Valtteri Bottas
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Ja često pomislim na to, ali me uvijek isponova razočara 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
@monkeyseat, sumnjam da će mu slipstream pomoći pogotovo jer Hamilton vozi na softu.CrashOverride je napisao/la: 26.09.2020., 23:02Mene sramota sto sam prije pocetka sezone pomislio da je taj lik sposoban izazvat Lewisa..monkeyseat je napisao/la: 26.09.2020., 22:49 Sutra mu je prilika na startu iskoristit slipstream i taktičku prednost medium guma.
Ima prednost medium guma. Ima sve servirano, vidjet ćemo kako će se završiti. Blagi je favorit za pobjedu sutra. Bez obzira na to, opet mu ne stoji priča da je namjerno htio biti drugi.
@Crash, ne zaboravi da ima još utrka da se vozi

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
A čuj dugo je do prvog zavoja, ali čak sam razmišljao da se Max provuće naprijed, a Valter sa pokefa sa Lujom i izbaci obojicu :-)Har Kl je napisao/la: 26.09.2020., 23:13 @monkeyseat, sumnjam da će mu slipstream pomoći pogotovo jer Hamilton vozi na softu.
Ima prednost medium guma. Ima sve servirano, vidjet ćemo kako će se završiti. Blagi je favorit za pobjedu sutra. Bez obzira na to, opet mu ne stoji priča da je namjerno htio biti drugi.
Čisto ono da se malo utrka začini jer ako Mečke odu naprijed...ovdje bi mogli prilično odmaglit, ali imam osjećaj da bi sutra moglo bit nekoliko safeta jer će bit jahanja pasica i razbijanja.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
-
Har Kl
- Formula 1
Dugo jeste, ali soft bi trebao dati prednost Lewisu.pod pretpostavkom da svi isto startaju.
Bottas ako hoće pobjedu mora preteći Maxa i ostati dovoljno blizu Lewisa i čekati da soft počne propadati. Ukoliko Max izbije na prvo mjesto, onda možemo očekivati spektakl.
Ako ostane nakon trećeg zavoja isti poredak, očekujem Lewisovu pobjedu.
Budimo realni oko toga kefanja Bottasa sa Hamiltonom
Bottas ako hoće pobjedu mora preteći Maxa i ostati dovoljno blizu Lewisa i čekati da soft počne propadati. Ukoliko Max izbije na prvo mjesto, onda možemo očekivati spektakl.
Ako ostane nakon trećeg zavoja isti poredak, očekujem Lewisovu pobjedu.
Budimo realni oko toga kefanja Bottasa sa Hamiltonom

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Vozač je nikakav, ali ima smisla za humor - evo onog što je @Har Kl spomenuo u vizualnom obliku
https://twitter.com/f1nocontext/status/1309970827824242689 https://twitter.com/f1nocontext/status/1309969632015589383

https://twitter.com/f1nocontext/status/1309970827824242689 https://twitter.com/f1nocontext/status/1309969632015589383
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kako rece @Ferrari, mi kad ocekujemo nesto od Bottasa prema naprijed, njega pojede bar jedan od iza na startu..
Jedina prednost Bottasa je da Hamilton u drugom stitnu dobije jednu drvenu gumu a i tad bi uspodio 10ak sekundi za bude iza
Jedina prednost Bottasa je da Hamilton u drugom stitnu dobije jednu drvenu gumu a i tad bi uspodio 10ak sekundi za bude iza

Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Bottas prvo mora imati dobar start. Jer znamo da jednu utrku starta nestvarno dobro pa sljedece 3 utrke gubi nekoliko pozicija na startu.
Ako vec bude dobro startao , onda jednostavno mora proci Maxa. Ako ne na startu , onda do kraja kruga. A kako njemu inace treba previse vremena da nekoga prode (pogotovo sada bez tih modova motora ) , jedina prilika mu je na startu. Sve kasnije ce izgubiti previse vremena za bilo kakvu mogucnost pobjede.
I onda ako prve 2 tocke produ po planu , sljedece je da mu ekipa opce dozvoli da na bilo koji nacin prede Lewisa. Pravi fight na stazi mu nece dopustiti to sigurno. Jedino ako bas Lewis bude imao istrosene gume i bude 6x sporiji , ili kroz bokseve. I to je to
Ako vec bude dobro startao , onda jednostavno mora proci Maxa. Ako ne na startu , onda do kraja kruga. A kako njemu inace treba previse vremena da nekoga prode (pogotovo sada bez tih modova motora ) , jedina prilika mu je na startu. Sve kasnije ce izgubiti previse vremena za bilo kakvu mogucnost pobjede.
I onda ako prve 2 tocke produ po planu , sljedece je da mu ekipa opce dozvoli da na bilo koji nacin prede Lewisa. Pravi fight na stazi mu nece dopustiti to sigurno. Jedino ako bas Lewis bude imao istrosene gume i bude 6x sporiji , ili kroz bokseve. I to je to

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kad se ides raspravljat sa takvima, onda si bas fokusiran na F1..
Malo jesmo strogi prema Bottasu ali si je sam kriv..
Najave ko neki trailer za neku filmcinu i kasnije dobijemo šipak..
Malo jesmo strogi prema Bottasu ali si je sam kriv..
Najave ko neki trailer za neku filmcinu i kasnije dobijemo šipak..
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
Ma dobro nije mu lako.
Jučer ga je Hamilton izdominirao. Onaj krug što je Hamiltonu izbrisan, je bio sekundu brži od Bottasovog u istim uslovima.
I dok je kontao kako je to Hamilton brži preko pola sekunde od njega, dao je tow protivniku
Meni je njega žao, nije los vozač. Njegovi rezultati, prije nego je sjeo pored Hamiltona, su bili jako dobri. Čak i u juniorskim spec serijama je vozio odlično.
On se pored Hamiltona mora zadovoljiti povremenim bilješkom i tjt. Bude on nekad i jako blizu, ali čini mi se da je to njegov vrhunac.
Ja sam priželjkivao i očekivao da Mercedes potpiše Russella slijedeće sezone.
Mislim da je greška što su mu prodružili ugovor.
Jučer ga je Hamilton izdominirao. Onaj krug što je Hamiltonu izbrisan, je bio sekundu brži od Bottasovog u istim uslovima.
I dok je kontao kako je to Hamilton brži preko pola sekunde od njega, dao je tow protivniku

Meni je njega žao, nije los vozač. Njegovi rezultati, prije nego je sjeo pored Hamiltona, su bili jako dobri. Čak i u juniorskim spec serijama je vozio odlično.
On se pored Hamiltona mora zadovoljiti povremenim bilješkom i tjt. Bude on nekad i jako blizu, ali čini mi se da je to njegov vrhunac.
Ja sam priželjkivao i očekivao da Mercedes potpiše Russella slijedeće sezone.
Mislim da je greška što su mu prodružili ugovor.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A sam si je kriv..
Razumljivo da je sretan sto sjedi u Mercedesu, nema ga koji ne bi bio..
Ne moze parirat Lewisu kroz sezonu, da slucajno i moze, ne bi smio, svjestan je on toga..
Ako je on sretan s tim, njegov stav..
Mene vise smeta ono njegovo "to whom it may concern" i neki kak ti znakovi spremnosti kao neki vid bunta i onda ćorak..
Šuti i vozi, vise ce te cijenit..
Mercedes je zadovoljan Bottasom i dok je tako, bit ce tu..
Razumljivo da je sretan sto sjedi u Mercedesu, nema ga koji ne bi bio..
Ne moze parirat Lewisu kroz sezonu, da slucajno i moze, ne bi smio, svjestan je on toga..
Ako je on sretan s tim, njegov stav..
Mene vise smeta ono njegovo "to whom it may concern" i neki kak ti znakovi spremnosti kao neki vid bunta i onda ćorak..
Šuti i vozi, vise ce te cijenit..
Mercedes je zadovoljan Bottasom i dok je tako, bit ce tu..
Fino Alla Fine
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ponekad se pitam da li je to gluma da pokušaju podići napetost.CrashOverride je napisao/la: Mene vise smeta ono njegovo "to whom it may concern" i neki kak ti znakovi spremnosti kao neki vid bunta i onda ćorak..
Šuti i vozi, vise cete cijenit..

