VN SAD-a 18.-20.10.2024.
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Mclaren dosta zelen u odlukama, to je Norris izmedju redova i na team radio na kraju rekao. Ali ne oni njega ko djeca na igralistu jos vise nafuravaju(ne sikiraj se, dobit ce on kaznu itd..).
Trebali su odmah reci da vrati poziciju da pokusa ponovo, jer ti bodovi njemu puno vise trebaju nego Maxu.
Toliko nedosljednosti u odlukama unutar jedne utrke od strane sudaca, a kamoli u unutar citave sezone.
Btw. Sta je bilo sa onim da ce davati 10 sec kazne? To trajalo 2 utrke izgleda pa ajmo opet vrati na staro. I ovo mijenjanje pravila u pola sezone je bas odron.
Trebali su odmah reci da vrati poziciju da pokusa ponovo, jer ti bodovi njemu puno vise trebaju nego Maxu.
Toliko nedosljednosti u odlukama unutar jedne utrke od strane sudaca, a kamoli u unutar citave sezone.
Btw. Sta je bilo sa onim da ce davati 10 sec kazne? To trajalo 2 utrke izgleda pa ajmo opet vrati na staro. I ovo mijenjanje pravila u pola sezone je bas odron.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Čak i uz činjenicu da Norris jednostavno ne može protiv Maxa sada je i Ferrari sa oba bolida jak. Norris se bori sa najmanje 3-4 vozača do kraja sezone, a morao bi pobjeđivati.
Baš me zanima kako će završiti. I od ovog Ferrarija ne znaš što očekivati.
Bilo bi epski da Max uzme naslov za bod - dva i da Ferrari uzme konstruktorski. Moguće je uz ovakvog Pereza i McLarena koji je nezreo.
Baš me zanima kako će završiti. I od ovog Ferrarija ne znaš što očekivati.

Bilo bi epski da Max uzme naslov za bod - dva i da Ferrari uzme konstruktorski. Moguće je uz ovakvog Pereza i McLarena koji je nezreo.

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/McLarenF1_News/status/1848144299558314243
Max tu nije dobio kaznu, a Lando je ostao unutar granica staze. Vide li ovo suci? Jučer i na sprint utrci za isti prekršaj tri različita ishoda kazne.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Po meni nije trebala biti kazna. Max nije ostavio mijesta za drugi bolid a i sam je izasao sa staze.
Proslo mu u brazilu 2021 sa hamiltonom pa je cvjek skuzio da sve sto treba uciniti je kociti jako kasno i onda izaci van staze, gurnuvsi onoga drugoga jos vise van staze.
Da je ostao na stazi, onda bi to bila druga prica ali ovako onda mogu svi tako, cim te netko napadne s vanjske samo produzis van staze skopa sa njim i obranio su poziciju ovako ili onako.
Proslo mu u brazilu 2021 sa hamiltonom pa je cvjek skuzio da sve sto treba uciniti je kociti jako kasno i onda izaci van staze, gurnuvsi onoga drugoga jos vise van staze.
Da je ostao na stazi, onda bi to bila druga prica ali ovako onda mogu svi tako, cim te netko napadne s vanjske samo produzis van staze skopa sa njim i obranio su poziciju ovako ili onako.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Yeap.. To cesto radi..zelot je napisao/la: 22.10.2024., 11:02 Da je ostao na stazi, onda bi to bila druga prica ali ovako onda mogu svi tako, cim te netko napadne s vanjske samo produzis van staze skopa sa njim i obranio su poziciju ovako ili onako.
Nije jedini da se razumijemo ali Maxic trenutno najcesce prolazi bez posljedica od strance sudaca..
Ono, kao nekad Ham

