi je tu pišuriju bilo za čuti.

________

Kawasaki H2 Mach IV
________
..danas u garaži:

Ovo je pao i nekakav dvoboj. Da mi je tu pišuriju bilo za čuti.

________

Kawasaki H2 Mach IV
________
..danas u garaži:

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b-S1OlQBUjw[/youtube]

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Pratio sam live timing tijekom utrke i vidjelo se da je Vettel u drugom stintu bio brži od Mercedesa, ali treba uzeti u obzir da je zbog kazne Hamilton odustao od ganjanja Rosberga, pa ni Rosberg nije trebao pritiskati previše, a istovremeno je Vettel jurio za Massom. Tako da je nekako fer pretpostavka da Mercedesi nisu bili u full pogonu u drugom stintu... Ne znam je li u pitanju temperatura ili je Vettelov bolid bio podešen na nešto više downforcea zbog prijetnje od kiše cijelog vikenda, ali Ferrari je u prvom stintu (dok su svi bili na maksimumu) bio dosta sporiji od Mercedesa. Vidjet ćemo što će donijeti idućih par utrka jer će recimo u Mađarskoj biti max downforce za sve ekipe, dok će u Belgiji i Italiji biti potpuno suprotno, tako da će biti teško kriviti setup za bilo što.
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Plus na sve što je Ante rekao, Rosberg je imao ozbiljne probleme s degradacijom prednjih guma, koliko sam mogao primijetiti. Iako to nitko iz Mercedesa nije potvrdio, moglo se vidjeti na slow-motionu da se mu se i super meke i meke gume raspale. Odatle su dolazile i vibracije, zbog kojih je sigurno još usporio.
Mercedesi su jučer bili daleko od maksimuma, još plus na sve to super meke gume na kojima već godinu i pol i nisu nešto impresivni, i staza na kojoj su izgleda najranjiviji.
Mercedesi su jučer bili daleko od maksimuma, još plus na sve to super meke gume na kojima već godinu i pol i nisu nešto impresivni, i staza na kojoj su izgleda najranjiviji.
Obrigado Felipe
- Brumica
- GP3
- Navija za: Sebastian Vettel
Ma sve to stoji, ako ništa bar je lijepo vidjeti ovako na papiru bez konteksta utrke
Još ne mogu prežaliti onaj loš pit stop, možda je Vettel mogao malo stisnuti Mercedese da nije bio tako daleko.

They see me strollin', they hatin' 

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
OMG.. drukčije lice Seba
[ link do slike ]
https://instagram.com/p/4UrAsHhJap/ -instagram video (izvor)

[ link do slike ]
https://instagram.com/p/4UrAsHhJap/ -instagram video (izvor)