Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
ova fotografija je već raspravljena na gp1. ukratko: fotošop. http://www.f1fanatic.co.uk/groups/f1/fo ... 4-ferrari/
+
The tyres it is testing are the same dimensions as those being used this year, but feature other prototype elements aimed at developing the new shape tyres for next season.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la:ova fotografija je već raspravljena na gp1. ukratko: fotošop. http://www.f1fanatic.co.uk/groups/f1/fo ... 4-ferrari/
+
The tyres it is testing are the same dimensions as those being used this year, but feature other prototype elements aimed at developing the new shape tyres for next season.
A jesam, oca mi, htio pitati @Ferrarija, da nije možda photoshop
To mi je prvo sijevnulo kroz glavu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pa naravno da je photoshop. Treba tu svašta nešto izmjeniti za šire gume. Ovo sad testiraju samo mješavinu gume.
A ja mislim da neće to loše izgledati kad se i ostale promjene na bolidu urade.
Nije stvar samo kitit bolid i zastitit vozaca, vec treba malo i stazu sredit, a i oko nje. Previse se vodi racuna na show biz oko staze, a nikako sigurnost na stazi.
Koliko vidim u F1 i dalje su prisutni metalni branici i gume!? Ameri to vec sprovode u dijelo, dok FIA ceka da joj voda udje u usi, pa od bunila silnog krenu sa svakakvim experimentisanjem.
Mislim da ovakve stvari ce prije zastiti vozaca, nego neka "izraslina" na bolidu. Upravo ovakvi branici bi spasili Sennu od bocnog udara, kao i vecinu vozaca, koji su stradali od jacine udarca u zastitni zid. Slucaj Bianchi je stvarno bizaran i zbog tog slucaja FIA je pocela da experimentise sa sistemom HALO i aero. Te stvari su smijesne i sasvim sigurno ne bi pomogle Bianchi-ju. I ovakve nesrece se nikad ne mogu predvidjet, dok udarac od branik se uvijek moze ocekivat.