Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Jhonny boy odradio posao a Nunes me je pozitivno iznenadila. Odlicna borkinja ali ako dode do uzvrata mislim da ce ga Cyborg uzeti. A Jones sa ili bez piktograma je za Cormiera nedostizna razina.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kakav card se sprema za UFC 235 (2. ožujka) :klanjam:
Jon Jones vs. Anthony Smith – for light heavyweight title
Tyron Woodley vs. Kamaru Usman – for welterweight title
Ben Askren vs. Robbie Lawler
Cody Garbrandt vs. Pedro Munhoz
Holly Holm vs. Aspen Ladd
Zabit Magomedsharipov vs. Jeremy Stephens
Tecia Torres vs. Weili Zhang
Mickey Gall vs. Diego Sanchez
Macy Chiasson vs. Gina Mazany
Misha Cirkunov vs. Ovince Saint Preux

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Sinoć/jutros je održan prvi UFC event godine, Cejudo ekspresnim tehničkim nokautom pobijedio Dillashawa za obranu titule u muha kategoriji :O

Iako je T.J. izgledao stravično na vaganju, nisam očekivao ovakav ishod...

[ link do slike ]

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
ŠOKANTNA vijest iz Nevade. Conor McGregor i Habib Nurmagomedov saznali su kazne nakon što je održano saslušanje ispred tijela za Komisije u Nevadi na kojem se odlučivalo o sudbini boraca.

Habib je suspendiran na devet mjeseci i kažnjen je s 500 tisuća dolara, s tim da postoji mogućnost žalbe i da se kazna smanji na šest mjeseci.

Conor je suspendiran na šest mjeseci i platit će 50 tisuća dolara, a suspenzija će trajati do 6. travnja 2019. godine.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Sarma je napisao/la: 29.01.2019., 20:25 ŠOKANTNA vijest iz Nevade. Conor McGregor i Habib Nurmagomedov saznali su kazne nakon što je održano saslušanje ispred tijela za Komisije u Nevadi na kojem se odlučivalo o sudbini boraca.

Habib je suspendiran na devet mjeseci i kažnjen je s 500 tisuća dolara, s tim da postoji mogućnost žalbe i da se kazna smanji na šest mjeseci.

Conor je suspendiran na šest mjeseci i platit će 50 tisuća dolara, a suspenzija će trajati do 6. travnja 2019. godine.
A ta budala je započela cili nered :bang:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Multi 21 je napisao/la: 29.01.2019., 21:07 A ta budala je započela cili nered :bang:
Nije li Habib prvi skočio na McGregorovu ekipu? :?

Kad smo već u ovoj temi, legendarni Fedor ovog je vikenda izgubio u finalu Bellatorovog teškaškog Grand Prixa. Bader ga je nokautirao prvim pravim udarcem, očito je dugogodišnje izlaganje šteti učinilo svoje...
https://twitter.com/BellatorMMA/status/1089381793332113409

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Znam da sam našao neki video iz publike, vidi se kako Conor iz oktagona šaketa nekog odmah ispred kaveza, a tek onda je na njega navalio onaj fan. U svakom slučaju, mislim da je zaslužio barem istu kaznu.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ne znam, koliko se ja sjećam, Habib je prvi krenuo na Conorov tim, a dobar dio njegovog tima je krenuo na Conora u oktogon. Znam da je bila neka snimka gdje Conor udara nekog na kavezu, ali mislim da je to sve bilo poslije Habibovog skoka.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Mr.Spaceguy je napisao/la: 30.12.2018., 18:27 Jhonny boy odradio posao a Nunes me je pozitivno iznenadila. Odlicna borkinja ali ako dode do uzvrata mislim da ce ga Cyborg uzeti. A Jones sa ili bez piktograma je za Cormiera nedostizna razina.
Mene nije nimalo iznenadila, dapače, to sam i predpostavljao da će je uništiti brzim serijama. Mislim da Cyborg više nema šanse prići Nunes, osim ako faktor sreće nebude igrao veću ulogu.... btw, koliko god ona izgledala gorostasno, Nunes je friža borkinja, brža i po meni kompletnija. Može podnest nevjerovatno puno udaraca, uglavnom joj nema premca što se agilnosti tiče.. i na kraju sa brzim serijama izrešeta protivnika.
Istina da od samog dolaska navijam za Nunes.. no čini mi se da će je jaako teško skinuti sa trona. Žilava je ta mala. :D
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Nitko ne pohvališe našeg Mirka - jučer je ostvario 10. uzastopnu pobjedu u revanšu protiv Roya Nelsona :thumbs:

