Mercedes
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
U medjuvremenu dolazi potvrda da se radi o 1 godini, a ne o 1+1
https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1358738938886836229
Toto Wolff je potvrdio da su oni medijski natpisi prethodnih dana bile idiotarije.
Novac od TV prava i team Veto nisu bili predmet pregovora. https://twitter.com/tgruener/status/1358755545105240067
Novac od TV prava i team Veto nisu bili predmet pregovora. https://twitter.com/tgruener/status/1358755545105240067
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
-
Har Kl
- Formula 1
Ja se nadam da to nije istina.
Činjenica jeste da nakon osvajanja 8. naslova, nema više ciljeva.
-
Har Kl
- Formula 1
Ovo što su objavili, meni ne liči na dogovor, tako da je moguće da si u pravu sa penzijom. Ovo je samo objava onoga što već svi znamo, a to je da će Hamilton voziti za Mercedes ove sezone.Sarma je napisao/la: 08.02.2021., 13:51 Hahha @Crash
@Har KI, a ko će ga znati, možda opet bude jednogodišnji![]()
Inače baš mi je interesantno kako Hamilton i Wolff uspijevaju držati u tajnosti te detalje.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Potajno sam se nadao da nece doci do ovoga. Ne zbog toga sto mrzim ili ne cijenim Luisa, no zbog sampionata. Ovako vec unaprijed znamo sampiona.
Al kako god, nadam se da je izvukao sto vise para....
Al kako god, nadam se da je izvukao sto vise para....

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Nema se ništa za dodati. Vrhunski odrađeno s Lewisove strane. Izdašan ugovor, 99% sigurno da će imati najbolji bolid i 100% da s druge strane ne sjedi nitko tko ga može ugroziti. Uzeo lovu, prebacio na easy mode i ode igrati igricu.
A sad što se nekima od nas to ne sviđa, što nam je F1 nešto više - to je nešto drugo. Ja sam se nadao da se potpis ovakvog ugovora neće dogoditi. Ne zato da Lewis ne dobije ovu lovu jer realno love ima za 10 života, a ionako živi u poreznoj oazi već da napokon netko konkurentan sjedne u drugi Mercedes. Kad sam vidio da je Bottas potpisao, znao sam da će i Lewis. Doduše nitko nije očekivao ovu predstavu za javnost. Jer zašto nebi potpisalo? Svako normalan bi potpisao.
A sad što se nekima od nas to ne sviđa, što nam je F1 nešto više - to je nešto drugo. Ja sam se nadao da se potpis ovakvog ugovora neće dogoditi. Ne zato da Lewis ne dobije ovu lovu jer realno love ima za 10 života, a ionako živi u poreznoj oazi već da napokon netko konkurentan sjedne u drugi Mercedes. Kad sam vidio da je Bottas potpisao, znao sam da će i Lewis. Doduše nitko nije očekivao ovu predstavu za javnost. Jer zašto nebi potpisalo? Svako normalan bi potpisao.
"What a little star." May 26, 2012.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
O cemu se ovdje radi?1883 je napisao/la: 08.02.2021., 00:06Reci nam, zbog cega ti je prvo zabranio uvid u telemetriju godinu dana ranije?
![]()

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Malo se sprdamo na racun nekih "tajnih" "redacted" dijelova ugovora...._bataziv_0809 je napisao/la: 08.02.2021., 14:31O cemu se ovdje radi?1883 je napisao/la: 08.02.2021., 00:06Reci nam, zbog cega ti je prvo zabranio uvid u telemetriju godinu dana ranije?
![]()
Lavina krenula sa tracem da Lujo ima veto na momcadskog kolegu...
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
Toto Wolff o potpisanom ugovoru, kao i i nekim svakađa koje se sigurno ne nalaze u njemu.
https://www.motorsport.com/f1/news/wolf ... l/5361872/
https://www.motorsport.com/f1/news/wolf ... l/5361872/
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
I dalje ne kontam ko je kome zabranio uvid u telemetrijuCrashOverride je napisao/la: 08.02.2021., 15:35
Malo se sprdamo na racun nekih "tajnih" "redacted" dijelova ugovora....
Lavina krenula sa tracem da Lujo ima veto na momcadskog kolegu...

-
Har Kl
- Formula 1
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Od pre par dana plus jedan ,,folover,, Ferarija od mene.....Har Kl je napisao/la: 13.02.2021., 20:35 I na Twitteru smo najbolji![]()
[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Piši tu na sliku.....jedan plus

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Izgleda oblikom isto kao i prošlogodišnji, osim edplatea na prednjem i zadnjem krilu. A vjerovatno i jes prošlogodišnji u novim bojama, sa par izmjena.
Zanimljivo, i Aston Martin na onoj jednoj mračnoj slici ima isti ovakav oblik. Čak i ove gute na zadnjem kraju.
Zanimljivo, i Aston Martin na onoj jednoj mračnoj slici ima isti ovakav oblik. Čak i ove gute na zadnjem kraju.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari