Za vikend pisasmo malo o Alesiju u komentarima na članak o Leclercu.
E pa sretan mu rođendan.
Kao i Sir Jackieju Stewartu.
Još jedna pa će djedica napuniti 80.
Najstariji živi F1 prvak i jedini živi sa titulom iz 60-ih.
Tom Pryce bi danas možda slavio 69. rođendan da nije bilo nesreće na Kylamiju kada je bukvalno "prepolovio" onog mladog redara sa aparatom za gašenje, koji je odletio tačno u Tomovu glavu i smrskao je. RIP
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Prije 100 godina rođen je Alberto Ascari.
Drugi, i zasad posljednji prvak iz Italije.
Magično povezan "ciframa i čenjenicama" sa ocem Antoniom.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pa kad su im vlastodršci rekli "Ne pravite cirkus, nije ovo Amerika!", onda su napravili ovo.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 22.09.2018., 09:11
Da.
Prvo su htjeli ovo.
Pa kad su im vlastodršci rekli "Ne pravite cirkus, nije ovo Amerika!", onda su napravili ovo.
Sricom ovo drugo nije cirkus
Da
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Malo off al kad smo kod kine.. Sta nije bilp govora prije par godina onkineskoj momcadi u f1?
Ja bih bas volio da dodje kineska momcad pa da vidimo njihovu tehnologiju jer nije kina vise ono sto mnkgi misle. Samo kopija itd. Kina je danas tehnoloski u samom vrhu svijeta a f1 je najbolje mjesto za testirati koliko zapravo...
zanimljive crtice o f1 od strane velikog f1 fana, poznatog pjevača lea sayera. ok, guglo sam ali vidim da znam sigurno barem dvije njegove pjesme.
malo liberty pr-a treba istrpit , ali vrijedi. https://www.formula1.com/en/latest/arti ... M4iuO.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Mislim da je čovjek imao 30 i kusur nastupa na 24h
Sjećaš se ove@zeko?
Matra Boys
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
zekohonda je napisao/la: 25.09.2018., 22:48
vidio sam jednom...možda si je ti okačio bio, ne sjećam se.
Jesam, poodavno, ne znam kojom prilikom, možda prije okruglo godinu.
BTW, danas je i Rossiju (Alexanderu) rođendan.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”