Meni su svi ovi sa slika manji ili veći odron.AlkY je napisao/la: 23.05.2019., 19:55 Ima predivnih bolida ali bome ima i gadnih , moram biti iskren![]()
Ali, neki od njih su pobjeđivali, a mislim da je drugi (donji) Tyrrell bio šampionski
Meni su svi ovi sa slika manji ili veći odron.AlkY je napisao/la: 23.05.2019., 19:55 Ima predivnih bolida ali bome ima i gadnih , moram biti iskren![]()
Mislim da je to Tyrrell iz '74. ili '75. Dakle mislim da nije šampionski.Frantic je napisao/la: 23.05.2019., 19:58 Meni su svi ovi sa slika manji ili veći odron.
Ali, neki od njih su pobjeđivali, a mislim da je drugi (donji) Tyrrell bio šampionski
Taman sam ti htio to isto napisatiDaveGilmour je napisao/la: 23.05.2019., 21:18 Misterij riješen.
To je modificirana verzija Tyrrella 005 (1972.) s kojom je Stewart nastupio na slobodnom treningu za VN Nizozemske 1973.
Dobro sad, našao si najgore od sve djeceFrantic je napisao/la: 23.05.2019., 19:43 Tyrrell je imao 6 točkova
Među donjim slikama je i Ferrari.
Sve je iz 70-ih
![]()
Sve ere imaju svoju draž ali kad bih morao birati vjerojatno bi i ja 70e izdvojio kao "najmanje lijepe".Frantic je napisao/la: 24.05.2019., 06:24 Bilo je 70-ih lijepih bolida, rekao sam, ali za mene, "najružnija" (i najčudnija, najsmješnija i najekstravagantnija....) dekada što se tiče dizajna F1 bolida.
Ovaj samostalni 555 mi je brutalan.Frantic je napisao/la: 22.09.2018., 09:11 Da.
Prvo su htjeli ovo.
Pa kad su im vlastodršci rekli "Ne pravite cirkus, nije ovo Amerika!", onda su napravili ovo.
![]()
je zbog sigurnosnih razloga, neobjašnjivih izletanja zbog naglog gubitka ge primjerice neka ti jedna side skirt zataji pri max brzini pitaj boga di ćeš završit, možda te čak odma katapultira na stazu di se održava sljedeći gp vikend...a i s obzirom da je nekom stalo do ukidanja ge točnije fisi puno je nesrića koje i nisu imale veze sa ge - pripisivano njemu, vidi patrick depailler.Testarossa je napisao/la: 19.06.2019., 22:00 Pitanje za malo starije clanove foruma.
Posto sam vidio da je neko spomenuo ground efekt vezano za pravila za 2021 godinu, da li neko zna zasto je ground banovan? Da li su to bili sigurnoani razlozi, ili sprecavanje nekakve doninacije, iki cisto onako FIA odlucila i cao.
Da, slazem se. Mislim da njegova karijera iza 1997. ne daje pravu sliku njegovih dometa.LH44 je napisao/la: 13.08.2019., 18:45 Šteta što on poslije 1997. nije dobio priliku u pobjedničkom bolidu, mislim da je bilo u njemu potencijala za još. 1999. ne htjede u McLaren i ode sa jaranom u BAR i od tada silazna putanja.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Nisam imao priliku pratiti, ali sam pogledao većinu utrka iz 90ih i ranih 2000ih. Kod Villeneuvea mi je draga ona njegova agresivnost i vožnja bez kompromisa, baš je znao podsjećati na oca Gillesa._bataziv_0809 je napisao/la:Ja sam jedan od njegovih rijetkih fanova na ovim prostorimaAli tad sam formulu gledao drugim očima
Da, Villenueve je istinski racer, agresivan, dobar na (kasnom) kočenju, izuzetno brz u jednom krugu i ta titula iz 1997. je i više nego zaslužena. Ono što se kasnije dogodilo je splet okolnosti za koje on jeste djelimično kriv.LH44 je napisao/la: 14.08.2019., 12:12
Nisam imao priliku pratiti, ali sam pogledao većinu utrka iz 90ih i ranih 2000ih. Kod Villeneuvea mi je draga ona njegova agresivnost i vožnja bez kompromisa, baš je znao podsjećati na oca Gillesa.
Kako sam primjetio po komentarima navijača, rijetko ko ga voli, pa zato i jeste podcijenjen i ona titula što je osvojio se pripisuje bolidu, dok njegove zasluge manje više niko ne ferma, pa time ni za talenat rijetko ko da ima visoko mišljenje. Čovjek je osvojio F1 titulu, Indy 500, o čemu pričamo, slučajno ne možeš.
Ima i dosta snimaka kad u NASCARU ih frajer obilazi kao amatere, ali baš agresivno, ako igdje podsjeća na oca, tu je pljunuti Gilles![]()
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
A mislim čovjek idalje vozi šta stigne, idalje ima entuzijazam, za razliku od Rosberga, a i izjave kad daje, daje jer iznosi mišljenje i boli ga k za publicitet, dok Rosberg to radi radi klikova, pregleda i pretplatnika...pigmalion je napisao/la: 13.09.2019., 11:44 Da, svakako bi trebao biti ( bar ) još jedan film o Niki Laudi.....
@_bataziv_0809
@LH44
Tek sam danas, "nabasao" na ovaj ogranak podforuma......
Hvala vam za sve vaše opise i komentare NAŠEG Jacques Villeneuva...... lik je TOTALNO podcijenjen......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()