VN Francuske 22.-24. srpnja 2022.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ferrari je napisao/la: 25.07.2022., 08:50 Titula je gotova. Nema se šta više govoriti. Ni konstruktorska ni vozačka. Za ovu prvu se treba još i bojati jer mislim da će nas Mercedes preskočiti.

63 boda zaostatka, 10 utrka do kraja, Leclerc svaku utrku treba osvojiti cca 7 bodova više od Maxa. Ne vidim u kojem scenariju se to može dogoditi.

Jedino da Max i RB dožive kataklizmu, što nije realno s obzirom na viđeno do sada. Veća je vjerojatnost tj. sigurno je da će Ferrari imati barem još dvije kataklizme timske/vozačke prirode, a izgleda da je Leclerc malo izgubio glavu.

Znači ovo je čista igra brojki i nekog mog iskustva. 63 boda NE MOŽEMO nadoknaditi kada 2017 i 2018 gdje smo vodili prvenstvo nakon ljetne pauze (Spa, Singapur) nismo mogli osvojiti.

Naš vodstvo u vozačkom prvenstvu ove godine je trajalo 6 utrka. Ista ekipa kao i prije 5 god, drugi vozački par, lošija konkurencija, kompletniji bolid (možda i najjači od 2008 za nas).

Ain't happening. Još jedna godina za kojom ćemo žaliti i koja je propala.

Neki bi rekli da je Leclerc..... puknuo pod pritiskom. slika

:rofl:

Prvenstvo je gotovo. Ovakav Max sa pouzdanim RB-om ne može izgubiti toliku prednost.

GP2Engine
Karting
Karting
S nama već: 4 god
Da je Vettel bio na Leclercovom mjestu, bile bi salve uvreda. Moj Seb dragi...

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ferrari je napisao/la: 25.07.2022., 08:50 Titula je gotova. Nema se šta više govoriti. Ni konstruktorska ni vozačka. Za ovu prvu se treba još i bojati jer mislim da će nas Mercedes preskočiti.

63 boda zaostatka, 10 utrka do kraja, Leclerc svaku utrku treba osvojiti cca 7 bodova više od Maxa. Ne vidim u kojem scenariju se to može dogoditi.

Jedino da Max i RB dožive kataklizmu, što nije realno s obzirom na viđeno do sada. Veća je vjerojatnost tj. sigurno je da će Ferrari imati barem još dvije kataklizme timske/vozačke prirode, a izgleda da je Leclerc malo izgubio glavu.

Znači ovo je čista igra brojki i nekog mog iskustva. 63 boda NE MOŽEMO nadoknaditi kada 2017 i 2018 gdje smo vodili prvenstvo nakon ljetne pauze (Spa, Singapur) nismo mogli osvojiti.

Naš vodstvo u vozačkom prvenstvu ove godine je trajalo 6 utrka. Ista ekipa kao i prije 5 god, drugi vozački par, lošija konkurencija, kompletniji bolid (možda i najjači od 2008 za nas).

Mislim da je bolid iz 2017 i dalje najjači bolid koji je Ferrari napravio od pobjedničkih dana. Samo mu je falio jači motor. Mislim da bi sa jednakom snagom u motoru sa Mercedesom to bio najkompletniji bolid, sa kojim bi se lagano prošetali do titule.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
cijeli sainzov tr sa vn francuske.
moje mišljenje je da su trebali u boks odma kad su zapeli iza pereza koliko god gušći promet onda bio, brzo bi ih sve riješio ili ić do kraja ko gasly.
medium je bio puno bolja guma od harda.
https://www.racefans.net/2022/07/26/we- ... y-dilemma/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
f1zd je napisao/la: 25.07.2022., 17:44

Neki bi rekli da je Leclerc..... puknuo pod pritiskom. slika

:rofl:

Prvenstvo je gotovo. Ovakav Max sa pouzdanim RB-om ne može izgubiti toliku prednost.
Ma neću se nikome naslađivati, pogotovo što se radi o našem vozaču i našoj šansi za titulu. Ja ne skrivam svoje simpatije prema Vettelu i koliko je taj vozač podcijenjen kroz cijelu svoju karijeru.

I tada sam govorio kada se šutalo čovjeka na podu, kako neke stvari nisu u redu, te da je ekipa priuštila određene situacije koje su dovele do drugih situacija u utrci. Ali neću o tome.

Činjenično da je ovo ista (više manje) ekipa kao i u tim godinama te da smo tada ulazili u drugi dio sezone u vodstvu. Sada smo KILOMETRIMA daleko, a vodstvo je trajalo punih 5 utrka 🤷🏻‍♂️, zna se tko je tada bio u bolidu broj 5 i kako sada ti rezultati izgledaju.

Šteta još jedne godine u vjetar i to s ovakvim bolidom koji će postati još bolji kada dođe nadogradnja za pouzdanost i kada motor može disati sa još barem 10 konja više.

Leclercova greška NIJE MOGLA doći u gore vrijeme za Ferrari, a bogami najviše njega. Umjesto da sada uzmemo sve četiri utrke mi i dalje kiksamo na ovaj ili onaj način. Strašno.

Neka majstori objasne kako je moguće da je Mercedes koji je uvjerljivo treći bolid skupio više bodova s oba vozača (individualno i timski) od Australije pa sve do Paul Ricarda? Sramota. Ogromna sramota i razočaranje.

O vozačima ću u Ferrari temi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

klikerbgd
Karting
Karting
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Sebastian
Seb mnogo potcenjen ,bez ikakvog lobija iza sebe koji bi te neke situacije peglao ,jbg skupo ga je to kostalo,pre nego je trebalo je otisao malo predaleko da ne kazem skrenuo ,al sta da se radi cena placena. Sreca pa je pre svega toga napravio velike stvari sa te 4wdc i opet je drugacije ,Lec je u zaj..... situaciji.Istina da ovaj motor izgleda strasno da su brzi e sad tu ce doci i Merc sled godine ,cini mi se da je opet nekako ova god mogla da bude prekretnica za naredni period ali nije iskorisceno sva je prilika...
I uvek je to tim ,nema bez tima tog bolida i motora i svega ,nekako su navijaci otisli u krajnost kad se dobije Lec cudo od vozaca kad se sjebe onda tim ne valja ,pa neko je napravio ovaj bolid koji se nosi sa RB kao niti jedan Ferr do sada ,bar od 2010.god
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