Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 28.08.2022., 16:19
Ima i Mclaren planova.
Pominje se slovo "G".
Da nije opet netko bio u fotokopirnici?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Frantic je napisao/la: 28.08.2022., 16:19
Ima i Mclaren planova.
Pominje se slovo "G".
Da nije opet netko bio u fotokopirnici?
Ali šta će sa njihovim materijalom u fotokopirnici?
Ajd da idu sa materijalom od Red Bulla.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Šta Čarli ide po najbrži krug? Da, falit će mu taman na kraju prvenstva za prvo mjesto.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Mučno je gledati Ferrari! Na žalost, još dugo nećemo vidjeti naslov u Maranelu!
Vidim, svi hvale Verstapena, ali pravi uzrok ove dominacije je zapravo ekipa Red Bull raceing! Ljudi su napravili čudo od bolida i objektivno, na ljetnjoj pauzi 5-6 desetinki u svoju korist! To je za svaku pohvalu!
A Ferrari... pa oni rade sve suprotno od Red Bulla!
Što se tiče ove sezone... mislim da je više neću pratiti. Mijenjas pravila da se grid izjednaci i dobijes novu dominaciju jednog tima, sličnu Mercedesovoj! A možda i veću... vidjecemo