Sebastian Vettel
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma to je sekunda snimit i postavit na streamable, ali pošto je zadnja T-kamera ne vidim poentu, vidiš samo kako zadnje gume prokližu i čuješ obrtaje kako se naglo dignu, da je prednja T-kamera volan se vidi i odaje dosta stvari 

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Ne znam koliko je ovo pouzdano: "Ne znam što će biti sa mnom... Sigurno neću sjediti ovdje i razmišljati kako ću sigurno voziti samo da bih bio dio Formule 1"
https://www.index.hr/sport/clanak/vette ... ead_more_d

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Moš mislit da je pouzdano s obzirom na to tko je objavioF12000 je napisao/la:Ne znam koliko je ovo pouzdano: "Ne znam što će biti sa mnom... Sigurno neću sjediti ovdje i razmišljati kako ću sigurno voziti samo da bih bio dio Formule 1"

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ma sve pet.LH44 je napisao/la:Ma to je sekunda snimit i postavit na streamable, ali pošto je zadnja T-kamera ne vidim poentu, vidiš samo kako zadnje gume prokližu i čuješ obrtaje kako se naglo dignu, da je prednja T-kamera volan se vidi i odaje dosta stvari
Samo mi nije jasno zašto u svakom trenutku ne mogu gledati obje strane, ili bar klasični onboard
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Nesto slicno su prenesli i neki strani portali. Nisam siguran tocno koji , a sad mi se neda niti traziti. Uglavnom nije index jedini , tako da mozda ima istine u tomeF12000 je napisao/la: 03.04.2019., 19:14 Ne znam koliko je ovo pouzdano: "Ne znam što će biti sa mnom... Sigurno neću sjediti ovdje i razmišljati kako ću sigurno voziti samo da bih bio dio Formule 1"

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
O bože gluposti
Ovo je RaceFans objavio, a onda je ovaj poluportal to proslijedio.
Uglavnom čovjek je ovo rekao PRIJE ovog vikenda.
Svi čekaju nova pravila, pa će vidjeti...nitko nema ugovor iza 2020. godine...praktički svaki vozač je sličnu stvar rekao.
Naravno treba se stvoriti priča od strane britanaca jer im je sada Vettel popularna tema.

Ovo je RaceFans objavio, a onda je ovaj poluportal to proslijedio.
Uglavnom čovjek je ovo rekao PRIJE ovog vikenda.
Svi čekaju nova pravila, pa će vidjeti...nitko nema ugovor iza 2020. godine...praktički svaki vozač je sličnu stvar rekao.
Naravno treba se stvoriti priča od strane britanaca jer im je sada Vettel popularna tema.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- LH44
- Formula 1
Ma vala većina kadrova mi je ionako bez veze, T-kamera tj. klasični onboard je glavni, ovo ostalo mi je nepotrebno. Ona spuštena kamera sa strane što je postavljena mi je sada bez veze jer HALO zaklanja, a sad kako su je podigli izgubila je smisao, jer je njena svrha bila da prikaže iz vozačeve perspektive. Aaa ova zadnja je isto većinom nepotrebna, eventualno stanje zadnjih guma, ali to se i na off-board kameri vidi kad usporeni prikaže. One dvije na krilu su interesantne, pogotovo ona koja prikazuje rad ovjesa, ali i to na treninzima, na utrci ako je akcija i preticanje, klasični onboard i kraj priče!f1zd je napisao/la: 03.04.2019., 19:45 Samo mi nije jasno zašto u svakom trenutku ne mogu gledati obje strane, ili bar klasični onboard
Šteta što se ne može šaltat', nego kako režiser prebaci, tako i na snimku ostane

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Misljenja sam da je Vettel jako dobar vozac, rijetki su takvi kao on u Formuli 1 pa covjek je osvojio 4 naslova uzastopno, a neki nisu uspjeli nanizati 4 utrke u F1...No postoji isto tako i razlog zasto neke vozace smatram boljim od njega (u prvom planu Alonso i Hamilton). Voziti Ferrari pritisak je sam po sebi, a kada imas ucestale greske tima i milijune tvojih i Ferrarijevih navijaca koji ne skidaju pogled s crvenog bolida onda je triput teze boriti se s tim. To su trenutci kada se netko mora dokazati kao najbolji vozac. Pukao je i Alonso 2010. pod pritiskom, a pukao je i Hamilton 2016. i vratili su se jos jaci, no ipak imaju mi nesto vise od Vettela. Nijanse dijele te vozace, ali i te nijanse su nekada puno.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Slažem se sa svime, ali mu dajem šansu da se vrati ove godine, ima još utrka.Alonso king je napisao/la: 05.04.2019., 12:49 Misljenja sam da je Vettel jako dobar vozac, rijetki su takvi kao on u Formuli 1 pa covjek je osvojio 4 naslova uzastopno, a neki nisu uspjeli nanizati 4 utrke u F1...No postoji isto tako i razlog zasto neke vozace smatram boljim od njega (u prvom planu Alonso i Hamilton). Voziti Ferrari pritisak je sam po sebi, a kada imas ucestale greske tima i milijune tvojih i Ferrarijevih navijaca koji ne skidaju pogled s crvenog bolida onda je triput teze boriti se s tim. To su trenutci kada se netko mora dokazati kao najbolji vozac. Pukao je i Alonso 2010. pod pritiskom, a pukao je i Hamilton 2016. i vratili su se jos jaci, no ipak imaju mi nesto vise od Vettela. Nijanse dijele te vozace, ali i te nijanse su nekada puno.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Kolege, slazem se i ja s vama.. Iskreno, smatrao sam da je Vettel bolji vozac od Hamiltona bez ikakve dileme ali nekako i ja mijenjam misljenje, nisam ga jos skroz promjenio ali sam na autoputu..
Fino Alla Fine
- Lux14
- Formula 4
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Alonso
Upravo to. Alonsu se uglavnom ne prigovara za greške 2010. zato jer je u narednim sezonama (pa čak i u drugoj polovici '10.,od Monze) vozio sa jako malo grešaka u Ferrariju. Da Seb do kraja sezone ne napravi nijednu veliku pogrešku, mislim da mu skoro nitko ne bi prigovorio, a i vjerovatno bi se borio za naslov do zadnje utrke.Multi 21 je napisao/la: 05.04.2019., 14:57 Slažem se sa svime, ali mu dajem šansu da se vrati ove godine, ima još utrka.
You should never underestimate the predictability of stupidity
- LH44
- Formula 1
Zbog čega?