Sad se čeka snimka UFC Fight Nighta na Novoj :kokice:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Prespavao i Mirka i UFC :zubo: , treba spomenuti i Ngannouvu pobjedu nad Velasquezom. Razocaravajuca borba ali pobjeda je pobjeda. Sad mi nekako mirise na revans izmedu Ngannoua i Miocica i onda pobjednik protiv Cormiera.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Htio prokomentirati danas, pa zaboravio. Preksinoć ustao i gledao dobar dio eventa cijelog. Svaka čast irku na uzastopnoj pobjedi i rebanšu protiv Nelsona. Borba ko broba nije pretjerano zanimljiva, dalo se primjetiti da su borci već u godinama, a u trećoj rundi je Mirko činimi se nastojao samo da je preživi. No, sve u svemu, fenomenalan niz Mirka od 10 pobjeda, bit će zanimljivo vidjeti tko će mu biti sljedeći protivnik.

Velasquez vs Ngannou završi nekako kako sam slutio, iako sam volio da Cain dobije. Ali, Cain mi je naivan ispao i neozbiljan s povratkom odmah protiv Ngannua, ovako nije nemoguće da mu je sinoćnja borba zadnja borba u karijeri. Ustao, nisam mogao naći stream i zaspao ponovo sreća.

Što se tiče Miočića, također mislim da mu je najpametnije da se prvo bori protiv nekog lakšeg protivnika, da mu se vrati samopuzdanje malo, ako već ne može protiv Cormiera. Ngannou će biti dosta veća prijetnja u drugom okršaju njihovom i mora biti u vrh formi da ga opet pobjedi, a ako izgubi može se pozdraviti s borbama za naslov vjerojatno.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Je ispao je naivan. Nakon tolike stanke kao da je izgorio od zelje i eto ponovila mu se ista stvar kao protiv Juniora.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Cain i kad ode spavati ozljedi se. Mislim stvarno je dobar borac imao je potencijal ali ozljede koje je pokupio je nestvarno. To ide i njemu na ruku što su mu treninzi očito bili preintenzivni. U neku ruku dobro da je izgubio i što nije prvak, jer očito njegovo tijelo ne može odraditi 2-3 borbe godišnje.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ne znam kako je Askren preživio ono bacanje na pod i baraž Lawlerovih udaraca. Na kraju se dobio i sa polugom ga pobjedio. Vidim da se digla kontroverza oko odluke sudca ali po meni opravdano. Ovaj nije mogao nista napraviti i prije ili poslije bi ishod bio isti. Ne znam sta se dogodilo Woodleyu, niti želje niti volje. Usao u ring kao mrtvac i bogami dugo nije bila ovakva dominacija jednog izazivaca naspram prvaka. I za kraj jos jedna obrana Jon Jonesa. Jednostavno klasa iznad Smitha. Totalna kontrola borbe koju je doduse mogao izgubiti zbog jednog glupog udarca. Smith mi se svidio kao osoba i vjerujem da ce se u buducnosti opet boriti sa Jonesom.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Obožavam ono kad čekam snimku na Novoj i onda zaspim oko co-main ili main borbe :mrgreen:

Garbrandt vs Munhoz je bila sjajna borba, onaj kraj 1. prve runde je bio genijalan, luđačka izmjena iz koje opet Cody izlazi kao gubitnik, isto kao i prošla 2 puta protiv Dillashawa. Do T.J.-a je bio neporažen, a sad ima već treći poraz u nizu...Plus mu je što je atraktivan borac pa ga UFC neće tako lako odbaciti, ali definitivno se mora trgnuti.

