Bočni kontakt na 300km/h nije sitnica pa koliko god da to netko pokušava marginalizirati. To da se Max trebao maknuti lijevo dok Leclerc ima cijelu desnu stranu i vozač je koji vrši preticanje je ne poznavanje osnova trkačih pravilnika.Frantic je napisao/la: 01.06.2025., 17:50 Neki bi spasili, neki ne bi ne bi.
Ne znam samo zašto se smatra da samo Max može onako "spasiti" auto....
Ja vjerujem da bi velika većina njih sa grida "spasila" ono.
Max fakultet, a ostali budale
Glede udaranja Russella od strane Maxa, ja vjerujem da je bilo apsolutno namjerno.
Dobio je premalu kaznu.
Gleda onog dodira Leclerc - Max, smiješno je uopšte raspravljati o tome.
Da ne govorim da je smiješno da se jedan Max žali na to.
Možemo to gledati i sa drugog stanovišta, Leclerc je prolazio naprijed, bio je nijansu brži, taman za preticanja, pozicija je bila izgubljena za Maxa, što se Max nije pomakao malo ulijevo. Uostalom, toliko puta viđena situacija na startovima i restartovima, s tim što se vozač (koji, realno gubi poziciju) obično pomakne. Max nije. Na kraju mu je to bio okidač da počne da vrije (jer je mislio da se Leclerca treba kazniti), a onda je uslijedilo ono sa Russellom, pa još i naredba za vraćanje pozicije i trenutak udaranja u Russella.
Da, save je odličan na hladnom hardu, pa šta god tko rekao.
Da je malo izgubio glavu, je. Hard gume bespotrebno, prvo ga udara Leclerc, onda Russell. A sad da je namjerno ili nekoncenteirano, nespretno, to se dokazat objektivno ne može.