Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Mislim da je ovo greška.....on ima 5 pobjeda i 4 pol pozicija. Zadnja pobjeda na ovu stazu mu je bila 31.03.2019..... :cheer:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Nije greška, pobijedio je 2012., 2013., 2017. i 2018.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
slika

:pivo: :koska:
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Explorer je napisao/la: 25.03.2019., 17:48 Nije greška, pobijedio je 2012., 2013., 2017. i 2018.
Mislim da moras procitat post opet :zubo: Key is in the details 😊
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
:rofl: :bonk:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
gjoko-mkd je napisao/la: 25.03.2019., 16:51 Mislim da je ovo greška.....on ima 5 pobjeda i 4 pol pozicija. Zadnja pobjeda na ovu stazu mu je bila 31.03.2019..... :cheer:
Ejh Đoko, hrabra prognoza.
Ne bih imao ništa protiv. :pivo:
Vidjećemo :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Nadam se da sam dobar ,,vidovnjak,, :prcnjau:

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
:rofl: :bonk:

Gorit će internet ako se to desi...
slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
Perica9 je napisao/la: 26.03.2019., 18:51 :rofl: :bonk:

Ma internet će gorit ako pobjedi Lecler.... :prcnjau:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
gjoko-mkd je napisao/la: 26.03.2019., 20:22
Perica9 je napisao/la: 26.03.2019., 18:51 :rofl: :bonk:

Ma internet će gorit ako pobjedi Lecler.... :prcnjau:
Bojim se i pomisliti koje cu bedastoce napraviti kad Leclerc prvi put trijumfira. :party:
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ferrari nije ekipa za Vettela, previše mu znači crvena boja i u glavi mu je to nezamisliv pritisak. Da vozi recimo RB brzine Ferrarija, ne vjerujem da bi se ove greške dešavale. Možda pretjerujem, možda je rano, da me bar razuvjeri...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Black Queen
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Multi 21 je napisao/la: 31.03.2019., 19:29 Ferrari nije ekipa za Vettela, previše mu znači crvena boja i u glavi mu je to nezamisliv pritisak. Da vozi recimo RB brzine Ferrarija, ne vjerujem da bi se ove greške dešavale. Možda pretjerujem, možda je rano, da me bar razuvjeri...
Vettel toliko voli taj Ferrari i to mu je bio san. Vidi se upravo po ovim stvarima koje se dogode da silno želi dovesti taj Ferrari do 1.mjesta. Bojim se da ukoliko se ne smiri malo ce izgoriti od prevelike zelje da osvoji prvenstveno s njima.
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Black Queen je napisao/la: 31.03.2019., 19:46
Multi 21 je napisao/la: 31.03.2019., 19:29 Ferrari nije ekipa za Vettela, previše mu znači crvena boja i u glavi mu je to nezamisliv pritisak. Da vozi recimo RB brzine Ferrarija, ne vjerujem da bi se ove greške dešavale. Možda pretjerujem, možda je rano, da me bar razuvjeri...
Vettel toliko voli taj Ferrari i to mu je bio san. Vidi se upravo po ovim stvarima koje se dogode da silno želi dovesti taj Ferrari do 1.mjesta. Bojim se da ukoliko se ne smiri malo ce izgoriti od prevelike zelje da osvoji prvenstveno s njima.
Upravo to. I nisam baš siguran da se može srediti, to mu je u krvi. Loš početak, nije ništa gotovo, ali je realno danas mogao doma sa 25 bodova. Danas su i on i Leclerc doživjeli teške udarce, valjda se mogu posložiti nakon ovog.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
:rofl: https://twitter.com/Mattzel89/status/1112394419347603457
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
:rofl: :rofl:
Samo sam čeko nešto slično
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Treba mu jedna super pobjeda da bi se vratio na pravu razinu...
Vozio je IMO dobru utrku, strategija nije bila baš dobra, a i nije cijeli vikend našao pravi setup.
Da nije bilo ovoga što se dogodilo, mislim da bi vratio nekako tu poziciju i na kraju na Leclercovu žalost dobio utrku.
Što je tu je...

Malo neobično što je onako bolid doslovno odjednom izgubio grip...jer gledao sam snimku onboarda i ne izgleda mi da je tu nešto toliko ludo napravio...samo je izgubio grip i ode. Možda je i vjetar igrao ulogu.
Šteta, ali treba se izvući iz ovoga...naravno sada će mediji i navijači pisati slijedećih 20 dana sve i svašta, ali to je tako.

Iako pratio sam vremena i u drugom stintu nakon što se riješio Hamiltona on i Leclerc su vozili više-manje istim ritmom, tako da sigurno ima još potencijala za napredak, ako je ovo bio njegov race pace sa bolidom kojim se mučio.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Zanimljivo kako je 2015. odvezao odličnu sezonu kad nije bilo pritiska...tko zna. Ne želim ga otpisivati, mislim da može i hoće osvojiti naslov, možda čak i ove godine.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Po meni on je sam krojac svoje sudbine, tj veliki je tragicar. Nije mi shvatljivo, da kalibar kakav je Vettel, nema razum na stazi. Pogotovo u kriticnim situacijama, jer njemu je ocigledno sve crno pred ocima. Nisam general, ali zar je moguce da nije imao nikakvu komunikaciju sa boxom, te da mu isti nisu javili da Hamilton je podigao svoj pace, te da je jako brz na stazi.

Isto tako, ako ga vidi na retrovizoru, to je dokaz da je Hamilton jako brz, cemu onda tolika broba za poziciju? Ok je braniti poziciju na stazi koja nema dovoljno prostora za preticanje, ali na ovoj je zivi apsurd!

I opet ako nadjemo opravdanje za "borbu" na stazi, kako da okarakterisemo ta famozna izvrtanja na stazi? Svaki jaci duel Vettel se izvrti!? KAKO?

Ono sto svaki laik moze da zakljuci jeste nepromisljenost, tipicni "black out moment", gdje frustracija dolazi na svoje, tako i greske. Ovaj scenarij smo gledali vec u Italiji! Potpuno isti! Jedno je sigurno da Vettel se nosi sa ogromnim pritiskom, ne zna da kontrolise isti, zeljan je dokazivanja, ali na kraju napravi totalni bullshit. Danas je u najgorem mogucem slucaju mogao biti 2, ali na kraju bi 5, sto je jos gore!

Leclerc je sve do momenta kada mu je riknuo ERS, pokazao zrelost, kada je rekao da bi sada zaplakao, tu i dalje cuci djecak. Ali taj isti je pokazao mnogo ozbiljnosti i rauma na stazi, nego jedan vozac koji ima 4 titule.

Iskreno zao mi je Vettela, nije zasluzio velike osude, FB je sav pun kritika o njemu, ali opet cu reci sam je krivac za takvo stanje.

Danas smo prosuli fine bodove, poklanjamo Mercedesu ono zbog cega godinama zudimo....

Ne smijem ni da pomislim kakav pritisak Ferrari sada ima na sebi, a i Vettel..
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Sebastian
Jbg , puno je stvari koje mu nisu isle u korist ,isto je puno trenutaka gde pravi greske ,kao da nije Nemac vise ima temperament kao da je sa Balkana,mora da bude hladne glave,mislim da mu pritisak koji i sam sebi nabija pravi problem plus sav taj pritisak oko crvenih ,dosta je komplikovana situacija bojim se,voleo bih i zelim da nadje izlaz.. Moze da bude veliki ako uspe da se izbori sa trenutnom situacijom ,ima dovoljno vremena ,ali je sada bas sve na njemu ,da namesti glavu i kontrolise emocije ,mora da donosi odluke hladne glave...
Verujem da ce uspeti ... Napred Seb...

Frantic
Formula 1
Formula 1
gjoko-mkd je napisao/la: 25.03.2019., 16:51 Mislim da je ovo greška.....on ima 5 pobjeda i 4 pol pozicija. Zadnja pobjeda na ovu stazu mu je bila 31.03.2019..... :cheer:
Ipak si fulao :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