-
Har Kl
- Formula 1
Ne vjerujem da ne bi smio. Nema se šta žaliti na Mercedes.
Na početku sezone su do sad imali iste uslove. Ko bude prvi dobijao je bržu strategiju. Ne sjećam se da su ijednom dozvolili Hamiltonu da uradi undercut kad je bio drugi.
Dali su mu Hamiltonovog trkaćeg inženjera, daju mu uvid u sve podatke koje dobiju od Hamiltona.
Čak vode računa, od staze do staze, ko će biti na kojem mjestu u kvalifikacijama.
Sve ima, ali on je jednostavno sporiji.
U jednom krugu bude jako blizu, ali na stazi većinu utrka bude dosta slabiji.
Na početku sezone su do sad imali iste uslove. Ko bude prvi dobijao je bržu strategiju. Ne sjećam se da su ijednom dozvolili Hamiltonu da uradi undercut kad je bio drugi.
Dali su mu Hamiltonovog trkaćeg inženjera, daju mu uvid u sve podatke koje dobiju od Hamiltona.
Čak vode računa, od staze do staze, ko će biti na kojem mjestu u kvalifikacijama.
Sve ima, ali on je jednostavno sporiji.
U jednom krugu bude jako blizu, ali na stazi većinu utrka bude dosta slabiji.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nisam napisa da mu netko ne da da dobije Lewisa 
Covjek je s razlogom no.2 od prvog ulaska u garazu i to je ok..

Covjek je s razlogom no.2 od prvog ulaska u garazu i to je ok..
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
Tako sam ja razumio dio tvog posta.CrashOverride je napisao/la: 27.09.2020., 12:09 Ne moze parirat Lewisu kroz sezonu, da slucajno i moze, ne bi smio, svjestan je on toga..
Kažeš da ne bi smio, ja sam pretpostavio da misliš da mu Mercedes ne bi dozvolio.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nemam sumnje da bi ekipa pogurala Lewisa da je Bottas u poziciji za zaprijetit..
Lewis je gazda u toj ekipi i cvrstog sam stava da je Bottas broj 2 do prvog sjedanja u bolid i iz toga sve proizlazi, treba vremena i pakleno dobrih voznji drugog vozaca i losih prvog da mu se ekipa okrene..
A sad, nit je Bottas sposoban za neke vanzemaljske voznje niti ima 1% naznaka da Lewis moze upast u neku Vettel krizu..
Nesto ka Seb i Leclerc, samo sto Seb nije ni 20% gazde u Ferkanu ka Lewis u Mercedesu a Leclerc je TV u boji za Bottasa pa je tranzicija bila laksa..
Lewis je gazda u toj ekipi i cvrstog sam stava da je Bottas broj 2 do prvog sjedanja u bolid i iz toga sve proizlazi, treba vremena i pakleno dobrih voznji drugog vozaca i losih prvog da mu se ekipa okrene..
A sad, nit je Bottas sposoban za neke vanzemaljske voznje niti ima 1% naznaka da Lewis moze upast u neku Vettel krizu..
Nesto ka Seb i Leclerc, samo sto Seb nije ni 20% gazde u Ferkanu ka Lewis u Mercedesu a Leclerc je TV u boji za Bottasa pa je tranzicija bila laksa..
Fino Alla Fine