Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso

Max Verstappen says he has lost all his respect for George Russell after their visit to the stewards yesterday.

"I have been to the stewards many times. But I have never seen anyone try to screw the other like that.

https://imgur.com/a/iVC215N

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Ne znam da li Max skroz izmišlja (laže, jel) ili samo malo pretjeruje ili je to stvarno tako.
Mislim, zašto bi javno pričao tako, a pogotovo ako su se razgovori vodili u prisustvu još nekih osoba (svjedoka)?
Dakle, ako je to tako, savršeno mi se uklapa u sliku Žorža.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Ima GR facu za biti ljigav.
No!

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Frantic je napisao/la:Ne znam da li Max skroz izmišlja (laže, jel) ili samo malo pretjeruje ili je to stvarno tako.
Mislim, zašto bi javno pričao tako, a pogotovo ako su se razgovori vodili u prisustvu još nekih osoba (svjedoka)?
Dakle, ako je to tako, savršeno mi se uklapa u sliku Žorža.
Klasično britansko đubre.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
Nije obavezno da vozači budu frendovi, pa ova dvojica to sigurno neće biti. A jednom kad mu bude u prilici vratiti uslugu Max će to sigurno učiniti.

Za izravnu borbu mislim da Max ima više pameti i vještine od GRa

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Na startu u T1 GR se morao povuci. Max ga ne bi pustio bez kontakta. Onda se jos odbrani od Landa koji dolazi sa vanjske strane.

Max kao komplentan vozac trenutno nema konkurenciju na gridu.
No!

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Od samog početka mi se GR ne sviđa, Max mi je samo dao potvrdu da je još ljigaviji nego što se čini. Možda mi je i najljigaviji vozač ikad. Ne mogu mu facu vidjeti, ne mogu slušat ni njegov team radio. Lik je za mene spoj svi najgorih Sky F1 novinara, Hamiltonovih salty/ toksičnih trenutaka i britanskih medija u jednom.

Pojeo bi se da ikad osvoji naslov prvaka.
slika

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 2 mj
Navija za: Sainz
Max drami bezveze. Navikao na Norrisa kojeg vrti oko malog prsta pa se nadurio kad je naletio na namazanka Russella.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Tudum je napisao/la: 01.12.2024., 21:40 Max drami bezveze. Navikao na Norrisa kojeg vrti oko malog prsta pa se nadurio kad je naletio na namazanka Russella.
Max vjerovatno cilja na njegovu političku ljigavost. Sto je gadno susresti u životu.
Na startu ga je Max vrtio oko malog prsta. Tako da…
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
[@arjanschouten] Wow, Max Verstappen is quite clear at Viaplay about George Russell, who tried to foist a penalty on him at last night's meeting. "He always acts very nicely in front of camera, but inside it's a completely different person. I have nothing to do with that. You better fuck off."
No!

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ovo samo pokazuje zasto danas postujem Maxa vise nego i jednog drugog na gridu. Max kao klasicni Nizozemac, koji nema dlake na jeziku, ce ti reci sve sto te ide, pa cak i kad nije u potpunosti u pravu, svidjelo se to nekome ili ne. Imas jos par ok vozaca kao Carlos Sainz recimo.
A onda dođe ova neka cudna novogeneracijska pekmezasta, lazna bagra koja glumi velike moraliste pred kamerama, a ustvari su jadni.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ted Kravitz: The rumour is that on the drivers' parade holding room Max then confronted George, still seething, and said something along the lines of: "You and your FIA mates, I hope you're happy with what you've done." The actual quote was rather ruder than that...
No!

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Max Verstappen
vlado je napisao/la: 02.12.2024., 01:10 Ted Kravitz: The rumour is that on the drivers' parade holding room Max then confronted George, still seething, and said something along the lines of: "You and your FIA mates, I hope you're happy with what you've done." The actual quote was rather ruder than that...
Horner je izjavio da koliko god kasno Russel da je kocio, Max bi kocio jos kasnije.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Max jos jednu godinu i covijek ide voziti endurance,Max je Senna novog doba 😀😀😀😀
Engine mode 11!
Position 5!

wapi Verified
GP3
GP3
Kico je napisao/la: 02.12.2024., 18:06 Max jos jednu godinu i covijek ide voziti endurance,Max je Senna novog doba 😀😀😀😀
Nije Senna. Senna mi je išao na živce, ovaj je ok tip. Karakterno sve bolji što je stariji.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Max je k`o Piquet.... ;)
:mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
slika

Opaa :aww:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Baš ga krenulo :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

wapi Verified
GP3
GP3
Ha! Jesam rekao prije koji mjesec?

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
trpa i ne vadi po svim osnovama.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