Sebastian Vettel
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nije greška, pobijedio je 2012., 2013., 2017. i 2018.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Mislim da moras procitat post opet

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ejh Đoko, hrabra prognoza.gjoko-mkd je napisao/la: 25.03.2019., 16:51 Mislim da je ovo greška.....on ima 5 pobjeda i 4 pol pozicija. Zadnja pobjeda na ovu stazu mu je bila 31.03.2019.....![]()
Ne bih imao ništa protiv.

Vidjećemo

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ferrari nije ekipa za Vettela, previše mu znači crvena boja i u glavi mu je to nezamisliv pritisak. Da vozi recimo RB brzine Ferrarija, ne vjerujem da bi se ove greške dešavale. Možda pretjerujem, možda je rano, da me bar razuvjeri...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Vettel toliko voli taj Ferrari i to mu je bio san. Vidi se upravo po ovim stvarima koje se dogode da silno želi dovesti taj Ferrari do 1.mjesta. Bojim se da ukoliko se ne smiri malo ce izgoriti od prevelike zelje da osvoji prvenstveno s njima.Multi 21 je napisao/la: 31.03.2019., 19:29 Ferrari nije ekipa za Vettela, previše mu znači crvena boja i u glavi mu je to nezamisliv pritisak. Da vozi recimo RB brzine Ferrarija, ne vjerujem da bi se ove greške dešavale. Možda pretjerujem, možda je rano, da me bar razuvjeri...
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Upravo to. I nisam baš siguran da se može srediti, to mu je u krvi. Loš početak, nije ništa gotovo, ali je realno danas mogao doma sa 25 bodova. Danas su i on i Leclerc doživjeli teške udarce, valjda se mogu posložiti nakon ovog.Black Queen je napisao/la: 31.03.2019., 19:46Vettel toliko voli taj Ferrari i to mu je bio san. Vidi se upravo po ovim stvarima koje se dogode da silno želi dovesti taj Ferrari do 1.mjesta. Bojim se da ukoliko se ne smiri malo ce izgoriti od prevelike zelje da osvoji prvenstveno s njima.Multi 21 je napisao/la: 31.03.2019., 19:29 Ferrari nije ekipa za Vettela, previše mu znači crvena boja i u glavi mu je to nezamisliv pritisak. Da vozi recimo RB brzine Ferrarija, ne vjerujem da bi se ove greške dešavale. Možda pretjerujem, možda je rano, da me bar razuvjeri...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Treba mu jedna super pobjeda da bi se vratio na pravu razinu...
Vozio je IMO dobru utrku, strategija nije bila baš dobra, a i nije cijeli vikend našao pravi setup.
Da nije bilo ovoga što se dogodilo, mislim da bi vratio nekako tu poziciju i na kraju na Leclercovu žalost dobio utrku.
Što je tu je...
Malo neobično što je onako bolid doslovno odjednom izgubio grip...jer gledao sam snimku onboarda i ne izgleda mi da je tu nešto toliko ludo napravio...samo je izgubio grip i ode. Možda je i vjetar igrao ulogu.
Šteta, ali treba se izvući iz ovoga...naravno sada će mediji i navijači pisati slijedećih 20 dana sve i svašta, ali to je tako.
Iako pratio sam vremena i u drugom stintu nakon što se riješio Hamiltona on i Leclerc su vozili više-manje istim ritmom, tako da sigurno ima još potencijala za napredak, ako je ovo bio njegov race pace sa bolidom kojim se mučio.
Vozio je IMO dobru utrku, strategija nije bila baš dobra, a i nije cijeli vikend našao pravi setup.
Da nije bilo ovoga što se dogodilo, mislim da bi vratio nekako tu poziciju i na kraju na Leclercovu žalost dobio utrku.
Što je tu je...
Malo neobično što je onako bolid doslovno odjednom izgubio grip...jer gledao sam snimku onboarda i ne izgleda mi da je tu nešto toliko ludo napravio...samo je izgubio grip i ode. Možda je i vjetar igrao ulogu.
Šteta, ali treba se izvući iz ovoga...naravno sada će mediji i navijači pisati slijedećih 20 dana sve i svašta, ali to je tako.
