Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Kao što sam napisao u njegovom predstavljanju serija F1 20xy profila se nastavlja, vjerojatno isti dibidus ko i s onim prošlim profilima pa sad u nedjelju navečer nema pametnijeg posla....
Sisu (fin.)
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Naporan je lagano...
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
ista stvar, prebacujem na ovaj topic:
još jedna glupa privatna poruka od
F1 fan .
je li moguće ograničiti privatne poruke, da bude jedna poruka-jedan primatelj? pretpostavljam da specijalac ukuca više primatelja za jednu poruku.
još jedna glupa privatna poruka od
F1 fan .
je li moguće ograničiti privatne poruke, da bude jedna poruka-jedan primatelj? pretpostavljam da specijalac ukuca više primatelja za jednu poruku.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Zašto nije meni poslao PM 
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Prosljedit cu ti ju ja da se ne osjecas izostavljenim 

Fino Alla Fine
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- Navija za: Scuderia Ferrari
Aj Ante molim te budi dobar pa banaj tog degenerika, ide mi već na jetru s porukama....
EDIT: Sad sam vidio da je već banan, bravo.
EDIT: Sad sam vidio da je već banan, bravo.
Sisu (fin.)
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Evo izbrisao sam sve njegove poruke na forumu i po inboxima, da vam ne zauzima kapacitet bezveze, ionako svatko ima limit po 50 poruka u inboxu.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Bitno da se pravio glup kad sam ga prozvao da je trol. Takve degenerike bi trebalo tuziti pa nek onda trola.
- Frantic
- Formula 1
MrDoomroom je napisao/la: 25.04.2018., 11:06 Zašto nije meni poslao PM

Sram ga bilo!

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Provjeri je li sad to nestalo.Krstas je napisao/la: 25.04.2018., 14:10 Ante kako da maknem ikonicu sa porukom jer kada udjem da vidim poruku, nema je. A na obavjestenju pise da mi je onaj F1 Fan pisao. Istu poruku kao i ostalima.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ok, sad bi trebalo biti...
- Frantic
- Formula 1
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dakle, čitaj pažljivo.
Nije ti baniran račun zbog neke izdvojene rečenice. Blokiran je jer ne znaš komunicirati, ne znaš sudjelovati u zajednici. Nemaš osjećaj kad treba jednostavno zatvoriti tab i ništa ne pisati, a uz to očito misliš da su svi protiv tebe. Pazi sad - nikog tu nije briga za Stypicu ni avetmu, nitko nema ništa osobno protiv nikog, nego jednostavno želimo da portal funkcionira normalno. Zamisli da se svi ponašaju kao ti, na što bi ovo ličilo? Ni ja ni nitko drugi od moderatora nema živaca preodgajati nekoga, samo držimo red. Nauči se ponašati pa se onda vrati pod drugim nadimkom i vjeruj mi da nikom nećeš smetati, vjerojatno nitko neće ni primijetiti da si to ti.
Pozdrav
Nije ti baniran račun zbog neke izdvojene rečenice. Blokiran je jer ne znaš komunicirati, ne znaš sudjelovati u zajednici. Nemaš osjećaj kad treba jednostavno zatvoriti tab i ništa ne pisati, a uz to očito misliš da su svi protiv tebe. Pazi sad - nikog tu nije briga za Stypicu ni avetmu, nitko nema ništa osobno protiv nikog, nego jednostavno želimo da portal funkcionira normalno. Zamisli da se svi ponašaju kao ti, na što bi ovo ličilo? Ni ja ni nitko drugi od moderatora nema živaca preodgajati nekoga, samo držimo red. Nauči se ponašati pa se onda vrati pod drugim nadimkom i vjeruj mi da nikom nećeš smetati, vjerojatno nitko neće ni primijetiti da si to ti.
Pozdrav
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
@avetma - dođem doma sposla pa prvo na portal da vidim što ima danas novog, pa onda i na forum na temu "VN Azerbajdžana (Baku city circuit)..."
kad na stranici tri prvih šest poruka krenula diskusija o nečemu što s utrkom, odnosno današnjem treningu, nema veze ni pod celer razno...
check yourself, not my bussiness, ali to me podsječa na jedan drugi potral, sorry
kad na stranici tri prvih šest poruka krenula diskusija o nečemu što s utrkom, odnosno današnjem treningu, nema veze ni pod celer razno...
check yourself, not my bussiness, ali to me podsječa na jedan drugi potral, sorry

- TakagiSan
- Baniran
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Hamilton
Ma hajde zjuro nije sad to neki oftopic da necemo prezivitzjurina je napisao/la: 27.04.2018., 21:26 @avetma - dođem doma sposla pa prvo na portal da vidim što ima danas novog, pa onda i na forum na temu "VN Azerbajdžana (Baku city circuit)..."