Definitivno, rodjen u pogresno vremegudenjacica je napisao/la: 01.12.2024., 18:30K-Mag će mi nedostajat u f1, on mi baš ima onaj 80s "I don't give a *uck" stil.

Definitivno, rodjen u pogresno vremegudenjacica je napisao/la: 01.12.2024., 18:30K-Mag će mi nedostajat u f1, on mi baš ima onaj 80s "I don't give a *uck" stil.
Načelno drugi je set mogućih kazni na treninzima i u utrci.... Ali da bilo je tu svegadmj je napisao/la: 02.12.2024., 09:59 Mada bih rekao da je i oko žutih zastava bilo varijacija kazni, u slučajevima koji su se zbivali na treninzima.
Problem s nekonzistentnošću suđenja i kazni ponajprije se odnosi na dodire, sudare, blokiranja i slično, a što se vrlo različito procjenjuje od utrke do utrke, od situacije do situacije, pa i od momčadi do momčadi.
Ovo je ono čuvena nepristranost FIAe: kazna za Gio u roku od 15 sekundi, kazna za SIra pola sata razmatranja...Frantic je napisao/la: 02.12.2024., 08:40
2020 Italy Lewis Hamilton, Antonio Giovinazzi - Entering pit lane when closed
Da to je ta
NIkad u povijesti nije dodijeljena drukčija kazna za nepoštivanje dvostruke žute zastave od 10s stop'n'go. Bilo ih je 4 u zadnjih 8 sezona i sve su bile iste jer je to već desetljećima jednako definirano.thebear38 je napisao/la: 02.12.2024., 15:07 Mozda je teorija zavjere ali ... da li je moguce, da su suci toliko cekali sa kaznom dok se nije vidjelo da je WCC gotovo? U tom trenutku Ameri donose odluku da se prvenstvo odlucuje u zadnjoj utrci. I kazna je takva kakva je ...
2017 Belgium Kimi Räikkönen - Failing to slow for double waved yellow flagsthebear38 je napisao/la: 02.12.2024., 15:07 Mozda je teorija zavjere ali ... da li je moguce, da su suci toliko cekali sa kaznom dok se nije vidjelo da je WCC gotovo? U tom trenutku Ameri donose odluku da se prvenstvo odlucuje u zadnjoj utrci. I kazna je takva kakva je ...
Kazna je jasna ko burek sa siromwapi je napisao/la: 02.12.2024., 16:05NIkad u povijesti nije dodijeljena drukčija kazna za nepoštivanje dvostruke žute zastave od 10s stop'n'go. Bilo ih je 4 u zadnjih 8 sezona i sve su bile iste jer je to već desetljećima jednako definirano.thebear38 je napisao/la: 02.12.2024., 15:07 Mozda je teorija zavjere ali ... da li je moguce, da su suci toliko cekali sa kaznom dok se nije vidjelo da je WCC gotovo? U tom trenutku Ameri donose odluku da se prvenstvo odlucuje u zadnjoj utrci. I kazna je takva kakva je ...
Svakako da je trebao, ali bi trebao imati softver koji prati takve stvari s obzirom da im je telemetrija totalno digitalizirana ne bi trebalo biti problematično automatski generirati upozorenja za druga direktora kad netko zasere ove vrlo lako mjerive stvari.KiMujash je napisao/la: 04.12.2024., 12:03 Gospodin direktor utrke je to trebao sam da primjeti i uradi bez da bilo koji tim mora to provjerit pa prijavit.