Askren vs Lawler je isto bila kratka i zanimljiva borba, šteta što je završila na kontroverzan način. Ono Lawlerovo bacanje na početku je bilo brutalno, svaka čast Askrenu što je preživio to i sve one udarce koji su uslijedili na podu. Što se tiče prekida - pričao je Zelg u prijenosu da je opravdano, da Lawler nije davao nikakve znakove, ali vidim da po netu kruži ona snimka palca gore, tako da je ovo možda ipak bila greška Herba Deana.

Usman je zasluženo oduzeo Woodleyju titulu u velteru, Woodley je bio potpuno nemoćan, pasivan i cijelo vrijeme je bio u defanzivi. Samim time borba nije bila pretjerano zanimljiva.

Što se tiče Jones vs Smith, tu borbu nisam dočekao :mrgreen: Vidio sam neke kratke snimke, nažalost, očekivana dominacija Pikograma. Respekt za Smitha zbog nastavka borbe nakon ilegalnog udarca, mogao je jednostavno reći da je gotov i dobio bi Jonesa kao i onaj jedini lik koji ga je ikad "dobio". Koliko god mi Jones bio antipatičan i koliko god sam htio da Smith dobije, to ne bi bio pravi način i drago mi je da Smith postupio ovako :thumbs:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Askren vs Lawler svi pričaju o palac gore od Lawlera no mislim da to nije ispravna komunikacija sa sudcem u oktogonu. Ne znam sad točno sa sigurnošću ali prije meča daju se upute borcima i kad sudac pita borca dali je uredu traži komunikaciju od borca i kad hvata borca za ruku mislim da ga mora stisnuti 2-3 puta ukoliko ga ovaj ne čuje. Bilo je gadno za vidjeti kad je Lawlerova ruka ona pala iskreno pomislio sam da je gotov, uostalom Lawler se krivo rotirao prilikom chooka umjesto da ide unutra išao je glavom prema van, jedina caka što bi onda Askren bio u polugardu i Lawler na leđima.
Woodley bez komentara.
Jon Jones prevaru na steroidima nisam gledao niti namjeravam.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Conor (ponovo) u mirovini :mrgreen:
https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1110410797925175296 https://twitter.com/TeamKhabib/status/1110490431916249088 #tb na 2016.
https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/722492455732584448 Nismo to ovdje prokomentirali, ali nedavno je na doping testu pao sada bivši UFC prvak bantama, T.J. Dillashaw. Šteta, meni je inače drag borac, očito ga je koštalo ono luđačko skidanje kila za meč protiv Cejuda u muhi.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Šuška se da se sprema okršaj između Jonesa i Stipe u HW diviziji. :kokice: A da bi se Cormier trebao boriti sa Lesnarom u 8. mjesecu( nepotreban meč ali dobro). E da ga hoce Stipe dobiti pa onda jos revanš protiv Cormiera i može se lijepo umiroviti kao GOAT HW divizije.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Volio bih da Stipe razbije Pikograma :P Ali sumnjam da će on u tešku, kad bi i otišao, vjerojatno bi ga spojili s Cormierom. DC vs Lesnar je glupost sa sportske strane, ali jasno je da UFC to ne zanima s obzirom na očekivanu prodaju prijenosa za taj meč. Čini se da je to već dogovoreno, čitao sam da će Cormier uletjeti Lesnaru na Wrestlemaniju kao što je ovaj njemu u oktogon nakon meča s Miočićem...Cirkus, ali što je tu je.

Stipe bi se po mom mišljenju trebao pomiriti s činjenicom da možda nikad neće dobiti taj revanš s DC-jem. Uskoro će morati odraditi neku borbu, preduga pauza nikako ne bi bila dobra.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