Fino Alla Fine
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Za sada mi deluje da:
-Mclrn je puno izgubio na top speed-u zbog baniranjem mini DRS-a, i lepo se videlo da na pravcima je sporiji i nemože cistom brzinom prestići Max-a na kraju pravaca. trebao je kušati to napraviti ili kasnije ili na onu duplu krivinu
-Rb zbog baniranja T-Rexa(tako ja zovem taj dio) je izgubio brzinu na samu utrku da bi dobio na kvalifikacijama. Sada nemože biti brz na oba takmičenja, jer mora praviti kompromis sa visinom poda bolida. ranije su vozili stalno na tačnu visinu koja im odgovara
-Ferari je po meni dobio najviše na brzinu ulažući na novom zračnom tunelu koji kao i Mclrn-ov može simulirati okretanje bolida u krivinama, propadanje predjneg dela pri kočenju i slično. Ovo su uradili u poslednoj godini kada nije bilo ograničenje budžeta, pa su tu ubacili i trošili pare. Te pare se sada vraćaju.
Rb je suprotno izgubio na tunelu. jer nije nadograđivao kao Mclrn i ferari i kažu da je njihov star 60 godina(izjava Hornera)
-Mclrn je puno izgubio na top speed-u zbog baniranjem mini DRS-a, i lepo se videlo da na pravcima je sporiji i nemože cistom brzinom prestići Max-a na kraju pravaca. trebao je kušati to napraviti ili kasnije ili na onu duplu krivinu
-Rb zbog baniranja T-Rexa(tako ja zovem taj dio) je izgubio brzinu na samu utrku da bi dobio na kvalifikacijama. Sada nemože biti brz na oba takmičenja, jer mora praviti kompromis sa visinom poda bolida. ranije su vozili stalno na tačnu visinu koja im odgovara
-Ferari je po meni dobio najviše na brzinu ulažući na novom zračnom tunelu koji kao i Mclrn-ov može simulirati okretanje bolida u krivinama, propadanje predjneg dela pri kočenju i slično. Ovo su uradili u poslednoj godini kada nije bilo ograničenje budžeta, pa su tu ubacili i trošili pare. Te pare se sada vraćaju.
Rb je suprotno izgubio na tunelu. jer nije nadograđivao kao Mclrn i ferari i kažu da je njihov star 60 godina(izjava Hornera)
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Koliko god zvucalo cudno, Ferrari je sada jasno ispred konkurencije po pitanju tempa... nadam se da ce se ovo prenijeti i na sledecu sezonu i da ce konacno uzeti taj dugo cekani naslov.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
A jesi naivan... lažne vijesti botova...Grah0 je napisao/la: 23.10.2024., 13:10 https://x.com/hamiltonprop_/status/1848 ... JPrdw&s=09
Ima pravo čovjek.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Ma teško, Hamilton prije 5 godina da, tj. bio bi bodovno bolji od Landa, ali Lando uopće nije loš kolko ga ti Hamiltonovi fanovi prikazuju, zaš su ga uzeli tolko za zub ne znam, vjerojatno jer ima/imao priliku uzeti Maxu naslov... a više je McLaren griješio... u bolidima istih performansa nema šanse jer je Max zmaj... i bome Lando fino šamara Piastrija...
- Grah0 Verified
- Formula 1
Ti baš, ali baš imaš prevelika očekivanja od lika kojem je IQ maksimalno 50 (ako je i toliki).Sarma je napisao/la:Ma teško, Hamilton prije 5 godina da, tj. bio bi bodovno bolji od Landa, ali Lando uopće nije loš kolko ga ti Hamiltonovi fanovi prikazuju, zaš su ga uzeli tolko za zub ne znam, vjerojatno jer ima/imao priliku uzeti Maxu naslov... a više je McLaren griješio... u bolidima istih performansa nema šanse jer je Max zmaj... i bome Lando fino šamara Piastrija...
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
Ti kad se na nekoga okomiš, ne puštaš! Prvo si se osuo na Leclerca, sad na Landa! Opusti se maloGrah0 je napisao/la: 23.10.2024., 21:58Ti baš, ali baš imaš prevelika očekivanja od lika kojem je IQ maksimalno 50 (ako je i toliki).Sarma je napisao/la:Ma teško, Hamilton prije 5 godina da, tj. bio bi bodovno bolji od Landa, ali Lando uopće nije loš kolko ga ti Hamiltonovi fanovi prikazuju, zaš su ga uzeli tolko za zub ne znam, vjerojatno jer ima/imao priliku uzeti Maxu naslov... a više je McLaren griješio... u bolidima istih performansa nema šanse jer je Max zmaj... i bome Lando fino šamara Piastrija...

Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Grah0 Verified
- Formula 1
Ja sam više da kažem trolao ili ajde hejtao ne toliko Čarlija zbog njegovih vožnji, nego zbog njegovih navijača, koji u njega gledaju kao u spoj Gazde, Senne, Laude i Sira.
Sa druge strane, Lando je teški debil da se ne lažemo.
Lik u Singapuru zamalo 2 puta prosu pobjedu u daleko najboljem bolidu. Halo, o čemu pričamo?
I uvjeren sam da su bili Čarli, Karlo, Oscar ili Sir iza Maxa, i u Landovoj poziciji da bi 'ladno pojeli Maxa.
Jer nije on u F1 od juče, nego od '19, i nije on neki ruki kojem se kao može gledati kroz prste.
Lik je brz, i jedino to, u duelu je kao Massa poslije Hungaroringa. A o pameti i čitanju trke da ne govorim.
Sa druge strane, Lando je teški debil da se ne lažemo.
Lik u Singapuru zamalo 2 puta prosu pobjedu u daleko najboljem bolidu. Halo, o čemu pričamo?
I uvjeren sam da su bili Čarli, Karlo, Oscar ili Sir iza Maxa, i u Landovoj poziciji da bi 'ladno pojeli Maxa.
Jer nije on u F1 od juče, nego od '19, i nije on neki ruki kojem se kao može gledati kroz prste.
Lik je brz, i jedino to, u duelu je kao Massa poslije Hungaroringa. A o pameti i čitanju trke da ne govorim.