Iako pratio sam vremena i u drugom stintu nakon što se riješio Hamiltona on i Leclerc su vozili više-manje istim ritmom, tako da sigurno ima još potencijala za napredak, ako je ovo bio njegov race pace sa bolidom kojim se mučio.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Po meni on je sam krojac svoje sudbine, tj veliki je tragicar. Nije mi shvatljivo, da kalibar kakav je Vettel, nema razum na stazi. Pogotovo u kriticnim situacijama, jer njemu je ocigledno sve crno pred ocima. Nisam general, ali zar je moguce da nije imao nikakvu komunikaciju sa boxom, te da mu isti nisu javili da Hamilton je podigao svoj pace, te da je jako brz na stazi.
Isto tako, ako ga vidi na retrovizoru, to je dokaz da je Hamilton jako brz, cemu onda tolika broba za poziciju? Ok je braniti poziciju na stazi koja nema dovoljno prostora za preticanje, ali na ovoj je zivi apsurd!
I opet ako nadjemo opravdanje za "borbu" na stazi, kako da okarakterisemo ta famozna izvrtanja na stazi? Svaki jaci duel Vettel se izvrti!? KAKO?
Ono sto svaki laik moze da zakljuci jeste nepromisljenost, tipicni "black out moment", gdje frustracija dolazi na svoje, tako i greske. Ovaj scenarij smo gledali vec u Italiji! Potpuno isti! Jedno je sigurno da Vettel se nosi sa ogromnim pritiskom, ne zna da kontrolise isti, zeljan je dokazivanja, ali na kraju napravi totalni bullshit. Danas je u najgorem mogucem slucaju mogao biti 2, ali na kraju bi 5, sto je jos gore!
Leclerc je sve do momenta kada mu je riknuo ERS, pokazao zrelost, kada je rekao da bi sada zaplakao, tu i dalje cuci djecak. Ali taj isti je pokazao mnogo ozbiljnosti i rauma na stazi, nego jedan vozac koji ima 4 titule.
Iskreno zao mi je Vettela, nije zasluzio velike osude, FB je sav pun kritika o njemu, ali opet cu reci sam je krivac za takvo stanje.
Danas smo prosuli fine bodove, poklanjamo Mercedesu ono zbog cega godinama zudimo....
Ne smijem ni da pomislim kakav pritisak Ferrari sada ima na sebi, a i Vettel..
Isto tako, ako ga vidi na retrovizoru, to je dokaz da je Hamilton jako brz, cemu onda tolika broba za poziciju? Ok je braniti poziciju na stazi koja nema dovoljno prostora za preticanje, ali na ovoj je zivi apsurd!
I opet ako nadjemo opravdanje za "borbu" na stazi, kako da okarakterisemo ta famozna izvrtanja na stazi? Svaki jaci duel Vettel se izvrti!? KAKO?
Ono sto svaki laik moze da zakljuci jeste nepromisljenost, tipicni "black out moment", gdje frustracija dolazi na svoje, tako i greske. Ovaj scenarij smo gledali vec u Italiji! Potpuno isti! Jedno je sigurno da Vettel se nosi sa ogromnim pritiskom, ne zna da kontrolise isti, zeljan je dokazivanja, ali na kraju napravi totalni bullshit. Danas je u najgorem mogucem slucaju mogao biti 2, ali na kraju bi 5, sto je jos gore!
Leclerc je sve do momenta kada mu je riknuo ERS, pokazao zrelost, kada je rekao da bi sada zaplakao, tu i dalje cuci djecak. Ali taj isti je pokazao mnogo ozbiljnosti i rauma na stazi, nego jedan vozac koji ima 4 titule.
Iskreno zao mi je Vettela, nije zasluzio velike osude, FB je sav pun kritika o njemu, ali opet cu reci sam je krivac za takvo stanje.
Danas smo prosuli fine bodove, poklanjamo Mercedesu ono zbog cega godinama zudimo....
Ne smijem ni da pomislim kakav pritisak Ferrari sada ima na sebi, a i Vettel..
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Jbg , puno je stvari koje mu nisu isle u korist ,isto je puno trenutaka gde pravi greske ,kao da nije Nemac vise ima temperament kao da je sa Balkana,mora da bude hladne glave,mislim da mu pritisak koji i sam sebi nabija pravi problem plus sav taj pritisak oko crvenih ,dosta je komplikovana situacija bojim se,voleo bih i zelim da nadje izlaz.. Moze da bude veliki ako uspe da se izbori sa trenutnom situacijom ,ima dovoljno vremena ,ali je sada bas sve na njemu ,da namesti glavu i kontrolise emocije ,mora da donosi odluke hladne glave...
Verujem da ce uspeti ... Napred Seb...
Verujem da ce uspeti ... Napred Seb...
- Frantic
- Formula 1
Ipak si fulaogjoko-mkd je napisao/la: 25.03.2019., 16:51 Mislim da je ovo greška.....on ima 5 pobjeda i 4 pol pozicija. Zadnja pobjeda na ovu stazu mu je bila 31.03.2019.....![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”