Mercedes
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
pred testiranja odličan monolog bivšeg zaposlenika o tome zašto je merc tako dobar.
spominje i hondu.
https://racer.com/2021/03/11/elias-merc ... et-weapon/
spominje i hondu.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ispada da je Honda imala sve komponente za uspjeh, ali kao da se nisu znali organizirati da uberu plod u ono što su uložili. Šteta...
Definitivno jedna od zanimljivijih inside priča kako top timovi rade.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Definitivno jedna od zanimljivijih inside priča kako top timovi rade.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Upravo pročitao. Ali na članak sam naletio negdje drugo.zekohonda je napisao/la: 11.03.2021., 14:33 pred testiranja odličan monolog bivšeg zaposlenika o tome zašto je merc tako dobar.
spominje i hondu.![]()
Golema stvar. Šta je Honda imala, i nisu znali iskoristiti. A izgleda da ni Mečka nije znala nekoliko godina čemu to služi...A lot of people don’t know that there’s this massive chassis dyno at Mercedes, and they are now commonplace at other top teams as well. It was purchased and constructed by Honda in 2008, and then Honda subsequently left — they essentially left the keys in the door and walked out — but in doing such, they left a multi-million dollar chassis dyno cell that was purpose-built for the F1 team. So the team has this dyno cell that you can put the full chassis on, complete with bodywork.

Definitivno se slažem sa likom, da bi to trebalo zabraniti. Ili nekako omogućiti svima da to koriste...
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
https://twitter.com/PHortonF1/status/1371161846544277510
Ne vjeruj Mečki, ni kad bez tokena voze
Možda bude kiksova na početku sezone, zbog pouzdanosti. Nadam se da će se brzo otkriti uzrok kvarova na mjenjaču i PU
Dobar je RB nema šta, samo nije Mercedes još otkrio zbog čega onako pleše po stazi. Kao da mu nedostaje nešto
Očekujem ovu godinu žestoku borbu.
McLaren je definitivno pozitivno iznenadio sa performansom. Mislim da će borba za treće mjesto se voditi između ova dva tima.
Za Ferrari nisam siguran. Mislim da i oni kriju nešto, ne znam koliko je to dovoljno.

Možda bude kiksova na početku sezone, zbog pouzdanosti. Nadam se da će se brzo otkriti uzrok kvarova na mjenjaču i PU
Dobar je RB nema šta, samo nije Mercedes još otkrio zbog čega onako pleše po stazi. Kao da mu nedostaje nešto

Očekujem ovu godinu žestoku borbu.
McLaren je definitivno pozitivno iznenadio sa performansom. Mislim da će borba za treće mjesto se voditi između ova dva tima.
Za Ferrari nisam siguran. Mislim da i oni kriju nešto, ne znam koliko je to dovoljno.
-
Har Kl
- Formula 1
Postojala je jedna rečenica o AM, koju sam izbrisao.Har Kl je napisao/la: 14.03.2021., 20:56 McLaren je definitivno pozitivno iznenadio sa performansom. Mislim da će borba za treće mjesto se voditi između ova dva tima.
Da ne bude zabune mislio sam na AM i McLaren

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Dobro da si se razjasnio, da ne pomislimo da si obolio od Toto sindroma...Har Kl je napisao/la: 14.03.2021., 21:33Postojala je jedna rečenica o AM, koju sam izbrisao.Har Kl je napisao/la: 14.03.2021., 20:56 McLaren je definitivno pozitivno iznenadio sa performansom. Mislim da će borba za treće mjesto se voditi između ova dva tima.
Da ne bude zabune mislio sam na AM i McLaren![]()
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Onako, gledajuci ova testiranja kroz prizmu brojeva na svim ostalim do sadu u ovoj eri, rekao bih da imaju stvarnih problema i da zato nema potrebe da nam bacaju krafne...
Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pa i meni se čini da se stvarno muče. Više bi me iznenadilo da budu pravi za dva tjedna nego par desetinki iza RB-a.
Za Ferkana neam blage, vjerojatno nemaju ni oni sami
Za Ferkana neam blage, vjerojatno nemaju ni oni sami

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Multi 21 je napisao/la: 14.03.2021., 22:07 Pa i meni se čini da se stvarno muče. Više bi me iznenadilo da budu pravi za dva tjedna nego par desetinki iza RB-a.
Za Ferkana neam blage, vjerojatno nemaju ni oni sami![]()

Ovo baš opisuje stanje u ekipi kako je Mate zasjeo na mjesto šefa
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Har Kl
- Formula 1
Naravno da imaju problema. Nisu namjerno palili motore i kvarili mjenjače.
Interesantno je da je Mercedes jedini tim, koji je odlučio da održi Filmski dan nakon testiranja. Kriju oni nešto u rukavu, samo je pitanje koliko vrijedi to što kriju. Ne vjerujem da vrijedi 2 s.
Interesantno je da je Mercedes jedini tim, koji je odlučio da održi Filmski dan nakon testiranja. Kriju oni nešto u rukavu, samo je pitanje koliko vrijedi to što kriju. Ne vjerujem da vrijedi 2 s.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Mr.Spaceguy
.... unintentional.... unconsciously....
Al ga hoda po jajima...
Ovo mi je gore nego da je reka da svi u garazi znaju da je on no.2 i da ga se tako tretira....
.... unintentional.... unconsciously....
Al ga hoda po jajima...
Ovo mi je gore nego da je reka da svi u garazi znaju da je on no.2 i da ga se tako tretira....
Fino Alla Fine
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
A šta...zna da je zadnja u Mercu, nek sad bar odveže jezik. Samo da im se ne bi desilo ko s Ferrarijem i Allisonom, gdje je Allison odnesao bitne informacije u protivničku momčad. Pa da ovaj kad ga šutnu propjeva
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Gledao sam tu epizodu. Znao sam da je mlakonja, ali nakon te epizode puta 10.Mr.Spaceguy je napisao/la: 19.03.2021., 12:46 Valtteri Bottas: 'I almost retired after Hamilton team orders
Baš se vidi da je mentalno slab za pariranje Hamiltonu.