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Svi su oni superiorni u superiornim bolidima. Vettel dominira u dobrom Ferrari-ju isto ko i Hamilton u Mercedesu.
Svaki vozač kada ima brz bolid, dobije na velikom samopouzdanju. Tipični primjer je Ham vs Vet: dok jedan napada i biva agresivniji - brži , drugi se brani. Dakle sporiji si, bolid ti ne leži kako treba, te na kraju gubiš poziciju - nemoćan si! To sve utice na psihu.
Hamilton kada je nemoćan on svoje probleme riješava tako što se žali na "nešto"! To je sve stvar psihologije, jer na takav način on skida svu krivicu sa sebe i biva skoncentrisan na utrku, dok Vettel se počesto pravda timu i na kraju osjeća tu krivicu, koja itekako utice na njega!
Isto tako sve je stvar sredine. Ferrari je više disciplinovana ekipa, dok Mercedes je malo opušteniji. Mercedes je ipak mlada ekipa (ne mislim na motore), njima je dolazak Hamiltona bila velika stvar! Hamilton se tu osjeca kao zvijezda i ima sasvim sugurno velike privilegije, dok Vettel je dosao u tim gdje su vozili skoro svi najveći velikani ovoga sporta!
Vettel nije zvijezda, Vettel je samo dio tradicije i otud sav pritisak, jer on sa 4 titule "mora" da se dokaze, ne nama, pa i me i Ferrari-ju, vec sebi!
Bilo ko da dodje u Ferrari osjetit će strahopoštovanje, te će imati ogroman zadatak da naslijedi jednog Michaela koji je ostavio ogroman trag!
Hamilton da dodje u Ferrari sa 10 titula, nikada neće biti Michael, te mnogi drugi velikani. Biće samo broj, kao što će biti Vettel u koliko nista ne osvoji!
Alonso u Renaultu, Hondi, pa i Mclarenu je bio totalno drugačiji karakter nego u Ferrari-ju. Takav bi i Hamilton bio kada bi došao.
Dakle sasvim sigurno nije lako voziti za Ferrari, jer PREVIŠE se očekuje!
Eno gledam na FB Leclerc je doživio nevjerojatnu ekspanziju, sada ima ogroman broj obožavatelja, dok Vettel je na svakom drugom komentaru popljuvan. Mislim čemu to? Ako Leclerc zakaže 2-3 utrke oguliti će ga ko kupus.
Ferrari ako bude pravo konkurentan bolid i Vettel će dobiti više samopouzdanja i to je tako..
Svaki vozač kada ima brz bolid, dobije na velikom samopouzdanju. Tipični primjer je Ham vs Vet: dok jedan napada i biva agresivniji - brži , drugi se brani. Dakle sporiji si, bolid ti ne leži kako treba, te na kraju gubiš poziciju - nemoćan si! To sve utice na psihu.
Hamilton kada je nemoćan on svoje probleme riješava tako što se žali na "nešto"! To je sve stvar psihologije, jer na takav način on skida svu krivicu sa sebe i biva skoncentrisan na utrku, dok Vettel se počesto pravda timu i na kraju osjeća tu krivicu, koja itekako utice na njega!
Isto tako sve je stvar sredine. Ferrari je više disciplinovana ekipa, dok Mercedes je malo opušteniji. Mercedes je ipak mlada ekipa (ne mislim na motore), njima je dolazak Hamiltona bila velika stvar! Hamilton se tu osjeca kao zvijezda i ima sasvim sugurno velike privilegije, dok Vettel je dosao u tim gdje su vozili skoro svi najveći velikani ovoga sporta!
Vettel nije zvijezda, Vettel je samo dio tradicije i otud sav pritisak, jer on sa 4 titule "mora" da se dokaze, ne nama, pa i me i Ferrari-ju, vec sebi!
Bilo ko da dodje u Ferrari osjetit će strahopoštovanje, te će imati ogroman zadatak da naslijedi jednog Michaela koji je ostavio ogroman trag!
Hamilton da dodje u Ferrari sa 10 titula, nikada neće biti Michael, te mnogi drugi velikani. Biće samo broj, kao što će biti Vettel u koliko nista ne osvoji!
Alonso u Renaultu, Hondi, pa i Mclarenu je bio totalno drugačiji karakter nego u Ferrari-ju. Takav bi i Hamilton bio kada bi došao.
Dakle sasvim sigurno nije lako voziti za Ferrari, jer PREVIŠE se očekuje!
Eno gledam na FB Leclerc je doživio nevjerojatnu ekspanziju, sada ima ogroman broj obožavatelja, dok Vettel je na svakom drugom komentaru popljuvan. Mislim čemu to? Ako Leclerc zakaže 2-3 utrke oguliti će ga ko kupus.
Ferrari ako bude pravo konkurentan bolid i Vettel će dobiti više samopouzdanja i to je tako..
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...